Stiri

Seriile OnePlus 8 și 8T primesc ultima lor versiune beta

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

OnePlus a lansat ultima versiune beta deschisă pentru seria OnePlus 8 și OnePlus 8T. Cea mai recentă versiune Open Beta vine cu o stabilitate îmbunătățită a sistemului și cu alte remedieri de erori.

Seriile OnePlus 8 și 8T primesc ultima lor versiune beta

OnePlus a lansat ultima versiune beta deschisă pentru dispozitivele sale din seria OnePlus 8 și OnePlus 8T. Actualizarea ajunge ca Open Beta 12 pentru OnePlus 8 și 8 Pro. În timp ce pentru OnePlus 8T, versiunea vine la Open Beta 7.

Caracteristici OnePlus Seria 8, 8T Open Beta

Ultima versiune beta deschisă pentru cele trei dispozitive aduce patch-ul de securitate din luna iulie și remedieri pentru problema deblocării feciale în scanarea QR de pe ​​WhatsApp. Odată cu aceasta, OnePlus a îmbunătățit și stabilitatea sistemului de operare, scrie Android Tech. În plus, funcția de echilibru între viața profesională și viața personală primește câteva soluții noi.

Această versiune aduce, de asemenea, aplicația OnePlus Store pe dispozitive, care este este acum dezinstalabilă. În afară de asta, OnePlus spune că versiunile OxygenOS 11 pentru aceste dispozitive sunt acum suficient de stabile pentru a pune capăt ciclului Open Beta pentru aceste smartphone-uri.

OnePlus a furnizat, de asemenea , versiuni de revenire pentru a trece la un software stabil, dacă acestea sunt terminate cu Open Beta. Rețineți că, în timp ce reveniți, datele de pe telefonul dumneavoastră vor fi șterse complet. Cei care sunt deja în Open Beta vor primi o actualizare over-the-air la cea mai recentă Open Beta de pe seria OnePlus 8 și OnePlus 8T.

Si pentru ca tot vorbim despre OnePlus, nu uita că, acum, in Romania, ai telefon mobil OnePlus 8, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 5G, Onyx Black la numai 2779 lei. Ceea ce e deosebit la telefoanele realizate de acest brand e faptul ca ”ele folosesc de obicei sisteme de operare bazate pe Android, dar, care sunt realizate in asa fel incat sa functioneze mai rapid si sa consume mai putina energie si ofera caracteristici foarte bune la preturi mai accesibile” scrie eMag in descrierea produsului.