Top list

Top 3 motive pentru care merita sa cumperi Huawei P Smart

Home  »  Top list

catmobile

acum 6 ani

Esti in cautarea unui smartphone de buget, capabil sa-ti ofere o camera execelenta, un display elegant si valoros, precum si o experienta de calitate si rapida? Atunci cred ca trebuie sa te inscrii pe lista celor care-si doresc sa achizitioneze telefonul P Smart de la Huawei.

Am gasit pentru tine 3 motive pentru care merita sa cumperi Huawei P Smart, insa inainte de a ti le oferi, iti reamintesc ca pe blogul nostru gasesti un review Huawei P Smart mult mai ofertant din punct de vedere al detaliilor.

3 motive pentru care merita sa cumperi Huawei P Smart

Inainte de a-ti oferi cele 3 motive pentru care merita sa cumperi Huawei P Smart in opinia noastra, iti oferim doua ponturi utile.

1. Pret in Romania Huawei P Smart

Terminalul poate fi achizitionat prin oferta operatorilor de telefonie mobila din Romania la un pret mai bun. Daca doresti sa cumperi telefonul „la liber”, afla ca pretul sau in Romania oscileaza intre 900 si 1100 de lei, in functie de magazin. In oferta evoMag spre exemplu, device-ul are acum o reducere de 300 de lei si iti recomandam sa arunci o privire.

2. Accesorii Huawei P Smart in Romania

In oferta CatMobile gasesti huse Huawei P Smart la reducere in aceasta perioada. Poti opta, spre exemplu, pentru o husa TPU transparenta care beneficiaza de o reducere de 35% in aceasta perioada, sau pentru o husa foarte rezistenta asa cum sunt cele de la Forcell Armor. Oferta noastra iti sta la dispozitie si pentru folii Huawei P Smart, precum si alte accesorii dedicate acestui interesant terminal. Sa nu mai pierdem vremea si sa alfam acum care sunt acele motive pentru care merita sa cumperi Huawei P Smart.

3 motive pentru care merita sa cumperi Huawei P Smart : iata de ce trebuie sa iei in calcul achizitionarea acestui smartphone

#1 Un display foarte bun

Huawei P Smart are un ecran de 5.65-inch, in format 18:9 cu rezolutie Full HD+. Este vorba despre un ecran bezel-less care iti ofera unghiuri largi de vizualizare in asa fel incat sa te poti bucura de confort atunci cand privesti clipuri video sau rasfoiesti cele mai dragi poze.

motive pentru care merita sa cumperi Huawei P Smart

In plus, design-ul elegant si minimalist, compact si curbat, te asigura ca Huawei P Smart va fi foarte confortabil in mainile tale. Smartphone-ul beneficiaza de functia unica One-Touch Split Screen, care iti permite sa rulezi doua aplicatii simultan, fara ca ecranul sa „inghete”.

Excelent pentru viewing, browsing sau multitasking, ecranul de pe acest device este unul dintre cele 3 motive pentru care merita sa cumperi Huawei P Smart

#2. O camera care stie ce vrei de la ea

Al doilea dintre cele 3 motive pentru care merita sa cumperi Huawei P Smart in opinia noastra este camera foto principala, care detine o combinatie interesanta de senzori de imagine: 13MP+2MP.

Huawei P Smart (3)

Aceasta camera duala ofera efecte speciale precum bokeh, mod portret, functia Smart Face Beauty sau diverse gesturi, toate urmand a te ajuta sa capturezi momente importante, chiar si pe timpul noptii. Pentru a imbunatati pozele in conditii de iluminat scazut, Huawei a adaugat o serie de lentile speciale si utile. Frontal, device-ul livreaza calitate prin camera sa frontala de 8 megapixeli, utila pentru selfie-uri si sesiunile tale de videocalling.

#3. Un smartphone care iti invata si prezice obiceiurile

Ultimul dintre cele 3 motive pentru care merita sa cumperi Huawei P Smart in opinia noastra este experienta software pe care o ofera device-ul.

Terminalul are o interfata user-friendly, bine aerisita si excelent optimizata. Interfata EMUI 8.0 este asezata peste Android 8.0 Oreo si nu aduce aplicatii inutile de care sa nu mai poti scapa (sunt destul de putine). Totodata, prin procesorul sau Kirin 659, interfata EMUI 8.0 iti poate invata obiceiurile si prezice comportamentul tau, pentru o experienta si mai rapida si mai corecta.

Huawei P Smart (2)

3 motive pentru care merita sa cumperi Huawei P Smart

Faptul ca P Smart de la Huawei se misca repede si bine se datoreaza fara indoiala si interfatei in-house a Huawei, EMUI 8.0.

Specificatii tehnice Huawei P Smart (via Huawei Romania)

-Ecran: 5.65-inch FHD+ (21601080)
-Procesor: Kirin 659 16nm Octa core, 2.36GHz
4+1.7GHz4
-Sistem de operare: Android O + EMUI 8.0
-Memorie: 3GB + 32GB
-Dual SIM: Toate modurile FIG-LX1, FIG-LA1, FIG-LX2, FIG-LX3 au versiuni cu un singur sim și sim dual
-Conectivitate: 802.11 b/g/n, 2.4G BT4.2, USB 2.0
-Camera foto: Față: 8MP, F2.0; Spate: cameră dublă 13MP + 2MP
-Baterie: 3000 mAh
*Valoare tipică. Capacitatea reală poate varia ușor. Această capacitate este capacitatea nominală a bateriei.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 11 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei P Smart