Top list

Top 10 jocuri pe iOS in 2018

Home  »  Top list

CatMobile.ro

acum 6 ani

Top 10 jocuri pe iOS in 2018 – iPhone-urile sunt alaturi de noi deja de un deceniu, dar iOS-ul de la Apple ramane un teren fertil pentru o mare varietate de jocuri, indiferent de genul de care esti interesat.

Inarmate cu puternice atuuri grafice si ecrane care simt perfect atingerea degetelor, iPhone-urile si iPad-urile sunt adevarate masinarii pentru jocuri. Asa ca nu este nicio surpriza ca majoritatea dezvoltatorilor din domeniu cauta sa produca astfel de jocuri pe iPhone, care mai de care mai atractive si mai pline de oportunitati pentru gameri.

Trecem in revista cateva dintre aceste jocuri intr-un Top 10 jocuri pe iOS in 2018, care se doreste a fi un catalog de prezentare al celor mai bune jocuri pentru iPhone din acest an.

Top 10 jocuri pe iOS in 2018 (1)

Top 10 jocuri pe iOS in 2018

Magazinul App Store este plin de jocuri bune pentru iPhone si iPad, insa tinand cont de numarul impresionant de jocuri gratuite pe iPhone (disponibile mai nou si in acest format „free”) stim ca nu-ti va fi usor sa alegi unul sau doua dintre ele pe care sa le joci frecvent. Din fericire, indiferent de gusturile pe care le ai cand vine vorba de jocuri pe iPhone in 2018, App Store este pregatit sa-ti ofere cate ceva care sa te tina in priza pentru cat mai mult timp.

Experienta de gaming pe un telefon sau o tableta Apple ramane una remarcabila si suntem convinsi ca acest Top 10 jocuri pe iOS in 2018 iti va prinde bine. Sa nu mai pierdem timpul si sa vedem care sunt jocurile la care ne-am gandit.

Top 10 jocuri pe iOS in 2018

Trecem in revista 10 dintre cele mai atractive jocuri ale momentului pe iOS. Te asteptam in rubrica de comentarii si cu propriile tale propuneri, pentru ca poate, cine stie, transformam acest top 10 jocuri pe iOS in 2018 intr-un top 100 🙂 Mai jos, gasesti lista noastra de propuneri si recomandari.

Naruto x Boruto: Ninja Voltage

Dezvoltat de Bandai Namco, Naruto x Boruto este jocul care deschide acest Top 10 jocuri pe iOS in 2018. Poate ca stii, sau poate ca nu esti constient de asta, dar Naruto este un adevarat fenomen international, fiind considerat de multi unul dintre cele mai mari, daca nu chiar cel mai mare si mai bun, joc de tip anime de pe piata. Traditia continua cu Boruto, sau maniera in care franciza japonez a decis sa-i aduca pe tata si fiu impreuna.

Top 10 jocuri pe iOS in 2018-Naruto

Top 10 jocuri pe iOS in 2018-Naruto

Jocul Ninja Voltage este un RPG simplist, care prezinta lupte in cadrul unui sistem bine gandit, cu foarte multe abilitati destinate fiecarui personaj. Exact ca pe vremuri, atingi iconita corespunzatoare si declansezi un atac spectaculos asupra adversarului.

Evident, in functie de ce erou ti-ai ales, pentru ca ai sa descoperi ca poti alege unul dintre numeroasele optiuni puse la dispozitie de dezvoltatorul jocului. Indiferent ca-l alegi pe Naruto, pe Boruto sau Sasuke, experienta acestui joc va fi una placuta si nu te vei plictisi usor de el. In plus, vorbim despre unul dintre cele mai descarcate jocuri din acest Top 10 jocuri pe iOS in 2018 pe care l-am pregatit pentru tine.

MADDEN NFL Football

Poate cel mai bun joc de tip sportiv din Top 10 jocuri pe iOS in 2018 este Madden NFL Footbal, un joc dedicat pasionatilor de sport si, in general, de fotbal american. Pentru ca despre fotbal american e de fapt vorba in acest joc, care te pune in postura de a te antrena alaturi de cel mai bun jucator de fotbal american din toate timpurile, Tom Brady.

Top 10 jocuri pe iOS in 2018-Madden NFL

Poti evolua in competitii de tip draft, poti castiga Super Bowl sau chiar sa fii la curent cu tot ceea ce se intampla in NFL-ul de zi cu zi. Noul Madden NFL iti permite prin sectiunea Longshot sa creezi un jucator pe care sa-l conduci pe drumul spre glorie. Sau sa-l transformi intr-un G.O.A.T (Greatest Of All Time) in acest sport.

Alto’s Adventure

Nu-ti pot explica exact ce te va atrage la acest joc, dar sunt convins ca vei fi atras de el. E relaxant, simplu, solid, stabil, ofertant si nu neaparat usor. Vei indruma un snowboarder pe munte in incercarea de a evita diverse pericole de-alungul drumului, inclusiv un batran morocanos care va incerca sa te bata cu un baston. 🙂

Top 10 jocuri pe iOS in 2018 -Alto's Adventure

Top 10 jocuri pe iOS in 2018 -Alto’s Adventure

Fiecare nivel iti ofera cateva provocari diferite si dificile, iar pe masura ce inaintezi in joc vei debloca noi snowboarderi. Mie personal, mi-a placut.

Fire Emblem Heroes

FEH este un joc dezvoltat de cei de la Intelligent Systems si il gasesti in acest Top 10 jocuri pe iOS in 2018 pentru ca este interesant, bine gandit si are o grafica buna. Fire Emblem Heroes vine pe filiera Nintendo, iar franciza a facut o treaba excelenta trecand aceasta experienta spectaculoasa pe iOS si Android. Are si cateva lipsuri notabile, pe care sunt convins ca le vei descoperi si tu, insa overall, pare unul dintre cele mai bune jocuri de acest tip pe care le vei gasi in App Store.

Top 10 jocuri pe iOS in 2018 - Fire Emblem Heroes

Fire Emblem Heroes iti permite sa iti gestionezi echipa de eroi, iar pentru asta inca ai nevoie de diverse cunostinte despre strategie, e drept, la o scala ceva mai mica. Campania pe care o poti exersa singur inseamna o calatorie nostalgica prin istoria jocului, iar fiecare capitol te va atrage in acest an cu ceva nou. Se bucura de foarte multe descarcari, un detaliu care-i confirma nivelul de atractivitate.

Injustice 2

Esti fan Batman? Sau Green Lantern? Ai o pasiune pentru Harley Quinn? (ma rog, cine nu are). Ai prins ideea: Injustice 2 este sansa sa iei parte la o aventura de neuitat in compania personajelor tale preferate, pe care le vei conduce in lupte care mai de care mai atractive si mai interesante.

Top 10 jocuri pe iOS in 2018-Injustice 2

Super-eroii tai preferati si-au dat intalnire in Injustice 2 in acest an, unul dintre cele mai atractive jocuri din acest Top 10 jocuri pe iOS in 2018 pe care ti-l recomandam.

Infinity Blade III

Acest joc il vei gasi in exclusivitate pe iOS si pare sa fie unul dintre cele mai bune jocuri de actiune, motiv pentru care isi face loc in Top 10 jocuri pe iOS in 2018 pe care ti le recomandam. Simplu de utilizat, cu diverse controale intuitive si o dinamica lume 3D la dispozitia ta, Inifnity Blade III este o trilogie care-si atinge concluzia epica, in acest an.

Top 10 jocuri pe iOS in 2018 - Infinity Blade III

Top 10 jocuri pe iOS in 2018 – Infinity Blade III

Creat de ChAIR Entertainment, originalul iOS block-buster revine incarcat de adrenalina si efecte vizuale cu adevarat spectaculoase, intr-o poveste care te tine cu sufletul la gura si te provoaca indiferent ca bifezi aceasta experienta in confortabilul pat de acasa, in metrou sau in pauza de la munca. Descopera noi aliati si condu-i pe super – eroii, Siris sau Isa, pe drumul cel mai scurt catre glorie. Nu vei ramane dezamagit!

Super Mario Run

Istoricul personaj pe care il adorai in copilarie pe vechile console Nintendo revine si pe iOS intr-o experienta noua si cat se poate de captivanta. Game-play-ul este acelasi, asa ca te vei bucura de Super Mario Run intr-o experienta similara, cu diverse obstacole si provocari care ma fac sa-l includ in acest Top 10 jocuri pe iOS in 2018.

Top 10 jocuri pe iOS in 2018 - Super Mario Run

Teoretic, va trebui sa-l controlezi pe Mario in timp ce avanseaza, dar felul in care il controlezi face diferenta intre a reusi si a nu reusi in cadrul acestui joc. Daca n-ai uitat experienta din copilarie, acest joc o sa ti se para ideal. Incearca-l si sunt convins ca nu te vei plictisi repede de el.

Candy Crush Saga

E destul de greu sa ignori avalansa de mesaje de sustinere si descarcari ale acestui joc, pentru a evita sa-l incluzi in Top 10 jocuri pe iOS in 2018. Candy Crush Saga este un fenomen la nivel mondial si chiar daca multi cred ca i-a trecut vremea, ramane in continuare una dintre cele mai bune optiune din AppStore.

Top 10 jocuri pe iOS in 2018 - Candy Crush Saga

Top 10 jocuri pe iOS in 2018 – Candy Crush Saga

Jocul este gratuit, iar regulile sale sunt foarte simple. Cu cat treci mai repede un nivel, cu atat mai dificila iti devine misiunea. In 2018 ai cateva niveluri noi , dar si cateva power-up-uri care te vor bucura si incuraja sa continui experienta. N-ai cum sa-l ratezi pe iOS.

Real Racing 3

Nu sunt adeptul jocurilor cu masini pe telefon, insa Real Racing 3 isi merita locul in acest Top 10 jocuri pe iOS in 2018. Simplul fapt ca in cadrul jocului gasesti masini oficiale de la Dodge, Bugatti sau Lamborghini mi se pare un detaliu atractiv, care face parte din suita grafica exceptionala pregatita de dezvoltatorii jocului. Iti vei putea testa abilitatile in gaming si condus pe circuite importante din lumea sportului, de la Hockenheim la Spa-Francorchamps, iar entuziasmul nu va trece deloc usor, odata ce ai inceput sa te folosesti de bolizii impresionanti pe care ii ai la dispozitie in Real Racing 3.

Top 10 jocuri pe iOS in 2018 - Real Racing 3

Acest joc este disponibil si pe Android si, la fel ca si in AppStore, este unul dintre cele mai populare si descarcate. Vei intelege de ce in momentul in care vei decide sa-l joci.

Pokemon Go

Uita-te chiar acum pe geam si s-ar putea sa vezi un tip care pare ratacit si-si cauta pokemonii. Nu, nu glumesc. Mie mi s-a intamplat 🙂 Febra Pokemon Go a mai trecut insa acest joc ramane fara discutie un fenomen global. Milioane de oameni s-au bucurat de experienta AR a acestui joc, extrem de addictive si extrem de bine cotat inca pe piata. Este unul dintre cele mai bune jocuri ale momentului si cu siguranta trebuia sa patrunda in Top 10 jocuri pe iOS in 2018. Da, chiar si in 2018! Desi multi ar spune ca Pokemon Go „a cam expirat”.

Top 10 jocuri pe iOS in 2018 - Pokemon Go

Parerea mea este una contrara si cred in continuare ca aceasta experienta va fi una dintre cele mai atractive de pe iOS cand vine vorba de gaming. Folosindu-ti GPS-ul, poti cauta in diverse locatii din lumea reala, micutele creaturi animate. Daca n-ai descarcat inca Pokemon Go, crede-ma: e momentul sa o faci! Este o experienta pe care trebuie sa ti-o treci in palmares, pentru ca sunt convins ca nu o vei regreta. Enjoy!

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 7 votes
Brand Name
Apple
Product Name
Top 10 jocuri pe iOS in 2018