Stiri

Specificatii si pareri despre Redmi K30 Pro. Smartphone-ul are baterie de 4.700 de mAh si fast charging support

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Cei de la Redmi se pregatesc de lansarea oficiala a noului model Redmi K30 Pro. Device-ul a ajuns in mediul online si nu doar ca arata bine, dar are si cateva specificatii tehnice cat se poate de atractive. Avem mai multe detalii, in cele ce urmeaza.

Redmi K30 Pro specificatii tehnice si pareri. Cum arata si ce ofera noul smartphone de top de la Realme

Via Xiaomi, compania Redmi lanseaza oficial pe piata in perioada urmatoare modelul Redmi K30 Pro. Randari interesante ale acestui device au ajuns in mediul online, randari care dezvaluie si o parte dintre specificatiile sale cheie. Noul smartphone Redmi K30 Pro va fi lansat in perioada urmatoare in China, in ciuda problemelor evidente din aceasta tara, profund afectata de virusul Wuhan Coronavirus.

Conform tipsterului Digital Chat de pe Weibo, noul Redmi K30 Pro va fi sustinut de un puternic acumulator de 4.700 de miliamperi. Este practic vorba despre un upgrade al bateriei de 4.000 de miliamperi prezenta in configuratia device-ulul Redmi K20 Pro. Interesant este ca modelul Redmi K30, versiunea standard a acestui device are o baterie de 4.500 de miliamperi.

Dincolo de capacitatea bateriei care tocmai a fost dezvaluita presei, Redmi K30 Pro beneficiaza de suport pentru incarcare rapida la 33 de W. De mentionat ca modelul Redmi K30 este echipat cu o baterie de 4.500 de miliamperi, care are tehnologie de incarcare rapida la 27 de W. In plus, sursa citata a mai dezvaluit ca noul Redmi K30 Pro va avea un ecran normal, nu unul curbat, asa cum tendintele par sa ne faca sa credem.

In randarile precedente am aflat deja ca modelul K30 Pro de la Redmi va fi echipat cu un procesor de top de la Qualcomm. Este vorba despre Snapdragon 865, chipsetul dedicat telefoanelor premium. Conform listarii oficiale de pe site-ul GeekBench, Redmi K30 Pro este sustinut de un procesor de acest tip, adica de un octa core a carui frecventa ajunge la 1.80 Ghz. Modelul Redmi K30 Pro primeste o memorie RAM de 8GB si va rula din fabrica Android 10, proaspat scos din cutie, peste care producatorul aplica interfata MIUI 11 de la Xiaomi.

Conform Digital Chat, Redmi K30 Pro va avea un setup quad-camera, in care se remarca, ba chiar iese in evidenta senzorul de 64 megapixeli, model Sony IMX686, drept senzor principal. In ciuda faptului ca Redmi K30 Pro este echiapt cu acelasi chipset Snapdragon ca si Xiaomi Mi 10 Pro (device care de asemenea va fi lansat oficial pe piata in perioada urmatoare) se pare ca modelul celor de la Realme nu va putea conta pe o camera principala cu senzor de 108 megapixeli. Este foarte probabil ca Redmi K30 Pro sa aiba o camera sub forma rotunda pe spate, un detaliu de design care iese acum la suprafata, cu cateva zile, poate saptamani, inainte de lansarea oficiala pe piata a telefonului.

Cu alte amanunte despre K30 Pro de la Redmi vom reveni si noi in perioada urmatoare. Modelul  K30 Pro ramane in atentia noastra si va invitam sa ne impartasiti opinia dumneavoastra legata de el in rubrica de comentarii de mai jos.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Redmi
Product Name
Redmi K30 Pro