Reviews

REVIEW | Honor View 10 Lite pret in Romania, specificatii tehnice, pareri, imagini

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

In China, acest device este cunoscut ca Huwei Honor 8X. In Europa, el primeste denumirea de Huawei Honor View 10 Lite. Detalii despre noul device al subdiviziei Honor, avem in cele ce urmeaza.

Pret in Romania Honor View 10 Lite

In Italia, acest device a primit preturi atractive. Listat pe site-ul oficial al companiei Honor din aceasta tara, Huawei Honor View 10 Lite costa 270 de euro pentru versiunea sa mai blanda (4GB RAM si 64 GB ROM) respectiv 300 de euro pentru versiunea sa mai scumpa (4GB RAM si 128 GB ROM). Prin urmare, in Romania ne asteptam ca acest telefon sa nu depaseasca 1.400 – 1.500 de lei.

Honor View 10 Lite (1)

Ceea ce ar insemna un pret bun de achizitie, pentru un telefon mid-range, cu aspect atractiv si o configuratie hardware foarte promitatoare. Sa aruncam de altfel o privire peste oferta pe care o ascunde atat la interior cat si la exterior modelul Honor View 10 Lite

Specificatii si pareri despre Honor View 10 Lite

Honor View 10 Lite are „breton” pe un display Full View cu tehnologie IPS LCD si format modern 19.5:9. Conform listarii din China, noul terminal mid-range are o rezolutie 2340 x 1080 pixeli, la o densitate de 307 pixeli per inch. Datorita prezentei „decupajului” de tip iPhone X, noul Honor View 10 Lite beneficiaza de un raport ecran-corp de 91%.

Honor View 10 Lite (2)

Evident, ecranul este imbracat in sticla curbata, iar diagonala mare (6.5-inch) cu rezolutie buna, asigura utilizatorul de o experienta excelenta. O experienta imbunatatita si de prezenta functiei Eye Confort dar si de modul de noapte, ambele cu scopul protejarii vederii proprietarului de Honor View 10 Lite.

Honor View 10 Lite (4)

Unul dintre cele mai importante argumente ale Honor View 10 Lite este procesorul pe care il ascunde device-ul. Prin urmare, experienta in gaming este una de o calitate foarte buna, mai ales ca Honor pune din start la dispozitie tehnologie GPU Turbo, cea care asigura un plus urias de calitate placii video a device-ului. Procesorul atinge o viteza maxima de 2.2 Ghz, ceea ce pentru zona mid-range mi se pare excelent. Practic, Asphalt 9, care este poate cel mai solicitant joc din Magazin Play, ruleaza bine pe acest device, o veste foarte buna pentru cei care nu doresc sa investeasca multi bani intr-un telefon, dar cauta ceva calitate. Kirin 710 este procesorul insarcinat sa faca diferenta in favoarea utilizatorului si, subscriu la ideea ca acest procesor este unul pentru flagship-ului. La toata aceasta configuratia, Honor vine cu 4GB dedicati memoriei RAM (care mi se par suficienti la acesti bani si la aceasta configuratie) si 64 GB sau 128 GB pentru stocarea de date. Totul suna bine!

Honor View 10 Lite

Honor View 10 Lite

4.000 de miliamperi are Honor View 10 Lite dedicati bateriei sale, una care se impunea sa fie cat mai mare si care beneficiaza si de tehnologie fast charging, una foarte utila pe un telefon din aceasta generatie.

N-am uitat nici iubitorii de instantanee. De fapt, Honor nu i-a uitat, pentru ca modelul Honor View 10 Lite are dotari foto excelente. Camera principala dar si cea frontala, beneficiaza de tehnologii de inteligenta artificiala si de functii bokeh sau detectie scena. 20 de megapixeli a pus Honor pe spatelele telefonului pe senzorul principal si 2 megapixeli pe cel secundar. Aceasta camera principala filmeaza in slow motion cu 480 cadre pe secunda si poate filma la rezolutie full hd cu 30 cadre pe secunda. Pentru selfie-uri, Honor s-a gandit la un senzor de 16 megapixeli, care mi se pare foarte oportun. Mai ales ca are o diafragma f/2.0. Pe selfie-cam avem HDR, mod portret (functii importante pentru selfie-uri de calitate) si capacitate de filmare full hd cu 30 de cadre pe secunda. Ar fi prins extraordinar o capacitate de filmare 4K pe camera princiapala, dar chiar si-asa modulul foto de pe spate si cel de pe fata transmit suficienta calitate pentru o performanta buna in zona mid-range.

Honor View 10 Lite (3)

Honor View 10 Lite ruleaza Android 8.1 Oreo din fabrica peste care Honor a pus interfata EMUI 8.2. Avem NFC si deblocare faciala pe acest model, precum si slot dual SIM, conectivitate 4G si port microUSB 2.0. Greutatea device-ului atinge 175 de grame, iar grosimea sa are 7.8 milimetri. Cred ca Honor trebuia sa puna un port USB Tip C pentru a completa peisajul tehnologic al acestui device, dar chiar si-asa, Honor View 10 Lite se anunta un telefon foarte atractiv, chiar si pentru piata din Romania. Mai ales, daca pretul sau de achizitie va scadea in timp, sau daca il vei putea procura de la un operator de la noi.

sursa info: notebookitalia.it

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor View 10 Lite