Stiri

Corning introduce Gorilla Glass 6

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Americanii de la Corning lanseaza oficial sticla de protectie Corning Gorilla Glass 6, noul standard de protectie in lumea telefoanelor mobile si nu numai.

„Extra level of armor” este optiunea care impresioneaza la prima vedere, pentru ca nivelul extra de protectie pe care il asigura, permite dispozitivelor sa reziste la „abuzuri” puternice de la inaltimi mai mari, dar permite si rezistenta device-urilor in cazul socurilor simple, care nu pot cauza daune majore.

Corning afirma ca dupa propriile teste, Gorilla Glass 6 a avut rezultate spectaculoase. 77% dintre mostre au scapat „nevatamate” la impactul cu solul, dupa ce au fost scapate de la mai mult de 1 metru inaltime.

Detalii despre Corning Gorilla Glass 6

Corning a introdus joi cea mai recenta inovatie a sa in ceea ce priveste tehnologia de protectie sticla a dispozitivelor. „Nivelul suplimentar de armuri” pe care Corning le-a inclus in Gorilla Glass 6, nu numai ca va permite unui dispozitiv sa reziste la socuri de la inaltimi mai mari decat pana acum, dar ii va permite sa reziste si la mai multe socuri consecutive (15 impacturi cu solul), fara daune majore, de la o inaltime de 1 metru.

Compania anunta ca a reusit acest lucru prin marirea ratei de comprimare, care este semnificativ mai mare acum, decat era anul trecut pe Corning Gorilla Glass 5. Durabilitatea sticlei nu se mai bazeaza acum doar pe suprafata ei, ci pune accent si pe ceea ce se afla in interiorul materialului din sticla.

Dupa propriile teste, Corning sustine ca Gorilla Glass 6 a produs rezultate spectaculoase: 77% dintre probe au ramas nevatamate, dupa ce au supravietuit in fata a 15-20 de impacturi puternice de la o inaltime de 1 metri.

Gorilla Glass 6 is the best-in-class cover glass for protecting your mobile device when drops happen

Chiar si cu durabilitate imbunatatita, sticla utilizata pentru aceste teste a fost dimensionata intre 0,6 mm si 0,8 mm, care este grosimea comuna pentru ecranul unui smartphone. Cea mai recenta tehnologie Gorilla Glass imbunatateste si capacitatile de incarcare prin wireless a telefoanelor mobile, suporta afisaje mai mari cu rame mai mici si va permite producatorilor de echipamente originale sa personalizeze suprafata pe un telefon din sticla.

Gorilla Glass 6

Gorilla Glass 6

Un singur lucru nu pare sa fie imbunatatit acum pe Gorilla Glass 6: sticla nu primeste un plus de rezistenta cand vine vorba de zgarieturi. Materialul are insa aceeasi durabilitate ca si Gorilla Glass 5, pe care am descoperit-o si noi pe terminale ca LG V30 sau Samsung Galaxy S9.

Gorilla Glass raspandita pe 45 de branduri internationale

Compania producatoare a sticlei de protectie Gorilla Glass 6, si-a raspandit produsele pe 45 de branduri de renume la nivel mondial. Gorilla Glass 6 va fi momentan disponibila pentru OEM-uri in scopuri de testare si se estimeaza ca va ajunge pe smartphone-urile care vor fi lansate pe finalul acestui an.

Gorilla Glass 6

Vicepresedintele Corning, Jaymin Amin a spus: „Gorilla Glass 6 este o compozitie complet noua de sticla care poate fi intarita chimic pentru a oferi un nivel semnificativ mai mare de compresie decat este posibil pe Gorilla Glass 5. Acest lucru ii permite lui Gorilla Glass 6 sa fie mai rezistenta la daune. Mai mult, daca pauzele in timpul picaturilor de apa sunt un eveniment probabilistic, compresia adaugata ajuta in mod categoric la cresterea, îi medie, a probabilitatii de supravietuire a ecranelor. Consideram ca acest produs este cel mai bun de pana acum al nostru si suntem convinsi ca va fi primit ca atare pe piata”.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Corning
Product Name
Gorilla Glass 6