Reviews

Smartisan Jianguo Pro 3, un telefon lansat de proprietarii aplicatiei TikTok

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Noul smartphone Smartisan Jianguo Pro 3 ruleaza din fabrica Android 9.0 (Pie) si este sustinut de o baterie de 4.000 de miliamperi cu tehnologie de incarcare rapida, Quick Charge 4+. Smartphone-ul a fost lansat in China si este fabricat de catre Bytedance, compania care a lansat pe piata aplicatia TikTok.

Smartisan Jianguo Pro 3 specificatii tehnice si primele impresii

ByteDance este compania care a lansat platforma social vidoe TikTok, iar recent, acest producator a decis sa colaboreze cu cei de la Smartisan pentru un smartphone extrem de interesant care va fi disponibil, cel mai probabil, si in Europa. Chinezii au lansat pe piata Smartisan Jianguo Pro 3, un device care nu costa chiar atat de mult, mai ales daca ne raportam la ceea ce ”ascunde” in interior.

Noul Smartisan Jianguo Pro 3 costa 2899 de yuani pentru versiunea de 8GB RAM plus 128GB dedicati stocarii de date. Asta inseamna undeva la 1800 de lei pentru un device cu specificatii aproape de nivel high-end. Pe piata vor mai fi disponibile versiuni de 8GB RAM cu 256GB si chiar de 12 GB RAm cu 256GB pentru stocarea de date. Aceste doua versiuni sunt, firesc, ceva mai scumpe. Asta inseamna un pret cuprins intre 1900 de lei si 2200 de lei. Probabil ca daca Smartisan Jianguo Pro 3 ajunge in Romania preturile vor fi ceva mai maricele comparativ cu ceea ce anunta compania acum pentru zona Asia. Dar nu cu mult, ceea ce inseamna ca modelul (unul destul de premium) poate fi cumparat la un pret bun, tinand cont de calitatea pe care o ofera. Ca fapt divers, Smartisan Jianguo Pro 3 va fi disponibil pe culori precum negru, verde si alb. Haideti sa vedem totusi, care sunt specificatiile sale tehnice si ce ascunde la interior acest super model realizat in parteneriat de Smartisan si Bytedance.

Detaliul care iese pentru prima data in evidenta este faptul ca Smartisan Jianguo Pro 3 este echipa cu procesor Snapdragon 855 Plus, un octa core premium, fabricat pe un proces tehnologic de 7 nanometri, tactat la viteza maxima de 2.96 Ghz. Procesorul are 3 nuclee de 2.42 Ghz si alte patru nuclee tactate la frecventa de 1.8 Ghz.

Noul model Smartisan Jianguo Pro 3 are ecran Full HD + AMOLED, cu rezolutie 2340 x 1080 pixeli si diagonala 6.39 inch. Este vorba despre un ecran cu rata de contrast de 100.000:1 si o densitate a pixelilor de 403 pixeli per inch.

Smartisan Jianguo Pro 3

Smartisan Jianguo Pro 3

Asa cum va scriam si mai sus, device-ul are versiuni diferite de memorie RAM, incepand cu 8GB si terminand cu 12 GB RAM, dar si versiuni diferite de stocare a datelor, de pana la 256GB in versiunea sa cea mai puternica. Pe langa sistemul de operare clasic, Android 9.0 Pie pe care telefonul il ruleaza din fabrica, utilizatorii se vor bucura si de noua interfata Smartisan OS 3.0, una dezvoltata de catre producatorul chinez de telefoane mobile. Modelul Smartisan Jianguo Pro 3 include o baterie spectaculoasa de 4.000 de miliamperi cu tehnologie Quick Charge 4+ la 18W. In plus, la nivel de conectivitate, noul telefon se bazeaza pe 4G LTE, bluetooth v5.0, wi-fi a/b/g/n/ac, GPS, GLONASS, bluetooth 5, USB Type C, in timp ce scannerul de amprente este integrat in ecran.

Smartisan Jianguo Pro 3 are un sistem quad camera, cu un senzor de 48 de megapixeli pe spate (model Sony IMX586) cu apertura f/1.75 si alti trei senzori de 13 megapixeli, 8 megapixeli (telephoto lens cu zoom optic 2x) si 5 megapixeli. Camera frontala va avea o rezolutie de 20 de megapixeli si este dedicata selfie-urilor si sesiunilor de videocalling.

Etichete:

Summary
product image
Aggregate Rating
2 based on 6 votes
Brand Name
Smartisan
Product Name
Smartisan Jianguo Pro 3