Top list

Top 10 aplicatii pentru muzica pe iPhone in 2018

Home  »  Top list

catmobile

acum 6 ani

Top 10 aplicatii pentru muzica pe iPhone in 2018 ✔️ Din ce in ce mai multe aplicatii pe iPhone permit o imbunatatire a nivelului experientei tale muzicale pe astfel de device-uri. Daca esti interesat de o aplicatie pentru muzica iPhone fara net, sau te afli in cautarea unei aplicatii care sa-ti permita sa faci download muzica pe iPhone ai ajuns in locul potrivit. Arunca o privire alaturi de noi peste cateva dintre cele mai bune aplicatii de acest tip. Descarca muzica pe iPhone si bucura-te de cea mai cool experienta folosind una dintre aplicatiile pe care ti le recomandam in acest top 10.

Muzica este exact acel „ceva” fara de care lumea noastra ar fi cu siguranta mult mai plictisitoare. Aproape ca fiecare dintre noi iubeste un anumit gen muzical si majoritatea detinatorilor de telefoane de la Apple au cautat macar o data in viata lor o aplicatie iPhone pentru muzica offline sau diverse aplicatii muzica iPhone fara net. Stim, prea putine experiente de calitate se pot face astazi fara internet pe telefoanele noastre mobile, dar exista inca posibilitatea sa ne bucuram si de experiente care nu folosesc intotdeauna internetul.

Top 10 aplicatii pentru muzica pe iPhone in 2018 (2)

Pe vremuri aveam la dispozitie celebrele walkman-uri, care astazi ni se par deja atat de old fashioned. Am trecut peste ani la CD-Playere portabile, pentru ca dupa ceva timp, iPod-urile sa preia prim planul. Oricat am dori sa negam, astazi smartphone-urile pot face inclusiv asta si pot juca diverse rolului. Cu atat mai mult telefoanele Apple, care cauta sa auda experiente noi si moderne prin optiunile lor si capacitatea audio impresionanta.

Top 10 aplicatii pentru muzica pe iPhone in 2018 inseamna un top al celor mai bune aplicatii pentru muzica iPhone pe care le vei putea gasi in acest moment. Daca ai ajuns aici cautand o aplicatie muzica iphone fara internet in 2018, cred ca ai ajuns in locul potrivit.

Ca experinta ta sa fie completa, asigura-te ca asculti muzica la Casti Apple AirPods Pro.

Top 10 aplicatii pentru muzica pe iPhone in 2018

Mai jos, gasesti 10 aplicatii pentru muzica pe telefonul tau de la Apple, aplicatii ce pot fi folosite cu diverse scopuri, in asa fel incat tu sa te bucuri de o experienta muzicala remarcabila. Sa nu mai pierdem timpul si sa trecem la treaba. Incepe Top 10 aplicatii pentru muzica pe iPhone in 2018:

🔵 #1. SoundCloud-Music & Audio 

Foarte multi dintre voi sunt familiarizati probabil cu aceasta aplicatie, pentru ca ea este una dintre cele mai descarcate de catre utilizatorii Android. Aceeasi aplicatie este disponibila si pe iOS si mie personal mi se pare la fel de buna. Asculti muzica pe care o iubesti pe gratis, oriunde te-ai afla.

Aplicatia SoundCloud iti ofera o colectie impresionanta de piese audio, iar daca vreodata ti-ai facut griji ca piesa ta preferata n-o poti asculta si pe telefonul tau mobil, stai linistit pentru ca SoundCloud o are mai mult ca sigur. Experienta audio este foarte buna, aplicatia are o interfata intuitiva, pare foarte bine optimizata si gata sa te incante. SoundCloud-Music&Audio este prima noastra propunere din Top 10 aplicatii pentru muzica pe iPhone in 2018.

🔵 #2. Spotify

Am scris foarte mult despre Spotify in Romania in 2018 intr-un articol ceva mai vechi. Acolo vei gasi cam tot ceea ce trebuie sa stii despre felul in care Spotify te ajuta sa beneficiezi de o experienta muzicala fantastica. Iti mai spun aici doar ca in opinia mea, Spotify este cel mai bun mod prin care poti asculta muzica pe telefonul tau mobile sau pe tableta ta.

Top 10 aplicatii pentru muzica pe iPhone in 2018 - Spotify

Top 10 aplicatii pentru muzica pe iPhone in 2018 – Spotify

Si te invit sa te bucuri de ea, pentru ca sunt convins ca o sa te incante. Nu m-am decis care dintre aceste prime doua aplicatii din Top 10 aplicatii pentru muzica pe iPhone in 2018 este mai buna, dar una dintre ele trebuia sa fie prima. Nu tine cont insa de pozitiile din clasament. Nu acesta este scopul topului nostru.

🔵 #3. Zonga Music

Zonga este o aplicatia muzicala, care face si ea parte din acest Top 10 aplicatii pentru muzica pe iPhone in 2018. Zonga este playerul tau in care ai un algoritm super automatizat, ce iti recomanda piese similare cu cele pe care le-ai setat deja ca piese preferate. Te vei bucura de muzica ta, oriunde ai fi, si iti vei putea sustine artistii preferati ascultand legal muzica pe iPhone. Beneficiezi de acces instant la milioane de melodii de pe mobil, tableta sau web.

Totodata, ai optiunea de urmarire a artistilor tai preferati, precum si a playlist-urilor care se potrivesc gusturilor tale. Poti sa descarci offline piesele, una cate una, nu doar playlist-ul. Vezi usor, in orice moment, cate piese au fost descarcate si poti sa asculti si sa gestionezi, toate piese pe care le-ai descarcat intr-un final, in sectiunea „muzica mea” sau „muzica descarcata”.

Zonga iti ofera recomandari personalizate, bazate pe ascultarile tale anterioare, si iti ofera gratuit optiunea radio, unde asculti fara intrerupere, gratuit, muzica pe care o indragesti. Nu in utlimul rand poti sorta piese in playlist-urile tale, iar acestea vor fi sincronizate automat, intre toate aplicatiile. Cu Zonga, te bucuri de muzica ta pe iPhone, oriunde ai fi, daca ai grija sa-ti salvezi playlist-urile preferate pe telefon.

Citeste si: Top 10 aplicatii Android pentru muzica

🔵 #4. Musical.ly

Este poate fenomenul momentului cand vine vorba de aplicatii muzicale la nivel de comunitate. Musical.ly este de fapt o comunitate video, care permite inregistrarea de clipuri scurte cu diverse efecte speciale si filtre. Poti insa adauga aici muzica ta preferata si poti crea diverse playlist-uri indiferent de gusturile tale muzicale.

Top 10 aplicatii pentru muzica pe iPhone in 2018 - Musical.ly

Top 10 aplicatii pentru muzica pe iPhone in 2018 – Musical.ly

Comunitatea este foarte vie si foarte prezenta, iar live streaming-ul chiar daca iti solicita accesul la internet s-ar putea sa te captiveze instant. Ai nevoie de iOS 8.0 minim, dar musical.ly este compatibila cu iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 si toate terminalele si tabletele Apple noi, lansate in ultimii doi ani. Incearca aceasta aplicatie si ai sa vezi ca n-am gresit cand am inclus-o in Top 10 aplicatii pentru muzica pe iPhone in 2018.

🔵 #5. Music Tube

Te lasa sa-ti organizezi muzica pe iPhone asa cum vrei. Music Tube este una dintre aplicatiile muzicale foarte atractive si este gratuita! Milioane de cantece, o bara de cautare foarte inspirat gandita, categorii muzicale si diverse genuri, video clipuri in trending, playlist-uri si clipuri in calitate HD. Toate astea sunt atuuri importante pentru Music Tube, o aplicatie care se bucura de un rating bun in App Store si care primeste si din partea noastra un loc in Top 10 aplicatii pentru muzica pe iPhone in 2018

🔵 #6. Amazon Music

O aplicatie care seamana mult cu Google Play Music. Poti adauga pana la 250 de melodii propri in contul tau Amazon si poti asculta muzica ta preferata in functie de gen. Si o poti face si fara conexiune la internet, pentru ca Amazon Music este una dintre aplicatiile gratuite pentru iPhone fara net. Prezenta sa in Top 10 aplicatii pentru muzica pe iPhone in 2018 nu este o surpriza.

🔵 #7. iMusic HQ – Offline

Un player gratuit pentru muzica, in care iti poti adauga melodiile preferate si asculta pe iPhone/iPod/iPad atunci cand ai chef, fara sa ai nevoie de conexiune la internet. Poti asculta propria muzica din music library (biblioteca ta muzicala), poti crea, edita si inlatura playlist-uri, beneficiezi de suport Air – Play, precum si de un sleep timer interesant sau de o parola care sa-ti securizeze aplicatia.

Top 10 aplicatii pentru muzica pe iPhone in 2018 (3)

🔵 #8. iCloud Music Player

Inca un player muzical atractiv in Top 10 aplicatii pentru muzica pe iPhone in 2018. Descarci muzica ta preferata pe iPhone si poti asculta offline, absolut orice doresti. Mai mult, ai acces la toata muzica pe care ai stocat-o in Google Drive, DropBox sau OneDrive. Aplicatia suporta melodii in format mp3, mp4 sau wav (si multe altele) si o poti folosi chiar si fara o conexiune wireless. In plus, poti edita, crea si inlatura playlist-uri, ai un atractiv background muzical, o parola, un sleeptimer si o lista offline pentru muzica, in care gasesti toate melodiile descarcate.

🔵 #9. SnapTube Music

SnapTube Music este o aplicatie gandita si creata pentru toti iubitorii muzicii. Cautarea, descoperirea de piese noi, organizarea si redarea melodiilor inseamna experiente remarcabile, pe care le pui in practica foarte usor. SnapTube Music ocupa locul 9 in acest in Top 10 aplicatii pentru muzica pe iPhone in 2018 si isi face loc pentru ca iti permite accesul la cele mai noi clipuri de pe YouTube sau Vevo, precum si crearea de nenumarate playlisturi atractive, dupa propriile-ti gusturi.

Top 10 aplicatii pentru muzica pe iPhone in 2018 - iCloud Music Player

Vei ramane in contact in permamenta cu artistii tai preferati si cele mai noi release-uri ale lor, vei putea sa beneficiezi de o experienta audio de calitate, precum si de o organizare impecabila.

🔵 #10. Musixmatch

Musixmatch este cel mai mare catalog de versuri. Aplicatia te invinta in acelasi timp sa te bucuri de muzica in timp ce rasfoiesti versurile melodiei tale preferate. A ajuns in 155 de tari si conform publicatiei techviral, Musixmatch a fost aplicatia anului in 2013. O poti instala si utiliza usor. Este chiar usor de folosit si merita un loc in Top 10 aplicatii pentru muzica pe iPhone in 2018.

Summary
product image
Aggregate Rating
3.5 based on 16 votes
Brand Name
Apple
Product Name
Aplicatii muzica iPhone