Top list

Seriale foarte bune de pe Netflix. Serialul Vis a vis, o productie la nivelul La Casa de Papel. Cu actori din celebrul serial spaniol!

Home  »  Top list

catmobile

acum 4 ani

Rubrica Seriale foarte bune de pe Netflix continua astazi cu o productie spaniola, una mai putin cunoscuta publicului larg, dar pe care o recomand cu toata increderea. Serialul Vis a vis sau Vizavi cum il veti gasi in alte surse este o mega reusita a celebrului Alex Pina, scenaristul din spatele La Casa de Papel.

👉 Urmareste serialul Vis a vis online subtitrat in limba romana aici

De altfel, spaniolii considera ca serialul Vis a Vis este macar la fel de reusit precum La Casa de Papel, iar maniera in care a fost el receptionat de public, pare sa confirme asta. Chiar daca Vis a vis a „prins” foarte bine in Spania si mai putin in alte tari, consider ca acest lucru este cauzat de momentul fantastic al La Casa de Papel, care tine prima pagina in toate publicatiile de profil. Ei bine, Vis a vis este unul dintre cele mai tari seriale „cu inchisori” pe care il poti urmari.

Este diferit, este asa cum nu te astepti sa fie, este extrem de bine gandit si are cateva personaje fabuloase. Alex Pina este un geniu! Iar faptul ca Netflix l-a semnat pentru cativa ani si cateva zeci de milioane de euro plus alte sute de milioane buget, confirma ceea ce spun. Daca ai urmarit La Casa del Papel, nu ai voie sa ratezi Vis a Vis si ti-o spun cu toata inima. De ce consider ca acest serial este printre acele Seriale foarte bune de pe Netflix? Ei bine, despre asta, vom discuta in cele ce urmeaza. Pana ce acest lucru se va intampla ai grija sa fi echipat cu un Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7102, 4K Ultra HD.

Seriale foarte bune de pe Netflix: Vis a vis este „Orange is the new black” al spaniolilor. Mai bine gandit si mai bun!

Seriale foarte bune de pe Netflix » Serialul Vis a vis spune povestea tinerei Macarena Ferreiro care se indragosteste de seful ei casatorit. Acesta din urma face o serie de fraude in contabilitate, dar le face prin intermediul ei, folosindu-se de afectiunea fetei pentru el. In urma acestor fraude, viata Macaranei se schimba complet. Ajunge sa plateasca pana la urma cu inchisoarea, iar de aici incolo, lucrurile iau o turnura exceptionala. Viata Macarenei este complet diferita, iar drumul ei de la fata ingenua si sincera, la temuta personalitate din inchisoare este exceptional redata de Alex Pina in serialul Vis a Vis.

Exista numeroase asemanari intre Vis a vis si Orange is the new black al americanilor, dar chiar daca al doilea serial se bucura de o popularitate imensa, in opinia mea, Vis a vis este un serial mai bun. Chiar si IMDb crede asta: Orange is the new black are 8.1, in timp ce Vis a vis este cotat la 8.2. Cam putin daca ma intrebati pe mine, pentru ca nu numai povestea, ci si scenariul sau jocul exceptional al unora dintre actori este spre superlativ in Vis a vis. Varianta spaniola a povestii a debutat in 2015 si a fost produs de Globomedia pentru Antena 3 Spania, iar mai apoi pentru Fox. Acum, Vis a vis este disponibil pe Netflix si il poti urmari in calitate excelenta pe cea mai cunoscuta platforma streaming din lume.

👉 Urmareste serialul Vis a vis online subtitrat in limba romana aici

Seriale foarte bune de pe Netflix. Cine este Alex Pina, omul care a creat La Casa de Papel si Vis a vis

Seriale foarte bune de pe Netflix » In varsta de 52 de ani, Pina s-a nascut la Pamplona si a absolivit Universitatea de Stiinte si Informatii Publice din Navarra. A fost jurnalist pentru inceput si a lucrat pentru mai multe publicatii si agentii de stiri din Spania. In anii ’90 a facut saltul spre televiziune si a devenit scenarist. A fost doar saltul necesar pentru o cariera care astazi l-a transformat intr-un super star in Spania.

Alex Pina s-a casatorit cu Esther Martinez Lobato (43 de ani) cea care i-a devenit si partenera la compania de productie Vancouver Media. Sa discutii chiar si cateva minute cu Pina nu este deloc usor. Omul scrie simultan trei serii, printre care si continuarea serialului de succes La Casa de Papel. S-a declarat recent, extrem de surprins de succesul inregistrat de serialul sau: „Vorbeam zilele trecute cu Pedro Alfonso (n.r cel care joaca rolul lui Berlin in serial) si imi marturisea ca a avut parte de o uriasa surpriza. A mers pentru cateva zile intr-o vizita de lucru in Argentina. Nu a facut-o intr-un oras mare, ci intr-o suburbie a unui oras mic. L-au asteptat sute de oameni, toti foarte incantati si onorati sa-l cunoasca. Multi dintre ei s-au deplasat chiar la aeroportul din Ezeiza, la 22 de km de Buenos Aires. Imaginati-va cat de mirat s-a declarat Pedro. Dar mai presus de toate, imaginati-va ce bucurie uriasa m-a incercat pe mine sa aud asta” marturisea recent, Alex Pina, intr-un interviu acordat presei spaniole. Asta spune multe despre succesul extraordinar al serialului La Casa de Papel. Si atentie, vorbim despre un succes la nivel mondial, asta e clar.

Ce inseamna o zi de lucru la serialul momentului pentru Alex Pina? „O zi de munca inseamna discutii cu producatorii, cu actorii, alegerea melodiei potrivite pentru o scena de cateva zeeci de secunde, scris, sumar, decizii vitale in ceea ce priveste imbracaminea unor personaje si asa mai departe. Sunt doar cateva detalii care pot face diferenta intr-un episod si de care imi place sa tin mereu cont. Nu e o nebunie asa cum s-ar crede, e pur si simplu stilul in care lucrez. Pentru mine insa fundamental este sa scriu, iar ideile imi vin mereu, oriunde m-as afla. Imi place ceea ce fac, iar acest detaliu e mai important decat orice altceva” a subliniat Pina.

👉 Urmareste serialul Vis a vis online subtitrat in limba romana aici

A anticipat Alex Pina succesul monstruos al acestui serial? „Sincer, nu! La Casa de Papel a avut doua vieti, daca pot spune asa. Prima nu a fost una de succes. A fost un serial care n-a simtit gustul gloriei in momentul in care a fost difuzat de Antrena 3, intre mai si decembrie 2017. Decizia luata de Netflix a schimbat lucrurile, iar serialul a inceput o a doua viata, de aceasta data una de real succes. Nu ne-am facut publicitate pe Netflix cand a aparut serialul in decembrie 2017. N-am crezut ca este nevoie. Publicitatea a venit singura, iar succesul de nicaieri” a marturisit omul de care depinde tot ceea ce inseamna La Casa de Papel. „Am fost sase saptamani numarul 1 in lume. Este o realizare uriasa, in contextul in care Game of Thrones are recordul de 11 saptamani. Deci suntem al doilea serial in ordinea asta” marturiseste cu emotie si entuziasm, Alex Pina.

Seriale foarte bune de pe Netflix: in serialul Vis a vis o vei descoperi pe Nairobi din La Casa de Papel. Joaca exceptional!

Drama creata de Ivan Escobar, Esther Martinez Lobato (sotia lui Alex Pina), Daniel Ecija si bineinteles, Alex Pina, are in rolul principal personajul Macarenei Ferreiro, interpretat de Maggie Civantos. Actrita originara din Malaga joaca indiscutabil rolul carierei si o vei indragi imediat. Are talentul de a te face sa te atasezi de ea, transmite excelent ceea ce trebuie sa transmita o actrita aflata intr-un astfel de rol si are replici bune.

Insa, fara doar si poate, cheia serialului este distribuirea Albei Flores in rolul lui Saray Vargas. Cum? Cine este Alba Flores? Iti suna mai cunoscut Nairobi, nu? Ea este! Frumoasa actrita de care te-ai indragosit in La Casa de Papel joaca un rol diferit si o face, crede-ma, foarte, foarte bine. Condamnata initial la patru ani de inchisoare, Saray Vargas este unul dintre liderii inchisorii. Este fata rea cu suflet bun si…da, ii plac femeile. Inclusiv Macarena, cea pe care pune ochii de la inceput. O vei descoperi pe „Nairobi” altfel si o sa realizezi in serialul Vis-a-vis cat este de talentata. Momentele in care are replici foarte bune sunt dese, iar momentele in care canta sunt senzationale. Iti las o mostra mai jos: merita!

Saray Vargas este cea mai buna prietena si cea mai apropiata si loiala amica a Zulemei. Cine naiba e Zulema, te vei intreba? Liderul indiscutabil al inchisorii (ca deh, orice inchisoare trebuie sa aiba unul), cel mai puternic om de acolo, cea mai cunoscuta si temuta detinuta. O tipa care pare usor sarita de pe fix, dar care are de partea ei inteligenta si experienta de viata. O vei detesta la inceput, o vei iubi indiscutabil pe parcurs, si nu o sa mai poti fara ea pana la final. Asta pentru ca Najwa Nimri, actrita care joaca rolul Zulemei este senzationala. Prezenta ei in serial a fost foarte discutata, mai ales ca Najwa este un nume important in cinematografia spaniola. La prima vedere nu o sa ti se para cunoscuta. Dar, iti fac o marturisire: si ea a jucat in La Casa de Papel.

👉 Urmareste serialul Vis a vis online subtitrat in limba romana aici

De fapt, inca joaca…inca nu stii cine e? Mai gandeste-te. Are un rol important! Si nu, nu folosi google-ul inca. Hai ca o poti descoperi. Mie mi-a luat ceva sa-mi dau seama, dar poate tu te prinzi mai repede. Nici macar nu o sa-ti spun, e mult mai interesant cand descoperi singur ce rol joaca Najwa Nimri in La Casa de Papel. Fenomenala interpretare in serialul Vis a vis, iar „Regina inchisorii” Cruz del Sur, iti garantez ca te va da pe spate prin interpretarea ei. La un moment dat, te vei uita la serialul Vis a vis doar pentru ea. Mie asa mi s-a intamplat. Uite cateva dintre momentele spectaculoase ale Zulemei pe muzica Seven Nation Army.

Si nu sunt singurele personaje pe care le vei indragi. Idila dintre Macarena si unul dintre oamenii de securitate, apoi relatia profunda dintre ea si „Rizos”, o alta detinuta din inchisoare (relatie care devine intima la un moment dat), afectiunea Zulemei pentru oamenii pe care ii iubeste, povestile din spatele fiecarui personaj, drama care se creaza intr-un mediu atipic si extrem de neplacut, totul e la superlativ in acest serial al lui Alex Pina.

Este fara doar si poate intre acele cateva seriale foarte bune de pe Netflix si iti recomand sa arunci o privire macar peste primele episoade. Pe mine m-a tinut cu sufletul la gura inca din start. Daca nu se va intampla asta si cu tine dupa primele doua, acorda-i inca o sansa, si ai sa vezi ca, indiferent ca esti genul care se uita la seriale cu inchisori sau nu, Vis a vis te va prinde in vraja sa. Nu, acesta nu este „inca un seriabll cu inchisori” este unul dintre cele mai bune facute vreodata pe baza acestui subiect.

Seriale foarte bune de pe Netflix: Vis a vis, patru sezoane si o continuare de film

Seriale foarte bune de pe Netflix » Productia lansata in aprilie 2015 a fost urmarita in medie de 3.4 milioane de spanioli. Atunci cand s-a mutat la Fox, audienta a scazut, in principal pentru ca reteaua ajunge la un numar mai mic de oameni. Netflix l-a promovat destul de mult, pentru ca este un seriale care chiar merita promovarea.

Vis a Vis are patru sezoane. Primul sezon iti aduce 16 episoade, iar cel de-al doilea, 19. Ultimele doua sezoane sunt mai scurte si ofera cate 8 episoade.

👉 Urmareste serialul Vis a vis online subtitrat in limba romana aici

Interesant este ca serialul se bucura si de o continuare, care urmareste povestea Zulemei Zahir si a Macaranei Ferreiro. Spin off-ul se cheama Vis a vis: El Oasis si a fost lansat in acest an. Cum si ce se va intampla in acest spin off te las sa afli dupa ce vezi serialul, pentru ca sunt sigur ca il vei urmari.

Ca idee, Vis a vis a castigat pana acum 13 premii si are alte 30 de nominalizari. Asa cum ma asteptam, Najwa Nimri a cucerit cele mai multe dintre premii, dar si Alba Flores (Saray/ Nairobi) a fost rasplatita cu premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar. Meritat, as spune eu.

Iti recomand sa te uiti la Vis a vis. Multa lume va spune ca este un serial la care doamnele se vor uita cel mai mult. Au contraire! 🙂 Mi se pare la fel de interesant pentru un barbat. Incercati-l! Urmareste serialul Vis a vis online subtitrat in limba romana aiciAstept parerile voastre in rubrica de comentarii de mai jos. Daca tot am discutat despre seriale foarte bune de pe Netflix, acorda cateva minute si pentru a citi ce m-a impresionat pe mine la The Crown, unul dintre cele mai tari seriale pe care le poti urmari in acest moment in mediul online.