Reviews

Specificatii tehnice pentru Vivo Y3s. Telefonul vine cu o baterie de 5.000 miliamperi

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Vivo va lansa zilele următoare, noul său model denumit Vivo Y3s. Acesta va avea la bord o baterie de 5.000 de miliamperi și va fi condus spre performanță de procesorul Helio G35 de la MediaTek. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Specificatii tehnice pentru Vivo Y3s

Noul Vivo Y3s costă aproximativ 550 de lei și ar urma să fie disponibil pe culorile Pearl White, Green Mint și Blue Starry, adică alb, verde și albastru în nuanțe interpretate de producător.

Pentru început, telefonul va fi disponibil pentru cumpărare prin magazinele electronice Vivo India, Amazon India, Flipkart, Tata CLiQ sau Paytm. Nu se cunoaște încă disponibilitatea sa în afara zonei Asia.

Noul Vivo Y3s va avea un ecran Halo FullView HD+ de 6,51 inchi cu rezoluție de 720 x 1600 pixeli. Mai mult, afișajul va dispune de un raport de aspect 20: 9. Telefonului îi lipsește un scaner de amprente, dar vine cu acces la tehnologia de deblocare facială, pentru deblocarea sa. Vivo Y3s are un procesor Helio P35 octa-core. Smartphone-ul vine cu 2 GB de RAM și 32 GB de stocare internă. Spațiul de stocare poate fi extins până la 1TB prin card microSD.

Pentru fotografii și videoclipuri, telefonul vine cu o configurație simplă pentru camera sa din spate. Are o cameră principală de 13 megapixeli cu deschidere f/2.2, în timp ce pentru selfie-uri și apeluri video, dispozitivul folosește un shooter de 5 megapixeli cu deschidere f/1.8.

În ceea ce privește software-ul, telefonul rulează Android 11 (ediția Go) din cutie, cu FunTouch OS 11 deasupra. Există și o baterie de 5.000 mAh. Compania susține că oferă până la 19 ore de streaming online de filme HD și 8 ore de joc care necesită mult resurse. Vivo Y3s are și tehnologia de încărcare inversă pentru a încărca și alte dispozitive.

Telefonul acceptă dual-SIM, WiFi dual-band, Bluetooth 5, GPS, A-GPS, BeiDou, GLONASS pe partea de conectivitate. În plus, telefonul are un port microUSB 2.0 și o mufă audio de 3,5 mm. Telefonul cântărește 175 de grame și are o grosime de doar 7,59 mm.

Etichete:

Vivo Vivo Y3s