Top list

Top 5 seriale de comedie care te vor face sa razi cu gura pana la urechi

Home  »  Top list

catmobile

acum 5 ani

Cele mai bune seriale de comedie au facut senzatie si in 2018. Marile francize de pe piata se intrec si la acest capitol, iar majoritatea acestor serii de mai jos au facut audiente excelente in 2018. Am pregatit pentru dumneavoastra un Top 5 seriale de comedie care va vor ajuta sa alungati plictiseala sau momentele zilei mai putin placute. Sunt savuroase, au personaje exceptionale si scenarii care nu lasa loc de prea multe interpretari.

Vezi si: Top 10 seriale HBO Romania

5 seriale de comedie bune care te vor face sa nu regreti ca ai rasfoit (rapid sau nu) acest mini articol de inceput de an. Comedia este unul dintre cele mai populare genuri de diverstisment din lume. Tanjesti dupa un serial de comedie bun? Iti place sa descoperi umorul si ironia fina in aceeasi fraza? Iubesti personajele care te fac sa stai lipit de micul ecran doar pentru a le savura urmatoarea gluma? Ei bine, fa-ti timp, rupe-ti 5 minute si arunca o privire peste acest top 5 seriale de comedie care te vor face sa razi cu gura pana la urechi.

Top 5 seriale de comedie

Cu atatea si-atatea optiuni disponibile pe piata, nu e de mirare ca e foarte greu sa alegi un serial de comedie bun pe care sa-l transformi in day-by-day watch. Fie ca ai abonament la Netflix, fie ca esti fan HBO Go, fie ca pur si simplu apelezi la diverse site-uri online care-ti permit sa vizionezi seriale de comedie online de calitate, arunca o privire peste acest clasament, noteaza-ti optiunile pe care le gasesti interesante si apoi aseaza-te confortabil si pregateste-te sa razi. Nu ezita sa adaugi in comentarii propriul tau Top 5 seriale de comedie si iti promit ca il voi lua in considerare pe viitor, cand intentionam sa alcatuim un top 20 al celor mai bune seriale de comedie din toate timpurile. Asadar, asa arata top 5 seriale de comedie in opinia noastra, in acest moment.

Bucura-te de comedie un fata unui Televizor LED Smart LG, 139 cm, 55UM7610PLB, 4K Ultra HD.

Locul 5 in Top 5 seriale de comedie 👉 Glow

O productie Netflix, realizat de echipa care a facut Orange is The New Black, serialul Glow deschide Top 5 seriale de comedie. Alison Brie, Betty Gilpin si Sydelle Noel in rolurile unor femei care participa la spectacole de wrestling si fiecare reuseste sa creeze un personaj care atrage definitiv publicul.

Lumea trasnita de la Hollywood, dedesubturile show-urilor de wrestling, proiectele mai mult sau mai putin nebunesti ale regizorilor disperati dupa „urmatoarea lovitura” si multe altele intr-un seriale care se petrece in anii ’80 si care reuneste umorul de buna calitate, momentele spectaculoase si o recuzita apreciabila. Nu in ultimul rand, o prestatie foarte foarte sigura din partea lui Brie pe care s-ar putea s-o mai fi vazut in Mad Men sau in comedia de succes Get Hard.

Locul 4 in Top 5 seriale de comedie 👉 New Girl

Creat de Elizabeth Meriwether, New Girl este un serial despre viata nebuna a lui Jess (Zooey Deschanel) care e intr-adevar, asa cum anuntau producatorii, „Simply Adorkable”. Sitcomul s-a bucurat de un succes neasteptat in Statele Unite, detaliu care i-a obligat de producatorii executivi sa-l prelungeasca pana la sezonul 7.

Vreme de 146 de episoade vei rade copios alaturi de Jess si prietenii sai intr-un serial ale carui episoade nu depasesc 24 de minute. Suficiente pentru o seara in care ti-ai propus sa te relaxezi si sa razi! Povestea? Jess Day este o învățătoare de aproape 30 de ani, foarte simpatică, dar care nu prea are noroc în dragoste. După ultima relație eșuată, aceasta se mută împreună cu 3 băieți. De aici incolo incep provocarile, atat pentru ei cat si pentru tanara profesoara, Jess. In peisaj apare si prietena ei cea mai buna, Cece (Hannah Simone) si da, vei remarca imediat asemanarea (fizica) dintre ea si Kim Kardashian. Premiat cu 5 premii Golden Globe si alte 5 premii Primetime Emmy, New Girl a adunat saptamanal peste 4 milioane de americani in fata televizorului si s-a impus rapid in preferintele fanilor, astfel ca isi merita locul 4 in al nostru Top 5 seriale de comedie.

Locul 3 in Top 5 seriale de comedie 👉 Veep

Dupa cum vezi, nu am introdus in acest top 5 seriale de comedie clasicele Seinfeld, How I Meet Your Mother, Married with Children, Friends sau Two and a Half Man. Stiu ca deja, probabil 90% dintre voi le-ati savurat, poate chiar revazut de cateva ori. Ne-am oprit la seriale populare, unele poate mai putin cunoscute, dar care te pot face intr-adevar sa razi copios. Adica un soi de alternative de calitate la „clasicele” pe care le stim cu totii. Daca ti-a placut insa Seinfeld, n-aveai cum sa n-o iubesti pe Elaine.

Ei bine, ai ocazia sa o vezi intr-un alt rol, in serialul de mare succes Veep, care a ajuns intre timp la cel de-al saselea sezon. Julia Louis Dreyfus, caci despre ea e vorba o interpretează pe Selina Meyer si o face exceptional. Serialul o urmărește pe Meyer și personalul ei care încearcă împreună să se facă remarcați și să lase în urmă o moștenire trainică, fără să se lase păcăliți de jocurile politice de zi cu zi care definesc capitala. „Injurături, ambiţie abia acoperită de a deveni preşedinte, compromisuri nefericite cu ceilalţi politicieni, un dispreţ de-a dreptul delicios faţă de cetăţeanul de rând – toate acestea la un loc alcătuiesc cu siguranţă un efort încununat pe drept cu Premiul Emmy” scriu cei de la cinemagia si credem noi ca au descris perfect ceea ce se intampla in Veep. Te invit sa-l urmaresti si te asigur ca nu vei regreta.

Locul 2 in Top 5 seriale de comedie 👉 The Big Bang Theory

Arhicunoscut si extrem, extrem de popular, The Big Bang Theory are toate sansele sa fie cea mai buna comedie a deceniului. Pentru mine e abia a doua in Top 5 seriale de comedie, dar recunosc sincer ca este un top sitcom. Sheldon (Jim Parsons) si Leonard (Johnny Galecki), doi fizicieni straluciti care locuiesc impreuna fac pereche cu Penny (Kaley Cuoco) si pun in scena un serial de comedie exceptional in care tocilarii geniali si tanara actrita aspiranta ofere momente unice, de un umor spectaculos.

Inteligența celor doi contrastează puternic cu sociabilitatea și veleitățile de vedetă ale superbei lor vecine, Penny (Kaley Cuoco), de unde și o serie de întâmplări de-a dreptul amuzante într-o comedie care nu trebuie ratată. Serialul este absolut senzational si continua sa impresioneze in America, acolo unde aduna 18 milioane de telespectatori. The Big Bang Theory este un serial realizat de Chuck Lore, unul dintre cei mai tari producatori americani ai momentului. El s-a remarcat prin productiile Dharma&Greg si mai ales Two and a Half Men. Chiar daca parea putin probabil, The Big Bang Theory este un succes chiar si mai mare decat Two and a Half Man. Comedia a ajuns dela la sezonul 12 si te va surprinde in foarte multe momente.

Locul 1 in Top 5 seriale de comedie 👉 Modern Family

Top 5 seriale de comedie se incheie cu unul dintre cele mai bune seriale de comedie care a fost vreodata creat. Genialii Christopher Lloyd si Steven Levitan au creat Modern Family, un sitcom care a primit -atentie- 22 de premii Emmy (din 75 de nominalizari, record istoric), dar si premiu Golden Globe pentru cea mai buna productie de televiziune, un premiu urias pentru o comedie.

Serialul a fost lansat in 2009 si dupa primele episoade a inceput sa produca peste 2.5 milioane de dolari per episod. Audienta a devenit una constanta si s-a situat dupa primul sezon undeva in dreptul cifrei de 10 milioane de telespectatori. Din nou, o borna uriasa pentru un comedy sitcom. Serialul ii are printre protagonisti pe Ed O’Neill (Al Bundy) si Sofia Vergara (care culmea, chiar formeaza un cuplu in seria) dar si pe genialul Eric Stonestreet, care este casatorit in serial cu Jesse Tyler Ferguson. O privire satirică asupra vieții a trei familii înrudite, un serial de comedie al zilelor noastre care a rupt toate normele si care a doborat adevarate bariere ale relatiilor inter-umane. Uneori te vei regasi in problemele lor, alteori vei realiza ca fiecare personaj reuseste sa scoata la ce e mai bun dintr-o serie de conflicte sau neintelegeri familiale. In plus, urmarind 20 de minute cate are un episod, nu ai cum sa nu razi. Crede-ma, am incercat! E aproape imposibil. Modern Family este o comedie senzationala, dar, cu toate ca pare un cliseu, vei descoperi ca acest serial e mult mai mult decat o simpla comedie.

Summary
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Seriale TV
Product Name
Top 5 seriale de comedie