Stiri

Realme C25 a fost anuntat oficial. Are procesor Helio G70 si o super baterie de 6000 de miliamperi

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Un nou telefon de la Realme a fost lansat oficial pe piata. Este vorba despre modelul Realme C25, smartphone care vine echipat cu procesorul Helio G70 de la MediaTek, dar si cu o super baterie de 6.000 de miliamperi. Mai multe informatii despre acest nou model de telefon de la Realme, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Realme C25. Noul smartphone are procesor Helio G70 si baterie de 6.000 de miliamperi. Toate detaliile

Cat costa noul Realme C25: potrivit presei internationale, noul model Realme C25 poate fi achizitionat in mai multe variante. Versiunea de 4GB RAM si 64GB costa aproximativ 750 de lei.

Detalii despre noul Realme C25

Realme a lansat in Malayesia, in luna februarie, modelul Realme C21. Iata ca la scurt timp distanta apare pe piata si modelul Realme C25, care este un model diferit. Device-ul va putea fi achizitionat in doua versiuni de culoare: water blue si water black.

La nivel de specificatii tehnice, noul model propune cateva detalii interesante. Pare un device din zona mid-range, cu aspect placut, modern si atractiv.

Realme C25 are un ecran de 6.52 inch in diagonala, cu rezolutie 1600 x 720 pixeli si un aspect 20:9. In partea de sus a ecranului avem un decupaj de tip waterdrop, care ascunde si camera pentru selfie-uri si video calling, de 8 megapixeli.

Sub capota sa, Realme C25 are un procesor Helio G70 de la MediaTek. Acest chipset este cuplat cu o memorie RAM de 4GB si cu 64GB dedicati stocarii de date. De remarcat ca aceasta capacitate nativa de stocare a telefonului de Realme, poate fi extinsa cu ajutorul unui card de memorie, pana la 256GB.

Unul dintre detaliile cele mai atractive de pe noul Realme C25 este bateria sa de 6.000 de miliamperi. Aceasta vine cu suport pentru incarcare rapida la 18W. Telefonul ruleaza Realme UI 2.0, o interfata dezvoltata de producator si aplicata peste versiunea Android 11 de la Google. Senzorul de amprente al handset-ului este unul clasic si amplasat pe spatele device-ului.

La nivel foto, noul smartphone C25 de la Realme vine cu o combinatie atractiva de senzori. Pe spate se afla cel mai puternic dintre acesti senzori de imagine, cel de 48 de megapixeli. El este insotit de alti doi senzori de imagine de 2 megapixeli (pentru adancimea de camp) si 2 megapixeli din nou (macro shooter). La nivel frontal, Realme C25 are o camera de 8 megapixeli, utila pentru sesiunile dumneavoastra preferata de selfie-uri si video calling.

C25 de la Realme vine si cu numeroase optiuni de conectivitate. Are suport 4G VoLTE, si este gata echipat cu o mufa audio de 3.5 milimetri pentru casti. Totodata, Realme C25 are Wi-Fi 802.11, tehnologie bluetooth 5.0, suport dual SIM, port microUSB si multe altele.

Etichete:

Realme C25