Reviews

REVIEW | Blackview A60 Pro – pret in Romania, specificatii tehnice, detalii oficiale si disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Blackview A60 Pro este un telefon din zona de buget care va ajunge și în România în scurt timp. Momentan, device-ul poate fi achiziționat de pe site-urile din China contra sumei de 90 de dolari, echivalentul a puțin peste 400 de lei cu tot cu taxe incluse. Așa cum ne-a obișnuit, Blackview pune accent serios pe autonomia telefonului, iar noul Blackview A60 Pro asigură o calitate spectaculoasă la acest capitol. Restul specificațiilor sunt bune, mai ales pentru prețul final de achiziție ale terminalului.

Blackview A60 Pro păreri și specificații tehnice

Blackview A60 Pro este un terminal bine echipat pentru segmentul entry level. Se remarcă prin bateria de 4.100 de miliamperi, care cu siguranță îl va ajuta să se descurce onorabil la capitolul ”autonomie”. Această baterie se bazează și pe încarcare la voltaj 5V/1A, dar din păcate nu dispune de tehnologie de încăcarcare rapidă.

La nivel de memorie, Blackview A60 Pro ascunde detalii decente. Avem 3GB dedicați memoriei RAM (de tip LPDDR3) și 16GB pentru stocarea de date (de tip eMMC). Placa video este modelul PowerVR IMG GE 8300 de 660 Mhz, iar procesorul este un entry-level de la Mediatek. Mai exact, vorbim despre Helio A22, un procesor tactat la frecvența de 2.0 Ghz. Acest tip de procesor este unul foarte bun pentru astfel de terminale, pentru că eficientizează capacitatea terminalului de consum.

La ”vedere”, ecranul cu diagonală de 6.08-inch are aspect 19.2:9 și rezoluție HD (adică 1280 x 600 pixeli). Displayul vine cu decupaj de tip picătura (”waterdrop”) și are o densitate a pixelilor de 232 ppi.

Device-ul rulează Android 9.0 Pie din fabrică și este echipat cu o cameră frontală de 5 megapixeli. Pe de altă parte, camera principală este una duală, cu senzori de imagine de 8 megapixeli (x2). Camera principală dispune și de flash LED sau PDAF. 170 de grame cântărește acest telefon, iar grosimea sa ajunge la 9.8 milimetri. Blackview A60 Pro este îmbrăcat în carcasă din policarbonat și echipat cu tehnologie bluetooth 4.2, mufă audio de 3.5 mm pentru căști și port microUSB 2.0.

Blackview A60 Pro va fi disponibil pe culori precum verde, negru și albastru, așa cum se poate observa și mai jos.

Va fi echipat cu funcție 4G VoLTE, slot dual SIM și slot microSD pentru extinderea capacității native de stocare a datelor. La fel ca multe modele din zona China, și Blackview A60 Pro vine cu tehnologie de deblocare facială, dar și cu scanner clasic de amprente.

Summary
product image
Aggregate Rating
3.5 based on 3 votes
Brand Name
Blackview
Product Name
Blackview A60 Pro