Stiri

Facebook introduce AR Group Effects pentru apelurile video și camerele din Messenger

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Facebook controlează din ce în ce mai puternic internetul prin multe dintre serviciile sale, cum ar fi Instagram, WhatsApp dar și câteva detalii de tip hardware, inclusiv cască VR, ochelari VR Smart și multe altele. Dacă lunile trecute am aflat că Facebook, în colaborare cu Android, se pregătește să intre în lumea smartwatch-urilor, acum aflăm că rețeaua aduce upgrade-uri la nivel funcțional.

Potrivit presei internationale, Facebook introduce o noua funcție numită Efecte de Grup pentru apelurile video și camerele Facebook Messenger.

Facebook a anunțat că functia Group Effects devine disponibila pentru apelurile video Messenger și Messenger Rooms, iar în curând, optiunea va fi valabilă și pe Instagram. Efectele de grup sunt experiențe AR noi care pot spori experienta pentru toți cei care participă la un apel video simultan, permițând o modalitate mai distractivă și mai captivantă de a vă conecta cu prietenii și familia.

Funcția Efecte de grup pe Facebook Messenger

Noua funcție Group Effects (n.r Efecte de gruo) pentru apelurile video Messenger și Messenger Rooms este lansată pentru toți utilizatorii de pe tot globul. În plus, Facebook extinde, de asemenea, accesul la noul API Spark AR Multipeer pentru a permite mai multor creatori și dezvoltatori să creeze efecte de grup. Cu API-ul Spark Multipeer, toți creatorii și dezvoltatorii pot crea efecte interactive dinamice, în timp real, pentru un public mai mare.

Efectele de grup funcționează pentru toată lumea la apelul video, permițându-vă să aveți experiențe de joc distractive, multiplayer, cu prietenii tăi. Efectele AR devin practic o experiență comună. În plus, se va putea alege dintr-o bibliotecă de peste 70 de efecte de grup.

Pentru a verifica Efectele de grup, puteți merge la aplicația Messenger, puteți începe un apel video sau puteți crea o cameră (n.r Facebook Messenger Room), atingeți fața zâmbitoare pentru a deschide tava de efecte și selectați Efecte de grup. Acestea susțin, de asemenea, comunitatea creatorilor și oferă oamenilor mai multe moduri de a se exprima.