Stiri

Seria OnePlus 9T a fost anulata

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

CEO-ul companiei OnePlus a confirmat ca nu va exista o serie OnePlus 9T in acest an. Totuși, compania va lansa alte telefoane, scrie presa internațională

Seria OnePlus 9T nu va mai fi lansată în acest an

OnePlus a anunțat în cele din urmă că anul acesta nu va exista un dispozitiv din seria „T”. Cu alte cuvinte, seria OnePlus 9T nu va ajunge în acest an pe piețele internaționale.

Pe piața zvonurilor acest lucru se specula deja de ceva vreme, dar majoritatea specialiștilor așteptau o confirmare oficială din partea producătorului. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că OnePlus nu are alte lansări aliniate pentru 2021.

„Anul acesta nu vom lansa un produs din seria T”, a spus CEO-ul companiei, Pete Lau, prin intermediul unui interviu anunță cei de la The Verge. OnePlus a introdus smartphone-urile din seria T alături de OnePlus 3T în 2016. De atunci, aceasta va fi prima dată când OnePlus nu lansează un smartphone din seria T.

Nu există nicio confirmare dacă OnePlus a abandonat în totalitate seria T sau dacă este vorba despre o decizie luată în mod explicit pentru acest an. Cu toate acestea, OnePlus a lansat deja multe smartphone-uri anul acesta și lansarea seriei OnePlus 9T ar face ca gama sa pentru 2021 să fie mai aglomerată.

Deși nu va exista un OnePlus 9T, OnePlus spune că „vor exista și alte versiuni” la sfârșitul acestui an. Deoarece compania nu a specificat lansarea, marca se referă probabil la OnePlus 9 RT. Mai mult, data lansării acestui dispozitiv se presupune că ar fi deja la jumătatea lunii octombrie.

OnePlus 9 RT ar trebui să aibă un ecran FHD + E3 AMOLED de 6,55 inci. Va avea o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli, o rată de reîmprospătare de 120Hz. Pentru securitate, ar trebui să aibă un senzor de amprentă pe ecran. În plus, telefonul va fi alimentat de Snapdragon 870 SoC asociat cu GPU Adreno 650. Mai mult, va avea 8 GB / 12 GB RAM și 128 GB / 256 GB spațiu de stocare intern.

Etichete:

OnePlus OnePlus 9T