Stiri

iQOO Z3 are procesor Snapdragon 768G la bord. Ce alte specificatii tehnice aduce

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Compania IQOO se pregateste sa lanseze modelul iQOO Z3 pe piata din China. Este vorba despre un smartphone care are suport pentru conectivitate 5G la bord si care va fi alimentat de procesorul Snapdragon 786G. Mai multe detalii despre acest model de telefon, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice pentru iQOO Z3. Noul handset are procesor Snapdragon 768G la bord

Potrivit presei chineze, compania IQOO a anuntat prin intermediul unui poster pe site-ul Weibo ca noul model iQOO Z3 va fi echipat cu procesorul Snapdragon 768G.

Pe langa acest chipset, noul model va avea o memorie RAM de 8GB, dar si stocare de tip UFS 2.2.

In alta ordine de idei, in baza de date a site-ului JD.com apare listat acest model de telefon, care va deveni disponibil la achizitie, probabil dupa ce va fi anuntat oficial de catre producatorul chinez. Se pare ca iQOO Z3 va avea un ecran cu decupaj de tip ”notch”, iar pe partea din spate, un sistem cu trei camere foto. Scannerul de amprente este amplasat lateral.

Conform celor de la Digital Chat Station, iQOO Z3 are un ecran cu rata de refresh de 120Hz, iar senzorul principal de pe partea din spate are 64 megapixeli.

Modelul Z3 de la IQOO a ajuns si in baza de date a site-ului GeekBench, acolo unde are numarul de model V2073A. Potrivit acestei listari,device-ul va rula din fabrica Android 11, iar in testele in care a fost rulat a obtinut scoruri bune. Mai exact, in testul single core, iQOO Z3 a bifat 688 de puncte, iar in testul single core, iQOO Z3 a obtinut un scor de 1988 de puncte.

Nu se cunoaste momentan capacitatea bateriei acestui model de telefon, dar dupa toate probabilitatile, el va avea suport pentru incarcare rapida, la 55W. Cu alte detalii despre Z3 vom reveni si noi, in perioada urmatoare, dupa lansarea oficiala a device-ului. La prima vedere, ce parere iti lasa acest telefon de la IQOO?

Etichete:

iQOO Z3