Stiri

Samsung Galaxy Fold 2. Aici ai primele detalii pentru smartphone-ul pliabil al sud-coreenilor

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

In cadrul Samsung Developers Conference, cei de la Samsung au prezentat un tease pentru noul model Samsung Galaxy Fold 2. Imagini si detalii despre acest smartphone, mai jos.

Stilul de pliere pentru Samsung Galaxy Fold a creat multe dificultati companiei sud-coreene. Noua generatie de telefoane de la Samsung pe acest calapod se muta la un alt nivel. Mai exact, va adopta stilul clapeta.

Samsung Galaxy Fold 2 – detalii

In cadrul Samsung Developers Confrence, producatorul a scos la suprafata primele imagini cu Samsung Galaxy Fold 2, un device care va avea un concept interesant. Cel putin in teorie, pentru ca exista sanse bune ca noul model sa fie unul diferit, dupa cum sustin chiar oficialii companiei asiatice.

Samsung vrea sa depaseasca usor esecul Samsung Galaxy Fold asa ca alege acum o altra structura si un alt concept. Se pare ca viitorul smartphone va avea un ecran AMOLED de tip Infinity – O cu aspect 21:9 si o diagonala de 6.7 inch. Ecranul este mai alungit in format intreg sub acest aspect modern, iar acest detaliu pare interesant. Plierea in schimb, partea cea mai interesanta a acestui model, este total diferita de prima generatie. Solutia aleasa este una mai solida conform celor de la FoneArena

Samsung decupase practic un sfert din partea de sus a ecranului, pentru a integra un sistem cu doua camere frontale, acelasi pe care l-am intalnit si pe modelul premium, Galaxy S10+. Totusi, display-ul pe care compania l-a folosit a lasat de dorit, mai ales ca era din prima generatie si aproape imposibil de perforat perfect. Acum, ecranul este de tip Infinity O, adica un ecran pe care il vedem si pe Galaxy Note 10, cu perforare in partea de sus, central, amplasata acolo pentru camera frontala.

Presa din Spania, care scrie de asemenea despre prezentarea acestui model noteaza ca noul Samsung Galaxy Fold 2 ar putea muta afisarea de continut pe partea de sus, pastrand butoanele de control in partea de jos pentru cand ecranul este pliat la 90 de grade. Ne asteptam ca acest nou model de la Samsung sa nu coste deloc putin. Estimarile noastre se indreapta spre 1200-1500 de euro in acest moment. Vom reveni insa cu amanunte despre noul Samsung Galaxy Fold 2, telefonul pliabil cu clapeta pe care il pregateste producatorul.