Stiri

Qualcomm a anuntat noua tehnologie de sunet Snapdragon Sound. Toate detaliile

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Compania Qualcomm a anuntat oficial noua tehnologie de sunet Snapdragon Sound, cu ajutorul careia va imbunatati se pare experienta wireless pe viitoarele smartphone-uri, dar si pc-uri. Avem toate detaliile, in cele ce urmeaza.

Qualcomm a anuntat noua tehnologie de sunet Snapdragon Sound

Qualcomm a anunțat tehnologia Qualcomm Snapdragon Sound, un lanț optimizat de inovații audio și software conceput pentru a oferi sunet fără intrerupere, captivant în și peste dispozitive, inclusiv smartphone-uri, căști wireless și căști.

Snapdragon Sound este conceput pentru a oferi o experiență de sunet îmbunătățită consumatorilor în timp ce ascultă muzică în flux, comunică prin telefon sau jocuri wireless. Pentru a coincide cu această lansare, Amazon Music și Qualcomm Technologies au anunțat, de asemenea, un playlist pentru Snapdragon.

Prin optimizarea interacțiunilor dintre stivele de tehnologie Qualcomm, Snapdragon Sound este conceput pentru a oferi o experiență de ascultare wireless mai robustă și fără probleme, acceptând audio de 24 biți de 96 biți cu rezoluție înaltă, latență foarte scăzută, asociere îmbunătățită și calitate vocală clară.

Pentru a rezolva provocările de latență end-to-end, Snapdragon Sound poate accepta latențe Bluetooth de până la 89 de milisecunde (cu 45% mai puțin decât un concurent principal) pentru jocuri mai captivante și o experiență de vizionare video mai bună. Pentru cei care preferă să asculte direct de pe dispozitivul mobil, Snapdragon Sound încorporează Qualcomm Aqstic DAC, conceput pentru a suporta formate de până la 384kHz PCM pe 32 de biți și DSD cu THD + N ultra-scăzut.

„Spre deosebire de fiecare dispozitiv, putem oferi inovație pentru a rezolva problemele obișnuite ale consumatorilor din lanțul audio mai larg. Qualcomm Technologies este poziționat în mod unic pentru a oferi o valoare extraordinară clienților cu Snapdragon Sound; abordarea noastră la nivel de sistem agregează mai multe platforme din portofoliul nostru mobil și audio pentru a ne ajuta să ne atingem viziunea de a oferi sunet de calitate cu fir de înaltă rezoluție ”, a declarat James Chapman, vicepreședinte și director general, Voice, Music and Wearables, Qualcomm Technologies International , Ltd.

Platforma Snapdragon Sound constă dintr-o gamă largă de produse și soluții existente Qualcomm, inclusiv SoC-uri Snapdragon serie 8xx, Qualcomm FastConnect 6900, SoC-uri Bluetooth din seria Qualcomm QCCX, Qualcomm ANC, aptX Adaptive, aptX Voice, Qualcomm Aqstic și multe altele.

Platforma Snapdragon Sound este deja disponibilă la nivel de OEM-uri. Va alimenta o gamă largă de produse, inclusiv produse audio, cum ar fi căști, căști, ci și smartphone-uri, PC-uri și chiar ochelari XR. Toate dispozitivele vor avea marca Snapdragon Sound imprimată pe cutiile lor de produse.

Xiaomi va fi primul producător OEM de smartphone-uri care va aduce pe piață un dispozitiv alimentat cu sunet Snapdragon. Qualcomm a colaborat, de asemenea, cu Audio Technica, deoarece va fi unul dintre primele mărci care va prezenta noua tehnologie în produsele sale în această vară.