How To

Cum opriți stocarea imaginilor și videoclipurilor WhatsApp în memoria telefonului?

Home  »  How To

catmobile

acum 3 ani

Iată procesul complet despre cum puteți opri WhatsApp de la salvarea automată a conținutului media în memoria telefonului.

Cum opriți stocarea imaginilor și videoclipurilor WhatsApp în memoria telefonului?

WhatsApp este folosit de miliarde de utilizatori din întreaga lume. Aplicația de chat a câștigat foarte mulți utilizatori în ultimii ani și numărul este în continuă creștere, pe măsură ce tot mai mulți utilizatori au un smartphone în portofoliu.

Pentru noii utilizatori sau chiar pentru cei existenți, dacă vă confruntați cu o problemă în care WhatsApp descarcă fiecare videoclip și fotografie pe care le primiți, există un proces pentru a opri acest lucru. Vă vom ajuta să parcurgeți procesul cu ajutorul acestui articol.

Așadar, iată cum opriți stocarea imaginilor și videoclipurilor WhatsApp în memoria telefonului

Pasul 1: Deschideți WhatsApp, faceți clic pe cele 3 puncte din colțul din dreapta sus și apoi faceți clic pe „Setări”.

Pasul 2: Apoi, accesați „Depozitare și utilizare”.

Pasul 3: Aici veți vedea o secțiune de descărcare automată media. Aici, veți vedea 3 opțiuni. Sub opțiunea „Când utilizați date mobile”, veți vedea opțiuni care indică fotografii, videoclipuri, documente și audio.

Pasul 4: Acum puteți verifica acele opțiuni pe care doriți ca WhatsApp să le descarce automat atunci când sunteți conectat la date mobile și nu Wi-Fi. Puteți să le debifați pe cele care nu doresc ca WhatsApp să le descarce pe datele mobile.

Pasul 5: Puteți face același lucru pentru scenariu atunci când sunteți conectat la Wi-Fi și nu la date mobile.

Pasul 6: Făcând acest lucru, puteți opri WhatsApp de la salvarea automată a fotografiilor și videoclipurilor în spațiul de stocare al dispozitivului și descărcați numai acele fișiere pe care le doriți în mod specific.

Dacă vrei să înveți și alte trucuri care au legătură cu WhatsApp, aruncă o privire peste blogul nostru. Verifică rubrica How To pentru alte informații utile, asemănătoare cu cea din acest material.

Etichete:

Whatsapp