Stiri

Nokia T20 este noua tabletă pe care o lansează compania. Ce specificații aduce

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Știm că nu sunteți obișnuiți să auziți de tablete lansate de Nokia, dar compania este gata să lanseze pe piață modelul Nokia T20.

Tableta Nokia T20 va fi lansată pe 6 octombrie. Ar putea veni cu un ecran tactil de 10,36 inch, alături de 4 GB RAM și 64 GB stocare. Mai multe detalii, imediat.

Nokia T20 este noua tabletă pe care o lansează compania. Ce specificații aduce

Nokia a programat un eveniment de lansare pentru începutul lunii octombrie, iar compania confirmă că urmează să lanseze o tabletă în cadrul acestui eveniment. Nokia Mobile, pe contul său oficial de pe Twitter, a postat un nou teaser care confirmă faptul că tableta sa va debuta pe 6 octombrie. Teaserul arată doar profilul lateral al viitoarei tablete.

În plus, teaser-ul arată că tableta va avea un finisaj gri închis / negru. Se pare că este un dispozitiv foarte subțire. Pe tweet se spune „Tot ce v-ați aștepta de la un telefon Nokia pe o tabletă. Vine 6.10.21 ”.

Pe baza zvonurilor din trecut, se așteaptă ca tableta să se numească Nokia T20. Să aruncăm totuși o privire peste posibilele specificații tehnice ale tabletei. Aceasta ar trebui să fie prima tabletă de la Nokia din 2014 încoace. Este posibil să existe chiar și un smartphone premium în această perioadă, așa că tratați momentan aceste informații cu scepticism

Prețurile pentru această tabletă au fost deja vehiculate în presă. Mai mult, două opțiuni de conectivitate au fost observate pentru Nokia T20. Acestea includ doar variante Wi-Fi și variante Wi-Fi + 4G LTE. Varianta numai Wi-Fi a fost listată pentru ar costa 185 de lire, în timp ce se spune că varianta Wi-Fi + 4G ar urma să coste 202 lire sterline în Marea Britanie.

Dispozitivul ar putea veni cu un ecran tactil de 10,36 inch. În afară de asta, ai primi 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare. Tableta ar putea ambala un chipset Unisoc. Ar trebui să ruleze Android 11 și ar putea exista și suport pentru încărcare de 10W. Odată cu lansarea acestei tablete, Nokia se va alătura Samsung, Realme, Xiaomi, Lenovo și altor mărci cu o tabletă Android pe piață.