Stiri

Specificatii Samsung Galaxy A50. Gigantul sud-coreean provoaca piata mid-range

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Samsung Electronics decide sa lanseze un nou terminal in zona medie a pietei de telefoane mobile. O concurenta serioasa pentru mult mai des intalnitele device-uri marca Xiaomi, Huawei, Vivo sau Oppo ar putea fi noul smartphone Samsung Galaxy A50. Acest telefon pare suficient de echilibrat din punct de vedere al specficatiilor hardware si software si se zvoneste ca va avea un pret super decent de achizitie. Ce specificatii importante va aduce, aflam si noi in cele ce urmeaza.

Samsung Galaxy A50 – specificatii tehnice

Samsung pastreaza inca un as in maneca pe zona mid-range. Geekbench ne confirma faptul ca Samsung Galaxy A50 va fi urmatorul terminal din zona medie pe care gigantul producator sud-coreean il lanseaza pe piata. Este vorba despre un telefon care va rula Android Pie din fabrica si va avea la bord un procesor suficient de atractiv.

Exynos 9610 este chipsetul ales de producator pe care Samsung il include in configuratia acestui device. Un octa-core destul de puternic pe care Samsung il asociaza cu placa video ARM Mali G72 MP3 GPU. Se pare ca ar fi vorba despre Snapdragon 660, unul dintre cele mai bune procesoare din zona mid-range in acest moment.

Acestei platforme, producatorul ii alatura o memorie RAM de 4 GB, dar si 64 GB sau 128 GB destinati stocarii de date in functie de versiunea aleasa de utilizator.

Noul Samsung Galaxy A50 va avea o camera foto principala cu senzor de imagine de 24 de megapixeli se arata intr-un raport al celor de la Sammobile. Asa cum aminteam anterior, noul mid-range al sud-coreeniilor va rula din fabrica Android 9.0 Pie, un sistem de operare nou si modern, peste care producatorul aplica propria interfata, One UI. Tot Sammobile, citand GeekBench noteaza ca acumulatorul smartphone-ului Samsung Galaxy A50 va avea o capacitate de 4.000 de miliamperi.

In testele single – core din GeekBench acest device a obtinut un scor de 1615 puncte, in vreme ce in testele multi – core, scorul obtinut de Samsung Galaxy A50 a fost de 4380 de puncte.

Samsung Galaxy A50

Tot din gama Galaxy A, compania Samsung a lansat pe piata in ultima vreme doua terminale super atractive, despre care gasiti detalii pe blogul nostru.

Samsung Galaxy A9 vine cu procesor octa-core de 2.2 Ghz, sistem de operare Android, memorie RAM de 6GB si patru camere foto.

Samsung Galaxy A8s este primul telefon cu ecran perforat de pe piata si are la bord un super procesor mid-range Snapdragon 710, 6GB RAM, 128 GB pentru stocarea de date si Android Pie pre-instalat, fiind si primul dispozitiv de la Samsung care ofera aceasta versiune.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy A50