Stiri

Vivo X70 Pro Plus specificații tehnice. La ce ne așteptăm de la noul proiect Vivo

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Specificațiile tehnice ale noului model Vivo X70 Pro Plus au apărut în mediul online. Acestea dezvăluie un smartphone cu setup quad camera pe spate, dar și cu scanner de amprente inclus in display-ul telefonului. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Specificații tehnice pentru noul model Vivo X70 Pro Plus

Ne pregătim de o nouă lansare a celor de la Vivo Mobile. Seria X70 va fi lansată în India luna viitoare și va include modelele de telefon: Vivo X70, Vivo X70 Pro și Vivo X70 Pro Plus. Potrivit lui Steve Hemmersoffer, specificațiile tehnice ale noului model Vivo X70 Pro Plus arată cât se poate de interesant. Le analizăm și noi, rapid, în cele ce urmează.

Noul model de telefon al celor de la Vivo are un afișaj curbat și un orificiu perforat în partea superioară centrală, conform randărilor din ultima vreme. Afișajul va fi cel mai probabil AMOLED cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Sursa citată notează că dimensiunea ecranului va fi de 6,7 inci.

Pe spate, Vivo X70 Pro Plus are o configurație cu patru camere. Cei trei senzori sunt stivați vertical unul peste altul, în timp ce al patrulea senzor este plasat în dreapta celei de-a treia camere. Vorbim despre senzori de imagine branduiți de ZEISS, un detaliu care poate fi văzut, de asemenea, lângă cea mai înaltă cameră.

Partea dreaptă a noului smartphone Vivo are butonul de control al volumului, dar și un buton de alimentare. Portul USB Type-C, o grilă pentru difuzoare, tava SIM și microfonul se află în partea de jos. Scurgerea de informații din presa internațională indică faptul că dispozitivul măsoară 164,8 x 75,5 x 9 milimetri, iar grosimea acestuia crește la 11,3 mm la nivelul camerei.

În plus, va fi echipat cu un scaner de amprentă integrat în ecran, confirmă sursa citată. Randările arată de asemenea că smartphone-ul va avea inclusiv un design degradat, cu un amestec de culori albastru și verde. Dar, ne putem aștepta ca Vivo să lanseze mai multe opțiuni de culoare. Specificațiile cheie ale modelului Vivo X70 Pro + au fost, de asemenea, dezvăluite prin listarea de pe Consola Google Play.

Listarea din Google Play Console arată că Vivo X70 Pro + acceptă o rezoluție Full HD + de 1080 x 2400 pixeli. Cu toate acestea, dimensiunea exactă a ecranului nu este dezvăluită. Chipset-ul din seria Qualcomm Snapdragon 888 alimentează telefonul. Dar nu se știe dacă va fi Snapdragon 888 sau nou-lansatul Snapdragon 888 Plus 5G SoC. Mai mult, listarea dezvăluie ca device-ul se va baza pe acceleratorul grafic Adreno 660 GP, dar și pe o memorie 8 GB de RAM. Se așteaptă ca telefonul să vină cu până la 12 GB de memorie RAM.
Continuând, X70 Pro + va rula pe Android 11 cu Funtouch OS 11, proaspăt ieșit din cutie.