Reviews

Specificații tehnice pentru Xiaomi 11 Lite NE 5G

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Xiaomi 11 Lite NE 5G este pregătit să fie lansat oficial pe piață. Acest telefon va fi disponibil pe canalele mi.com, dar și prin intermediul site-ului Amazon. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Ce specificații tehnice aduce Xiaomi 11 Lite NE 5G

Cu procesor Qualcomm la bord, dar și cu un ecran AMOLED Dot Display foarte atractiv, noul Xiaomi 11 Lite NE 5G pare gata de lansarea oficială și se anunță o prezență interesantă pe piața telefoanelor mid-range. Mai multe detalii, în ceea ce urmează.

Xiaomi lansează Xiaomi 11 Lite NE 5G, un telefon cu cameră triplă pe spate și un ecran interesant.

Se pare că acest model va avea mai multe versiuni în ceea ce privește memoria. Vom avea o variantă de 6GB RAM cu 128GB stocare date, dar și o variantă de 8GB RAM cu 128GB dedicați stocarii de date. Din primele informații, telefonul va avea prețuri cuprinse între 1500 și 1700 de lei, în traducere românească.

El ar urma să apară în primele zile din octombrie, iar presa de specialitate dezvăluie că îl vom putea achiziționa pe culori precum Tuscany Coral, Jazz Blue, Vinyl Black și Diamond Dazzle. Să vedem însă și ce specificații tehnice aduce noul Xiaomi 11 Lite NE 5G.

Telefonul are un afișaj AMOLED plat de 6,55 inci full-HD + 10 biți, cu o rată de reîmprospătare de 90Hz. Mai mult, are suport Dolby Vision. Smartphone-ul este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 778G octa-core, asociat cu 8 GB de memorie RAM LPDDR4x. Compania a furnizat până la 256 GB stocare internă UFS 2.2 pe dispozitiv. Poate fi extins până la 1 TB utilizând un card microSD. Xiaomi 11 Lite NE 5G vine cu un sistem triple camera pe partea sa din spate. Acesta include un senzor primar de 64 megapixeli f / 1,8, un shooter ultra-lat de 8 megapixeli f / 2.4 și un shooter telemacro de 5 megapixeli f / 2.4. În plus, vine cu un senzor de cameră selfie de 20 megapixeli.

Opțiunile de conectivitate includ 5G, 4G LTE, Wi-Fi 6, Bluetooth v5.2, GPS / A-GPS, NFC, IR blaster și un port USB Type-C. În plus, telefonul vine cu un senzor de amprentă montat lateral și include difuzoare duale. Dispozitivul are o baterie de 4.250mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 33W.

Xiaomi 11 Lite NE 5G vine cu opțiuni de conectivitate precum 5G, 4G LTE, Wi-Fi 6, Bluetooth v5.2, GPS / A-GPS și NFC. În plus, telefonul are un port USB Type-C, o mufă pentru căști de 3,5 mm și un blaster cu infraroșu (IR). Cântărește doar 158 de grame și măsoară 6,81 mm în grosime, această caracteristică de design fiind una dintre plusurile indiscutabile ale noului smartphone.