Reviews, Stiri

Oukitel K8000 specificatii si detalii oficiale, pareri, pret si disponibilitate

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

In octombrie va scriam despre lansarea primului smartphone cu baterie de 8000 de miliamperi, Oukitel K8000. Terminalul a fost oficial lansat de compania chineza, unul dintre producatorii cei mai atasati de nivelul de autonomie pe care il asigura telefoanelor din portofoliu. Conform celor de la Oukitel, bateria de pe Oukitel K8000 va avea o performanta superioara bateriei de 10000 de miliamperi de pe modelul Oukitel K10000 Pro. Noul smartphone este in acest moment oficial online, ceea ce inseamna ca il vom vedea in foarte scurt timp in magazine.

Oukitel K8000 specificatii tehnice si detalii oficiale

Smartphone-ul companiei Oukitel se bazeaza in mod evident, pe autonomie. Dar are si alte plusuri care merita mentionate.

Incepand cu panelul HD AMOLED cu diagonala de 5.5 inch care pare unul destul de calitativ. Acesta este produs marca Samsung Electronics, imbracat in sticla Asahi Dragontrail Glass si contribuie din plin la performanta telefonului, dar si la impactul estetic al acestuia.

Oukitel K8000 (1)

Sub capota, device-ul ascunde un procesor octa-core de la MediaTek, model MT 6750T, chipset tactat la frecventa de 1.5 Ghz si bazat pe 8 nuclee Cortex A-53. Procesorul de pe Oukitel K8000 este asociat cu placa video ARM Mali-T860 MP2, accelerator grafic tactat la frecventa de 680 Mhz.

Avem 4GB memorie RAM pe acest dispozitiv si o capacitate de stocare a datelor de 64 GB. Oukitel K8000 pune la dispozitia utilizatorului un slot pentru carduri de memorie, astfel incat capacitatea memoriei native a telefonului poate fi extinsa printr-un card Micro SD cu inca 64 GB. Oukitel K8000 are senzorul de amprente plasat in partea din fata a dispozitivului si ruleaza, direct scos din cutie, Android 7.0 Nougat.

Oukitel K8000 (2)

Dotarile foto sunt bune. Avem o camera duala pe partea din spate cu senzori de 13 si 2 megapixeli (16 megapixeli prin interpolare) plus optiuni precum true-tone LED Flash. Camera frontala a device-ului are 8 megapixeli. Avem capacitate de filmare video la rezolutie full HD pe camera principala a smartphone-ului. Alte optiuni importante de pe Oukitel K8000 sunt senzorul de proximitate si cel de lumina ambientala, dar si giroscopul si magnetometrul.

Oukitel K8000

Autonomia, principalul argument al lui Oukitel K8000, se anunta o reusita. Device-ul este echipat cu un acumulator de 8000 miliamperi, iar producatorul anunta o autonomie de 5 zice dupa o singura incarcare pentru o utilizare normala, ceea ce suna extrem de bine. Tinand cont de calitatea buna a bateriilor produse in ultimii doi ani de acest producator, nu avem motive reale sa ne indoim de ceea ce sustine Oukitel legat de noul sau device.

Oukitel K8000 pret si disponibilitate

Conform echipei de productie a companiei Oukitel, vanzarile smartphone-ului Oukitel K8000 vor debuta in finalul acestei luni. Din informatiile noastre, telefonul va costa 229.99 dolari, adica aproximativ 900 de lei. Mai multe detalii despre acest smartphone gasiti pe pagina producatorului Oukitel.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
OUKITEL
Product Name
Oukitel K8000