Reviews

REVIEW | Honor Note 10 a fost lansat oficial: pret in Romania, pareri, specificatii

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Aproape o luna de zile ne-a tinut in priza subdivizia celor de la Huawei, pana cand a introdus oficial noul model Honor Note 10.

Succesorul lui Honor Note 8, terminal lansat in 2016, a fost introdus oficial de catre Honor marti, 31 iulie 2018. Compania a „sarit” peste modelul Honor Note 9 care ar fi trebuit sa fie lansat anul trecut si propune in acest an un device nou si atractiv, cu design minimalist si un aspect general aproape de ideea de premium. Iata cum se prezinta telefonul si ce configuratie interna are.

Honor Note 10 specificatii tehnice si primele impresii

Asadar, mult asteptatul model Honor Note 10 a primit in sfarsit unda verde, un detaliu care ne bucura, pentru ca terminalul pare sa fie un plus fantastic pentru subdivizia Huawei. Daca nu stii inca suficient de multe despre Honor, gasesti pe blogul nostru detalii si cateva recomandari pe care ti le-am impartasit in acest articol: Top 5 telefoane Honor in 2018.

Modelul Honor Note 10 corespunde specificatiilor anuntate anterior lansarii oficiale a device-ului.

Telefonul se va baza pe un ecran de 6.95-inch, cu tehnologie AMOLED si rezolutie full HD+ adica 2220 x 1080 pixeli. Aspectul sau este 18.5:9 adica unul modern si atractiv.

Honor Note 10 (2)

Sub capota, Honor a optat pentru un procesor construit in-house de catre compania Huawei. Este vorba despre chipsetul HiSilicon Kirin 970, un procesor octa-core pe care producatorul l-a cuplat cu acceleratorul grafic Mali – G72 MP12 GPU.

Honor Note 10 procesor

La fel ca si pe modelul Honor Play, pe acest dispozitiv gasim tehnologia Turbo GPU, care asigura o performanta mai buna cu 60% a telefonului, dar si un consum de energie redus cu 30%. Gasesti toate modelele de telefoane Honor si Huawei care vor primi update la Turbo GPU pe blogul nostru.

Odata cu Note 10, compania introduce in plus si tehnologia CPU Turbo, care se spune ca va curata inteligent aplicatiile care ruleaza in background pentru a creste performanta device-ului.

Huawei are probleme cu aceste aplicatii si chiar recent ati putut citi ca aplicatia VLC nu mai poate fi instalata pe anumite telefoane Huawei tocmai din acest motiv.

Honor Note 10 (3)

Versiuni de 4GB/6GB/8GB RAM memorie va avea noul Honor Note 10, acestea urmand a fi cuplate cu capacitati de stocare a datelor diferite: 64 GB sau 128 GB.

Bateria noului model are o capacitate de 5.000 de miliamperi si se anunta a fi unul dintre principalele atuuri ale telefonului. In plus ea beneficiaza de tehnologie de incarcare rapida.

Honor Note 10 este imbracat in sticla, atat pe fata cat si pe spate si ofera detalii foto impresionante! Camera principala a telefonului este una duala si se bazeaza pe rezolutii foarte puternice, pentru ca senzorii sai au 16MP si 24MP. Camera frontala (rezolutie 13 megapixeli) promite de asemenea foarte multe, tinand cont ca apertura sa este una foarte buna: f/2.0. Terminalul este echipat cu optiuni importante de racire, un mecanism special care il ajuta sa nu se incalzeasca pe parcursul perioadelor de gaming intens. Si atentie: Honor Note 10 poate rula orice joc din Magazin Play, fara probleme!

Honor Note 10 (1)

La nivel de optiuni aflam cu bucurie ca device-ul va avea port USB Tip C. In schimb este privat de mufa audio pentru casti! Difuzoarele sunt plasate sus si jos, iar marginile sunt rotunjite semn ca Note 10 de la Honor este pregatit pentru o experienta spectaculoasa, atat audio cat si video.

La nivel de conectivitate, remarcam prezenta suportului 4G VoLTE, a tehnologiilor Wi-Fi si bluetooth (doar) v4.2, precum si a optiunilor NFC si GPS. Pe langa deblocarea clasica prin senzor de amprente, telefonul se poate debloca si prin recunoastere faciala. Device-ul ruleaza din fabrica Android 8.1 Oreo customizat cu EMUI 8.2 de la Huawei. Iata mai jos specificatiile sale cheie:

Ecran: 6,95″, FullHD+, 18,5:9
Procesor: HiSilicon Kirin 970
RAM: 4GB / 6GB / 8GB
Stocare de date: 64GB / 128GB
Camera principala: 24+16 MP (AIS)
Camera selfie: 13 mp (AI Beauty mode)
Baterie: 5000mAh
Sistem de operare: Android 8.1, EMUI 8.2

Honor Note 10 pret in Romania

Noul model al subdiviziei Huawei va avea preturi diferite in functie de capacitatea memoriei.

Modelul cu 4GB RAM la bord si 64 GB rezervati stocarii de date este cel mai accesibil, fiind cotat la 2799 yuani. Asta inseamna ca cel mai ieftin model Honor Note 10 costa 350 de euro, deci in Romania ar trebui sa ne asteptam la un pret de aproximativ 1700-1800 de lei.

Honor Note 10 review

Honor Note 10 va mai avea si versiuni de 6GB ROM, resepectiv 8GB ROM, cuplate cu o memorie interna de 128 GB. Modelul cu cel mai scump va costa 3599 de yuani, adica undeva la 450 de euro. Echivalentul in lei ne indica o suma de peste 2000 de lei in Romania pentru aceasta versiune.

Honor Note 10

Honor Note 10

Honor Note 10 de 6GB RAM ar costa 3199 yuani, ceea ce inseamna cam 400 de euro. Deci, in Romania, ar trebui sa ne asteptam la un pret cuprins intre 1800 si 2000 de lei pentru aceasta versiune, sa-i zicem medie.

Disponibilitate Honor Note 10

Telefonul va ajunge si in tara noastra, insa perioada este greu de anticipat in acest moment. Stim insa ca device-ul va fi disponibil pe culori precum Midnight Black (negru) si Phantom Blue (albastru).

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 21 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor Note 10
Price
Euro 350