Reviews, Stiri

Huawei P Smart: pareri, pret, disponibilitate si specificatii tehnice

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Un telefon similar cu Huawei Enjoy 7S ajunge si in Europa, de la acelasi producator, dar sub o alta denumire. Noul Huawei P Smart este insa mai “bland” la capitolul memorie, decat modelul lansat in luna decembrie in China.

Device-ul arata bine si ofera cateva specificatii atractive in special raportandu-ne la pretul final de achizitie. Pentru acest model de telefon, CatMobile a adus o serie de huse Huawei P Smart, menite sa protejeze handset-ul si sa-si asigure o nota aparte de personalitate.

Avem detalii oficiale, in cele ce urmeaza.

Huawei P Smart specificatii tehnice, pret, detalii oficiale

Unul dintre cele mai atractive aspect legate de noul P Smart de la Huawei este faptul ca telefonul se bazeaza pe o versiune noua in ceea ce priveste sistemul sau de operare. Huawei P Smart este echipat din fabrica cu Android 8.0 Oreo, dar producatorul a “aplicat” peste OS-ul celor de la Google, interfata proprietarea, EMUI 8.0.

Huawei P Smart (2)

Spuneam ca acest model este mai putin potenti la capitolul memorie decat Enjoy 7S, iar acest detaliu ne este subliniat din start din afisul de prezentare al produsului. Totusi, diferentele nu sunt mari, iar Huawei P Smart se anunta destul de puternic pentru gama din care face parte, tinand cont de cei 3 GB dedicati memoriei RAM. Stocarea nativa insa este de 32 GB, si chiar daca producatorul permite extinderea ei pana la 256GB, vorbim doar de jumatate din capacitatea Enjoy 7S.

Huawei P Smart lasa o placuta impresie din punct de vedere estetic, dar si calitativ, prin ecranul sau TFT LCD de 5.65-inch, o diagonala generoasa care incadreaza handset-ul in sectorul phabletelor. Ecranul este Full Screen si are format 18:9. Acesta suporta o rezolutie 2160 x 1080 pixeli, adica o rezolutie Full HD +. De remarcat ca producatorul ne asigura ca acest panel va avea o densitate de 428 pixeli per inch, ceea ce suna extrem de bine. Raportul ecran corp este de 76.1%.

 

Structura telefonului este una metalica, iar in spatele lui Huawei P Smart descoperim o baterie puternica, de 3000 de miliamperi, capabila sa asigure o autonomie bune.

Conform producatorului, acumulatorul de pe acest item, ne garanteaza:

  • – Pana la 24 de zile autonomie in standby
  • – Pana la 24 de ore autonomie in convorbiri

Compartimentul foto este bine structurat si pregatit sa acopere detalii de calitate pentru viitorul utilizator. Camera principala este duala si se bazeaza pe doi senzori de imagine de 13, respectiv 2 megapixeli. Aceasta camera detine flash LED, optiunea autofocus si capacitatea de a filma/inregistra video la rezolutie Full HD.

Frontal, Huawei P Smart are o camera pentru selfie-uri cu rezolutie de 8 megapixeli. Este Huawei P Smart un smartphone capabil de conectivitate 4G? Ei bine, da, este! P Smart este 4G si dual SIM, are tehnologie Bluetooth 4.2 la bord si Wi-Fi 802.11 b/g/n. Incarcarea bateriei se face prin port microUSB 2.0, iar senzorul de amprente este plasat pe spatele telefonului.

Huawei P Smart: disponibilitate si pret

Producatorul ne instiinteaza ca Huawei P Smart va cantari 143 de grame si va avea o grosime de doar 7.45 milimetri. Prin urmare, nu doar ca este usor si subtire, dar telefonul, in ciuda diagonalei sale maricele, va fi usor controlat chiar si cu o singura mana. Disponibilitatea culorilor se pare ca se imparte intre albastru, negru si auriu.

Citeste si: 3 motive pentru care merita sa cumperi Huawei P Smart

Huawei P Smart costa 259 de euro in Germania, ceea ce nu este deloc putin. Are minusuri, dar si destule argumente pro (inclusive designul), care-l fac un device atragator pe piata. Telefonul este disponibil pe site-ul eMag.ro la suma de 1.299 roni.

Huawei P Smart poate fi achizitionat si de la Digi Mobil. Modelul P Smart in rate la Digi pare sa fie o oferta excelenta. Practic, trebuie sa platiti 121 de lei avans, iar rata fixa pentru 24 de luni este de 47 de lei. Totalul ratelor atinge suma de 1128 de lei. Oferta celor de la RDS este disponibila in limita stocurilor.

Update: Digi a modificat oferta, astfel ca P Smart poate fi achizitionat acum cu 0 lei avans si o rata lunara de 52 de lei timp de doi ani.. Pretul total de achizitie se ridica la 1248 de lei.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 50 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei P Smart