Stiri

Samsung Galaxy A12 se lanseaza in curand pe piata. Iata ce specificatii are

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Conform presei internationale, Samsung pregateste lansarea oficiala a modelului Samsung Galaxy A12. Este vorba despre inca un device din seria A, care de fapt va fi succesorul oficial al modelului Samsung Galaxy A11.

Samsung Galaxy A12 se lanseaza oficial pe piata. Iata ce specificatii tehnice aduce

Samsung lanseaza un nou device din seria A, care dupa toate probabilitatile va purta denumirea de Samsung Galaxy A12. Smartphone-ul a aparut deja pe pagina de suport a companiei Samsung.

Totodata, Samsung Rusia a listat modelul de telefon cu numarul SM-A125F/DSN, dupa cum anunta 91Mobiles. Aceasta listare pare sa confirme ca Samsung Galaxy A12 se va lansa oficial, in curand, chiar in Rusia, asa cum presa de specialitate din Coreea de Sud anticipase corect. Dincolo de numarul de model, Samsung Rusia nu ofera alte informatii legate de specificatiile acestui telefon, ci doar ne anunta ca are numarul de model SM-A125F.

Tinand cont ca Samsung Galaxy A12 este succesorul oficial al lui Galaxy A11, stim insa la ce sa ne asteptam in linii mare. Se pare ca A12 va fi disponibil pe culori precum rosu, alb, negru si albastru, iar in ceea ce priveste variantele de stocare date (native) vom avea versiune de 32GB si 64GB.

Samsung Galaxy A12 va avea acelasi display de tip LCD ca si modelul anterior, va beneficia de un sistem triple camera si de senzor de amprente clasic. In schimb, spre deosebire de Galaxy A11, modelul Samsung Galaxy A12 va avea o baterie mai mare de 4.000 de miliamperi, cat avea predecesorul sau.

Saptamana trecuta, Samsung Galaxy A12 a aparut in baza de date a site-ului GeekBench si astfel am putut afla ca device-ul se va baza pe un procesor MediaTek Helio P35, care va fi cuplat cu o memorie RAM de 3GB. Cu siguranta insa vom avea si alte versiuni de RAM pentru acest smartphone.

La nivel software, Samsung Galaxy A12 va rula Android 10 din fabrica. Telefonul a obtinut 169 de puncte in testele single core si 1001 puncte in testele multicore din benchmarks. Cu alte detalii despre el vom reveni si noi in perioada urmatoare.

Pana la lansarea acestui model, daca esti interesant de un smartphone mid-range de la producatorul sud-coreean, recomandarea noastra merge spre Telefon mobil Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128GB, 4GB RAM, 4G, Prism Black pe care il poti achizitiona acum de pe eMag, la super reducere. Device-ul te va costa in aceasta perioada cu 23% mai putini bani. Adica vei plati pentru el 1.299 de lei, in loc de 1.699 de lei cat costa el initial.