Stiri

A aparut primul serial despre pandemie! Totul despre Social Distance, o productie Netflix

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Peste 40 de milioane de oameni din întreaga lume au fost infectați ca urmare a pandemiei de coroanvirus, relatează AFP. Pandemia a ucis cel puţin 1.114.499 de persoane în lume de când Biroul OMS în China a anunţat apariţia acestei boli la sfârşitul lui decembrie, potrivit unui bilanţ întocmit de AFP luni la ora 11.00 GMT (14.00, ora României) din surse oficiale, scrie News.ro. ”Pandemia covid-19 a avut reprcursiuni majore asupra fluxului migraţiei în primul semestru”, în care s-a înregistrat o diminuare a numărului de persmise de sjur eliberate în OCDE cu 46% faţă de primul semstru, o situaţie ”fără precedent” anunță aceeași sursă.

Pare destul de clar că noul coronavirus a devenit din păcate grija principală a planetei, iar urmările sunt tragice. Totul s-a schimbat în această perioadă. De la simplele pasiuni și griji ale oamenilor de rând, până la filmările celor mai importante emisiuni, show-uri tv, filme sau seriale, ori până la amânarea competițiilor sportive sau desfășurarea lor fără spectatori și în condiții total diferite. Lumea arată altfel, și mass media încearcă să redea realitatea zi de zi, oră de oră, prin diverse mijloace.

Lumea cinematografiei a fost grav afectată de pandemia de coronavirus, iar numeroase seriale sau filme au fost fie amânate fie reprogramate pentru alte filmări.

În tot acest context, ne așteptam cumva să apară și un prim serial despre pandemie. Și a apărut! Se cheamă Social Distance și este creat și difuzat de rețeaua de streaming numărul 1 din lume, Netflix.

Pentru a te bucura de calitatea serialelor, asigura-te ca ai un Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UM7500PLA, 4K Ultra HD.

A aparut primul serial despre pandemie! Totul despre Social Distance, o productie Netflix

Social Distance este primul serial despre pandemie din lume. Creat de Netflix, această serie de ficțiune pandemică pare potrivită contextului și își propune să redea realitatea pe care o trăiesc oamenii zi de zi în vremurile grele pe care le traversăm. Ai mai jos un trailer al producției lansate de Netflix.

Serialul are episoade de câte 20 de minute și urmărește aventura unor personaje din Statele Unite ale Americii, pe perioada în care aceștia sunt izolați. Cu ce probleme se confruntă, ce dificultăți întâmpină și cum se face trecerea de la anxietate la absurd, vei afla din noua producție Netflix.

Mai mult, vei avea ocazia să revezi personaje sau actori cunoscuți în mijlocul unor situații care tind să scape de sub control și care, din păcate, par atât de reale.

Social Distance este creat de Hilary Graham și produs de Jenji Kohan. Producția a fost filmată între aprilie și iunie 2020, iar fiecare dintre aceste episoade au fost regizate de la distanțp, de către regizori diferiți. Actorii și actrițele au fost izolate acasă în această perioadă, astfel că au trebuit să se filmeze singuri. Producția se bazează pe apeluri video, întâlnirile programate pe deja celebra aplicație Zoom, postări pe Instagram, camere de supraveghere și așa mai departe.

”Voiam doar ceva în care oamenii să-și vadă viețile reflectate, care să ne ajute să acceptăm realitatea. Asta ne-ar ajuta să râdem, să plângem, indiferent de emoție. Ca ființe umane, avem nevoie de povești pentru a învăța să ne digerăm viețile și emoțiile” susține creatorul serialului.

Seria are opt episoade filmate, iar printre actorii pe care îi vei putea vedea la treabă se numără Mike Colter, Heather Burn, Oscar Nunez, Guillermo Diaz, Danielle Brooks, Peter Vack, Peter Scanavino, Michael Mulheren, Becky Ann Baker, Niles Fitch sau Asante Blackk.