Top list

Top 10 aplicatii iPhone pentru wallpaper

Home  »  Top list

Marian

acum 4 ani

Din multitudinea de aplicatii iOS am ales pentru voi, astazi, sa vorbim despre cele mai bune aplicatii iPhone pentru wallaper, ca device-ul tau sa arate cat mai fresh si cat mai atractiv. Iti vom oferi un top 10 al celor mai bune aplicatii pentru iPhone dedicate wallpaper-urilor si speram ca te vom putea ajuta pentru situatiile in care esti in pana de idei.

Cu ajutorul Top 10 aplicatii iPhone pentru wallpaper vei putea genera diverse imagini de fundal si le vei putea seta ca tapet (imagine) de background sau pentru deblocarea telefonului. Merita mentionat faptul ca exista forte multe astfel de aplicatii disponibile pentru iOS in App Store, dar nu toate merita atentia ta. Asa ca am incercat sa facem o selectie cat mai valoaroasa si am alcatuit un Top 10 aplicatii iPhone pentru wallpaper.

Top 10 aplicatii iPhone pentru wallpaper

Asadar, in acest articol am ales acele aplicatii care sunt nu doar foarte populare, dar care iti si pot oferi foarte multe wallpapere la discretie, pentru siguranta ta si pentru ca tu sa iti improspatezi iPhone-ul cu imaginile dorite. Sa incepem Top 10 aplicatii iPhone pentru wallpaper!

1. Top 10 aplicatii iPhone pentru wallpaper: Wallpapers & Fancy Themes

Fara doar si poate, aceasta aplicatie este cea mai populara din App Store in acest moment. Si da, este si una dintre cele mai bine cotate la aceasta ora la care noi redactam acest articol. Cu ajutorul ei, poti da un look nou si proaspat telefonului tau, inclusiv folosindu-ti propriile poze. Mai mult, aplicatia iti ofera acces la cele peste 100 de poze in format HD in fiecare zi. Are de asemenea optiunea de preview care te va ajuta sa vezi cum ar putea arata device-ul tau, inainte sa aplici imaginea pe care tocmai ai descoperit-o. Arunca o privire si spune-ne cum ti se pare.

2. Top 10 aplicatii iPhone pentru wallpaper: Monogram Wallpapers Lite

Daca esti in cautarea unei aplicatii care sa-ti schimbe background-ul iPhone-ului tau in ceva dragut si nou, s-ar putea sa ajungi la Monogram Wallapapers Lite. Si da, poate ca merita sa-i dai o sansa. Este in principiu, o aplicatie care iti ofera acces nelimitat la diverse background-uri, embleme si fonturi, cu ajutorul carora poti sa-ti creezi chiar tu propriile wallapapere. Aplicatia este una dintre cele mai populare pe iOS si una dintre cele mai bune ale momentului.

3. Top 10 aplicatii iPhone pentru wallpaper: Live Wallpaper 4K

Customizare 4K la cel mai inalt nivel. Sau, ma rog, ceva de genul asta. Cam asa ar putea suna descrierea acestei aplicatii, una dintre cele mai descarcare din App Store. Cu ajutorul Live Wallpaper 4K ai acces la peste 100 de wallpapere live, la teme live pentru tastatura, imagini pentru blocarea telefonului tau si multe altele. In plus, catalogul pe care ti-l ofera aplicatia este intuitiv si bine gandit. Arunca o privire, pentru ca daca esti pasionat de „acest domeniu” nu vei regreta.

4. Top 10 aplicatii iPhone pentru wallpaper: Vellum Wallpapers

Daca ai cautat o aplicatie iOS care sa-ti ofere descarcari nelimitate de wallapapere pentru telefonul tau, Vellum Wallpapers este una dintre cele mai bune. Aplicatia pentru iPhone are sute de imagini minunate care pot fi setate pe telefonul tau, cu scopul de a-i da un nou look. Si asta nu e tot. Numeroase surprize te asteapta aici si poti primi chiar un nou wallapaper in fiecare zi. Depinde de tine daca ti se pare atractiv si interesant.

5. Top 10 aplicatii iPhone pentru wallpaper: Zedge

Foarte populara pe Android, Zedge a ajuns si pe iOS si a ajuns bine. Pentru ca inca de la inceput a facut o impresie excelenta. Cel mai fain lucru la Zedge este ca nu este o aplicatie dedicata doar wallpaper-urilor ci si melodiilor, aplicatiilor, chiar si jocurilor. Daca vorbim in special despre wallpapere, Zedge te lasa sa descarci imagini high-definition pe catogorii, in functie de cum le poate suporta sau nu iPhone-ul tau. Mi se pare una dintre cele mai reusite si mai complete aplicatii pentru aceasta categorie si cred ca merita sa o incerci.

6. Top 10 aplicatii iPhone pentru wallpaper: Wallpaper Tree

Este o altă aplicație pentru iPhone și poate cea mai bine cotată pentru a genera imagini de fundal nelimitate. Aplicația pentru iPhone are tone de imagini de fundal și fiecare imagine este aleasă și editată de profesioniști. Aplicația le permite utilizatorilor să răsfoiască imagini pe categorii precum animale, flori, natură etc. Așadar, Tree este o altă aplicație iOS, care poate fi considerata printre cele mai bune pentru a genera imagini de fundal superbe.

7. Top 10 aplicatii iPhone pentru wallpaper: Wallax

Ei bine, Wallax nu este tocmai o aplicație dedicata wallpaper-urilor, dar vă poate ajuta să faceți din fiecare imagine un tapet. Aceasta aplicatie aduce un set de instrumente intuitive si valoroase pentru a rezolva problemele de zoom pe tapet pe dispozitivul iOS. Cu Wallax, puteți scana și redimensiona cu ușurință imaginile, puteți repara imaginile de fundal, regla culorile, adăuga efecte, etc. Așadar, Wallax este cu siguranta o reusita si te-as indemna sa o incerci si tu cand ai ocazia. S-ar putea sa iti placa mult!

8. Top 10 aplicatii iPhone pentru wallpaper: 10000 plus Wallpapers

Aceasta este o altă aplicație de tapet populara pentru iPhone, disponibilă în magazinul de aplicații iOS. Aplicația de fundal vă oferă o gamă largă de imagini de fundal de înaltă calitate, dezvoltate pentru a va ajuta sa profitati de afișajul „retina” de pe Apple. Aplicația este alimentată și de un motor de căutare îmbunătățit care vă permite să răsfoiți imagini de fundal bazate pe cuvinte cheie.

9. Top 10 aplicatii iPhone pentru wallpaper: FancyLock Themes & Styles

Folosita de foarte multi utilizatori de pe iPhone, FancyLock Themes & Styles este inca una dintre recomandarile noastre din acest top. Ti-ar placea sa ai parte de un lock screen elegant si fresh, care sa schimbe cu totul practic imaginea telefonului tau? Cu Fancy Look s-ar putea sa dai lovitura. Vei putea sa iti personalizezi usor telefonul si nu o sa-ti vina sa crezi cat de reusite sunt imaginile. Trebuie sa o incerci!

10. Top 10 aplicatii iPhone pentru wallpaper: Wallpapers HD New Themes and Background

Incheiem acest top cu inca una dintre aplicatiie foarte descarcate si foarte populare din App Store. Utila, excelenta din anumite puncte de vedere, foarte bine organizata, cu multe imagini high-quality si cu foarte multe variante pentru tine, aceasta aplicatie este frecvent updatata si te va ajuta sa dai un altfel de look telefonului tau.

Etichete: