Stiri

Detalii despre noul Poco C31. Când are loc lansarea oficială

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Potrivit presei internaționale, modelul Poco C31 se va lansa oficial pe finalul lunii septembrie. Noul handset din seria C de la Poco va fi disponibil pentru început pe site-ul Flipkart.

Detalii despre noul Poco C31: ”Varianta îmbunătățită a lui Poco C3”

Poco este pe cale să lanseze un nou dispozitiv din seria C. Este vorba despre Poco C31, device care va ajunge pe piață începând cu data de 30 septembrie. Pe contul oficial de Twitter, compania a anunțat data de lansare pentru modelul Poco C31. A fost confirmată inclusiv denumirea noului telefon din seria C.

Telefonul va avea un decupaj pe ecran, un decupaj de tip waterdrop (picătura de apă) în timp ce rama inferioară va fi ușor groasă. Partea din spate a telefonului nu a fost dezvăluită în imaginea teaserului. Telefonul ar putea fi o ediție actualizată a Poco C3 existent, care a fost lansat în India anul trecut.

Vă reamintim ce specificații tehnice aducea Poco C3, telefon care se află deja la vânzare. Poco C3 are un ecran LCD HD + de 6,53 inci (720 × 1600 pixeli) cu o rezoluție a ecranului de 1600 x 720 pixeli și un raport de aspect 20: 9. Este alimentat de procesorul Octa-Core MediaTek Helio G35 de 2,3 GHz cu GPU IMG PowerVR GE8320 cuplat cu până la 4 GB RAM și 64 GB stocare. În plus, memoria poate fi extinsă până la 512 GB printr-un slot pentru card microSD.

Poco C3 are o configurație triplă a camerei cu o combinație între o cameră posterioară de 13 megapixeli cu bliț LED, obiectiv macro de 2 megapixeli și senzor de adâncime de 2 megapixeli. Frontal, device-ul are o cameră de 5 megapixeli pentru selfie-uri și sesiuni de video calling.

Poco C3 rulează pe Android 10 cu MIUI 12 deasupra. Împachetează o baterie mare de 5.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 10W. În plus, telefonul este clasificat P2i pentru rezistența la stropire.

Etichete:

Poco C31