Top list

Top 5 filme romantice in 2019. VIDEO | Trebuie sa le vezi!

Home  »  Top list

catmobile

acum 5 ani

Top 5 filme romantice in 2019 va propune o selectie a celor mai bune filme de acest gen pe care le poti urmari in acest an. Am inclus in acest top, filmele lansate pana la debutul lunii iulie, dar vom reveni cu un al doilea Top 5 filme romantice in 2019 pentru a doua jumatate a anului.

Stiu ca atunci cand te gandesti de un film de dragoste sau film romantic ai in minte The Notebook, Casablanca, Love Story, Titanic sau The Artist, dar hey, nu toate filmele sunt adevarate capodopere. 2019 ne ofera insa si cateva productii foarte interesante, de care daca nu ai auzit inca sau daca nu le-ai vizionat inca, trebuie neaparat sa le vezi.

Intra in aceste povesti de iubire prin intermediul Televizorului LED Smart Samsung, 163 cm, 65RU7102, 4K Ultra HD.

De ce filme romantice?

Pentru ca in fiecare dintre noi, sta bine ascuns, la vedere sau nu, romantismul. Cu siguranta ai momente in care lucrurile fie nu merg foarte bine din punct de vedere sentimental, fie merg excelent. In oricare dintre aceste doua contexte, un film romantic bun poate salva situatia.

De cele mai multe ori, astfel de filme exploreaza teme esentiale ale dragostei si servesc drept evadari, ba chiar fantezii pentru unii, pana la finalul „happily ever after”. Acum, ca exista sau nu un astfel de final si in viata reala, e interpretabil. Dar e clar ca un astfel de film te poate conduce pe taramuri nebanuite. Asa ne-am gandit si noi cand am decis sa facem acest Top 5 filme romantice in 2019. Cele mai bune filme de dragoste din 2019 sunt aici. Gata sa-ti dezvolte imaginatia sau sentimentul nobil care te domina. Am vazut de-a lungul timpului foarte multe astfel de filme, fie ca vorbim despre comedii romantice bune (sau mai putin bune), filme romantice de tip thriller, drame romantice foarte bune. Unele le-am vazut din proprie initiativa, altele perfect fortat 🙂 Dar una peste alta, pasul de la Dear John, The Phantom of the Opera, Gone With The Wind sau When Harry Met Sally la Mr & Mrs Smith ori The Bounty Hunter nu e chiar atat de mare. Si de cele mai multe ori, face bine. Sa nu mai pierdem timpul! Acestea sunt cele mai bune filme romantice din 2019. Cel putin in viziunea noastra.

Top 5 filme romantice in 2019

Top 5 filme romantice in 2019: LOCUL 5 – After

Doar 14 milioane de dolari a investit CalMaple Media in After, un film care a produs deja peste 70 de milioane de dolari. Produs de Jennifer Gibgot, Marck Canton, Aaron Levitz si Dennis Pelino, filmul are la baza romanul tinerei Anna Renee Todd care a declansat o adevarata obsesie pentru solistul trupei One Direction, Harry Styles. De altfel, Styles este protagonist in romanele sale si in acest film, sub numele de Hardin Scott. Da, americanii fac bani din orice! Cu oricine! Iar acest film reprezinta inca o demonstratie in sprijinul acestei afirmatii. Todd a scris trei carti pe Wattpad, iar cineva s-a gandit ca le scrie bine. De aici s-a nascut ideea unui film romantic, care se bucura de incasari excelente.

In rolurile principale au fost alesi Josephine Langford si Hero Fiennes – Tiffin, iar printre actori se regaseste si cantareaza Pia Mia. Tessa Young (Langford) este o studenta dedica, o fiica perfecta si o iubita loiala. E inca studenta la facultate, iar lumea ei arata perfect. Pana cand apare Hardin Scott (Fiennes – Tiffin, Styles in cartea Annei Todd). Misterior, rebel, atragator, acesta schimba totul. Evident, vine din Marea Britanie (de acolo e si Harry Styles) si o dezarmeaza pe Tessa prin comportamentul sau expansiv. Tessa refuza sa-l sarute (asta se presupune ca este o noutate pentry Hardin) dar cei doi se apropie cand baiatul o invita sa viziteze alaturi de el „locul sau secret”. Relatia lor se transforma si avanseaza, dar Tessa incepe sa-si faca griji in momentul in care afla ca Hardin ascunde un mare secret.

Un film despre viata adolescentilor din zilele noastre, cu replici bune, diagoluri moderne si de calitate si cu doi actori interesanti, care-ti vor lasa o impresie buna.

Top 5 filme romantice in 2019: LOCUL 4 – What Men Want

Top 5 filme romantice in 2019 are si o prima comedie. Ba chiar una de real succes, pentru ca What Men Want a intrat agresiv in topurile de specialitate. Firesc, mi-a starnit curiozitatea.

Daca ai vazut What Women Want, cu Mel Gibson in rol principal, cel care deodata incepe sa auda tot ce gandesc toate femeile din jurul sau, ei bine What Men Want este un remake al celebrului film din anii 2000. Asa cum anticipezi, nicio urma de Mel Gibson de data asta. Acum, rolul principal il are o femeie (Taraji P. Henson) care este de fapt un impresar de mare succes ce capata abilitatea de a auzi ce gandesc barbatii din jurul sau.

De aici se naste o comedie romantica foarte buna pe care nu ai voie sa o ratezi. Taraji ajunge sa se confrunte cu tot felul de situatii neprevazute in relatia cu prietenii sai, dar si in dragoste (normal). Un film de dragoste cu mult umor, dar un film bun, care te va relaxa fara discutie, daca asta este ceea ce ti-ai propus. Si un loc 4 in Top 5 filme romantice in 2019. Te las sa urmaresti trailer-ul filmului, mai jos.

Top 5 filme romantice in 2019: LOCUL 3 – Murder Mystery

Murder Mystery sau Vacanta criminala abia ce s-a lansat pe Netflix, dar merita toata atentia. Un film bun, cu Kyle Newacheck in rolul directorului si James Vanderbilt in rolul scenaristului. Mai mult decat atat, Adam Sandler joaca rolul principal masculin, iar Jennifer Aniston pe cel feminin. Ori, ce top romantic ar fi acesta fara prezenta lui Jen?

Nick Spitz (Sandler) si Audrey, sotia sa (Aniston) sunt casatoriti de mult timp. Cei doi pleaca in vacanta in Europa, intr-un moment in care relatia lor are de suferit. Incercand sa o salveze ajung in mijlocul unei curse nebune pentru supravietuire, pentru ca trebuie sa fuga de autoritari. De ce? Tocmai ce li s-a inscenat uciderea unui miliardar.

Comedia romantica are de toate, iar Sandler si Aniston parca duceau dorul unui film in care sa joace impreuna. O fac din nou, excelent. Murder Mystery te va amuza, te va tine cu sufletul la gura si pe alocuri te va impresiona. Este una dintre cele mai dragute comedii din acest an, dar atentie: este una romantica! 🙂 Ai mai jos trailer-ul filmului. Te invit sa-l urmaresti pe Netflix, iar daca te plictisesti, arunca o privire si peste acest Top 5 filme bune de pe Netflix in 2019. N-o sa regreti.

Top 5 filme romantice in 2019: LOCUL 2 – Aladdin

Fantezie, imaginatie, iubire. Si Will Smith 🙂 Guy Ritchie este regizorul noului film Aladdin pe care il poti urmari deja in Romania. Mena Massoud joaca rolul lui Aladdin, iar din distributie mai fac parte Will Smith, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Navid Negahban, Nasim Pedrad si Billy Magnuessene. Un film senzational, realizat cu doar 183 de milioane de dolari, dar care are deja venituri de 878.4 milioane de dolari la data redactarii acestui articol.

Povestea e aceeasi ca cea din „O mie si una de nopti”, doar ca de aceasta data nu avem un film de desene animale ci un live action. Dominat de inocenta, Aladdin pune mana pe lampa fermecata, iar cu ajutorul ei si a duhului incearca sa puna mana pe printesa Jasime de care e indragostit pana pe ste cap. Si da, ai ghicit: Will Smith este duhul! Printesa Jasime este jucata de fermecatoarea Naomi Scott, iar cea mai iubita animatie din toate timpurile se transforma intr-un film cu o scenografie extavaganta, interpretari de buna calitate si o coloana sonora de care te vei indragosti iremediabil. Am si un trailer pentru tine, mai jos:

Top 5 filme romantice in 2019: LOCUL 1 – The Aftermath

The Aftermath este un film al carui scenariu este opera cuplului Joe Shrapnel si Anna Waterhouse. Se bazeaza pe romantul unui galez si a avut premiera la Glasgow Film Festival, pe 26 februarie 2019.

Cand am ales sa urmaresc The Aftermath, o sa va marturisesc sincer ca am facut-o pentru Keira Knightley. Actrita nascuta la Londra si pe care ati vazut-o probabil in filme foarte bune ca Anna Karenina, Pride & Prejudice, Atonement sau The Duchess ma fascineaza. Accentul ei suna atat de atractiv precum un iPhone XS pe care il imbraci in aur. E frumoasa, talentata si se pliaza excelent pe orice rol. Langa ea, in The Aftermath sta Alexander Skarsgard, un Don Juan nordic, mult mai putin talentat, dar care face in The Aftermath, poate cel mai bun rol al sau de pana acum. Printre producatorii serialului se afla si Sir Ridley Scott, omul din spatele senzationalelor filme Gladiator sau The Martian. Despre ce e vorba in The Aftermath si de ce merita el sa faca parte din Top 5 filme romantice in 2019?

Drama, tensiune, istorie, suferinta, pasiune si dragoste. The Aftermath e despre dragoste si nu in orice moment…ci dupa Al doilea Razboi Mondial. Rachel (Keira Knightley) si Lewis (Jason Clarke) traiesc perioada de reconstructie a orasului Hamburg de dupa marele razboi. Ei afla ca trebuie sa imparta casa cu cei care au detinut-o inainte, un vaduv german si fiica lui. Se ajunge la o poveste de dragoste in trei care analizeaza profund durerea postbelica a celor trei personaje. Rachel si Stefan ajung sa traiasca o aventura, dar situatia se complica pe parcurs. Pe cine va alege intr-un final frumoasa Knightley? Aflati din The Aftermath.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Filme
Product Name
Top 5 filme romantice in 2019