Stiri

Specificatii si detalii Motorola One Action. Cat va costa telefonul in Romania

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Dupa ce a lansat in luna mai modelul de telefon Motorola One Vision, subsidiara celor de la Lenovo pregateste inca un smartphone din seria Motorola One.

Au iesit la suprafata, primele detalii si specificatii Motorola One Action, un al doilea device din aceasta gama. Multumita bazei de date a site-ului GeekBench aflam si noi primele detalii oficiale despre acest smartphone lansat pe filiera Motorola – Lenovo. Iata ce specificatii tehnice va include.

Specificatii si detalii Motorola One Action. Cat va costa terminalul in Romania?

Noul Motorola One Action va avea la bord un procesor de la Samsung. Oricat de ciudat ar suna cand citesti prima data aceasta fraza, ei bine parteneriatul cu Samsung capata din ce in ce mai multa amploare, iar Motorola pune pret pe el. Prin urmare, in interiorul viitorului smartphone Motorola One Action vom gasi un chipset Exynos 9609, chipset octa-core dezvoltat de gigantul din Coreea de Sud. Semn ca procesoarele Samsung incep sa capete din ce in ce mai mare importanta si o raspandire mult mai „globala”.

Acest procesor va fi asociat de Motorola cu versiuni de 3GB RAM si 4GB RAM, in timp ce stocarea de date pe noul Motorola One Action va fi fie de 32 GB, fie de 64 GB, fie de 128 GB (spatiu de stocare UFS 2.1).

In ceea ce priveste ecranul, din rapoartele testului de benchmark GeekBench am putut afla doar ca Motorola One Action se va baza pe un display IPS LCD Cu diagonala de 6.3inch si cu o rezolutie 2520 x 1080 pixeli.

Vestea pe care stim ca o asteptati este ca si acest device va rula din fabrica Android 9.0 Pie in versiune stock.

Adaugam acestor „ingrediente” faptul ca Motorola One Action va avea baterie de 3.500 de miliamperi, dar si incarcare rapida. Astfel, device-ul promite autonomie buna si ritm rapid de incarcare a telefonului.

In fine, in departamentul foto, nu avem inca toate detaliile. GeekBench ne confirma totusi ca Motorola One Action va avea camera tripla pe spate, dar ne da detalii doar despre senzorul principal de 12.6 megapixeli. Aceasi rezolutie va avea terminalul si pe senzorul principal fata, astfel ca selfie-urile se anunta de buna calitate.

In Romania, Motorola One Action nu ar trebui sa coste mai mult de 1200-1300 de lei. Probabil ca device-ul va fi o versiune ceva mai accesibila a lui Motorola One Vision, astfel ca pretul ar putea sa fie chiar si mai mic de-atat. Vom reveni cu amanunte despre noul „proiect” al celor de la Motorola.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Motorola
Product Name
Motorola One Action