Stiri

Când poți face precomandă la noua serie iPhone 13? Ultimele informații despre noile iPhone-uri

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 3 ani

Au ieșit la suprafață informații noi despre noua serie iPhone 13. Astfel, zvonurile indică faptul că vânzările din seria iPhone 13 ar putea începe pe 24 septembrie, în timp ce precomenzile pentru telefon vor începe pe 17 septembrie.

Când poți face precomandă la noua serie iPhone 13?

Seria iPhone 13 este la doar câteva săptămâni distanță de lansarea oficială și, înainte de eveniment, au început deja să apară informații care sugerează că telefonul va fi pus în vânzare începând cu data de 24 septembrie. În afară de această informație, precomenzile pentru iPhone ar trebui să înceapă de la 17 septembrie.

Site-ul chinez de comerț electronic ITHome a listat deja viitoarele iPhone-uri, scrie The Mobile Indian. Site-ul web precizează că telefoanele din noua serie vor putea fi precomandate începând cu data de 17 septembrie. Mai mult, FrontPageTech confirmă faptul că data este într-adevăr legitimă, citând sursele sale. Mai mult, informațiile din ultimele ore anunță că data vânzării pentru seria iPhone 13 este stabilită pentru 24 septembrie.

Așteptăm și AirPods 3?

Informațiile oferite de FrontPageTech precizează că Apple va lansa și AirPods 3 împreună cu telefoanele iPhone. AirPods 3, conform zvonului, va fi lansat pe 30 septembrie. Cu toate acestea, data rămâne neconfirmată oficial. Se așteaptă ca gama iPhone să fie formată din iPhone 13 ;i 13 Mini, iPhone 13 Pro și Pro Max.

IT Hone a listat deja toate cele patru modele de iPhone 13 pe site-ul său. Cu toate acestea, captura de ecran a listei a fost publicată inițial de contul @PandaIsBald Weibo. Deci, în cele din urmă, toate informațiile menționate mai sus ar trebui tratate cu rezervele de rigoare, având în vedere că nu există dovezi concrete care să susțină afirmațiile oferite de presa internațională.

Conform programului obișnuit de lansare al Apple, ne așteptăm ca invitațiile mass-media să fie publicate pe 7 septembrie. Și evenimentul de lansare ar trebui să aibă loc undeva în jurul datei de 14 septembrie. O altă scurgere de informații a dezvăluit anterior în ce opțiuni de culoare ar putea intra modelul Pro Max al acestei serii.

Dispozitivul este setat să vină cu o cameră uriașă în spate. Această gamă de camere va avea un design similar cu seria iPhone 12 din anul precedent. Dar umflătura în sine va fi mai mare ca design. Cele două noi culori pe care le va lansa modelul ar putea fi numite „Sunset Gold” și „Rose Gold”.

Etichete:

iphone 13