Reviews, Stiri

Nomu T18 este un smartphone rugged special: specificatii tehnice, pareri si disponibilitate

Home  »  Reviews  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 5 ani

Compania Nomu este recunoscuta pe piata pentru telefoanele sale de tip rugged. Nomu S10 Pro este una dintre cele mai bune demonstratii de smartphone solid, atractiv si decent ca performante pe care acest producator l-a oferit pietei in ultima vreme. Dar, cei de la Nomu au lansat de curand inca un dispozitiv interesant. Este vorba despre Nomu T18, un device bine certificat si cu o baterie de 5200 mAh inlocuibila!

Nomu T18 specificatii tehnice si detalii oficiale: Born to be Tough!

Inainte de toate, Nomu T18 vine cu doua certificari importante. Certificarea militara MIL-STD-810G este una dintre aceste doua certificari, in timp ce mult mai cunoscuta IP68 care-i confera rezistenta si durabilitate la contactul cu apa si praful este cea de-a doua.

Nomu-T18-2-1024x480

Interesant la Nomu T18 este faptul ca telefonul poate fi folosit si ca walkie-talkie, un detaliu placut, picant si atractiv. Terminalul devine folositor pentru oamenii care au profesiuni precum cea de politist, muncitor in constructii si asa mai departe. De asemenea, de remarcat este faptul ca T18 de la Nomu are o baterie mare de 5200 de miliamperi care este insotita de descrierea „replacable”. De pe acest device nu lipsesc senzorul de amprente si functiile NFC si OTG, foarte importante pentru piata anului 2017.

Nomu T18 vine insa si cu un alt detaliu remarcabil. Camera sa externa HD vine cu microfon si doua functii speciale oferite de doua butoane: unul pentru poze si altul pentru video recording. Cam in acest fel, Nomu T18 devine companionul perfect pentru cei care iubesc calatoriile si aventura.

Nomu T18 (1)

Restul specificatiilor sunt de asemenea atractive. Device-ul ruleaza din cutie Android 7.0 Nougat si este dotat cu un sistem de camere decent: camera principala are 8 megapixeli si poarta semnatura Sony, in timp ce camera frontala are o rezolutie de 2 megapixeli.

Procesorul de pe Nomu T18 este un model MediaTek MT6737T, un quad-core pe 64 de biti tactat la frecventa de 1.5 Ghz. El este cuplat cu 3 Gb memorie RAM si cu 32 Gb pentru stocarea de date. Pe Nomu T18 avem un display destul de mic, cu diagonala de 4.7 inch in rezolutie HD plus protectie Corning Gorilla Glass 3.

Nomu-T18

Pentru mai multe informatii despre produs puteti vizita pagina oficiala a producatorului Nomu. Daca doriti sa-l cumparati imediat, Nomu T18 este disponibil pe Chinavasion la pretul de 280 de euro. O suma foarte mare in opinia mea, dar…dumneavoastra decideti daca merita acest device rugged, investitia solicitata de producator.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Nomu
Product Name
Nomu T18