Top list

Patru motive pentru care merita inca sa cumperi PlayStation 4. Unde gasesti cel mai bun pret

Home  »  Top list

catmobile

acum 4 ani

Playstation 4 este inca activ pe piata si foarte multa lume se intreaba daca mai merita achizitionat in contextul in care pe piata apare noul Playstation 5. Am cautat si am gasit pentru tine cateva motive pentru care merita sa cumperi PlayStation 4. Inca…

In plus, am gasit pentru tine si un super pret pentru Playstation 4. Intra pe eMag, accesand link-ul din acest articol si poti cumpara consola Sony Playstation 4 SLIM, 500 GB, Neagra pentru numai 1.399 de lei. Mai mult, site-ul eMag iti ofera posibilitatea sa achizitionezi aceasta consola si in rate. Te-ar costa aproximativ 47 de lei pe luna. Si asta nu e tot. Prin acelasi link, vei intra in posesia unui joc pentru Playstation 4. Ai de ales intre GT Sport HITS si Ratchet&Clank, doua dintre cele mai populare jocuri ale momentului.

Patru motive pentru care merita inca sa cumperi PlayStation 4

Deși o mulțime de oameni sunt încântați de următoarea consolă Sony, PlayStation 4 (PS4) este încă o consolă foarte atractiva care poate fi inca achizitionata. Iată patru motive pentru care Playstation 4 merită inca să fie cumpărat, chiar dacă PS5 este la orizont.

1. Patru motive pentru care merita inca sa cumperi PlayStation 4 > Pretul
Odată cu lansarea PlayStation 5, ne așteptăm ca PS4 primeasca o reducere pe toate pietele. Și dacă nu doriți să alegeți o unitate nouă, veți găsi, de asemenea, oferte excelente pentru unitățile folosite și recondiționate.

2. Patru motive pentru care merita inca sa cumperi PlayStation 4 > Joc intr-o permanenta evolutie
Actualizarile regulate ale programului sistemului PS4 aduc noi caracteristici si modalitati de conectare, partajare si joc. Noile notificari, pictograme si fundaluri ofera o interfata cu utilizatorul mai curata si mai imbunatatita. De asemenea, ai multe modalitati de organizare a jocurilor si a aplicatiilor dvs. Poti adauga comenzi rapide la functiile cele mai utilizate si accesati-le in cadrul jocului. Poti migra cu usurinta jocurile, profilul, capturile de ecran si orice altceva intre doua console PS4. Personalizeaza-ti profilul si compara progresul jocului cu prietenii PSN. Si da, poti vizualiza trofeele offline si vedea secretele trofeelor ascunse.

3. Patru motive pentru care merita inca sa cumperi PlayStation 4 > Jocuri noi, in curand, pe PS4
Doar pentru că PS5 urmeaza sa se lanseze oficial, nu înseamnă că PS4 nu va mai primi jocuri noi. Există o serie de titluri mari care vor veni în curând, cum ar fi The Last of Us II, Ghost of Tsushima, Marvel’s Avengers, Cyberpunk 2077 și Assassin’s Creed Valhalla. In plus, noi am alcatuit un Top 10 jocuri pentru Playstation 4 pe care trebuie sa le incerci in acest an si iti recomandam sa arunci o privire peste el.

4. Patru motive pentru care merita inca sa cumperi PlayStation 4 > Suport continuu
Sony a întrerupt PlayStation 3 (PS3) în 2016, la aproximativ 3 ani de la anunțarea PS4. De asemenea, ultimul joc pentru PS3 (FIFA 19) a fost lansat în septembrie 2018, la cinci ani de la anunțarea PS4. Pe baza acestor două date, ne așteptăm ca PS4 să obțină noi jocuri și asistență încă câțiva ani, ceea ce îl va face să ramana o consola interesanta pe piata.

Etichete:

Playstation 4 PS4