Reviews

OPPO Reno Ace pret, specificatii tehnice, pareri si disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

OPPO a împartasit imaginea oficiala a noului model OPPO Reno Ace, care ne dezvaluie un telefon cu un spate de sticla gradient, si un aspect modern si placut. Pe de alta parte, specificatiile complete au fost ale produsului au fost deja dezvaluite de site-ul de specialitate TENAA. Recent, producatorul a confirmat încarcarea flash SuperVOOC de 65 W, care poate încarca bateria de 4000 mAh a telefonului în mai putin de 30 de minute. Toate detaliile despre Oppo Reno Ace in cele ce urmeaza. Iata-i lista completa de specificatii tehnice:

6.5-inch (2400 × 1080 pixels) Full HD+ AMOLED display
Octa-Core Snapdragon 855 Plus (1 x Kryo 485 at 2.96GHz + 3 x Kryo 485 at 2.42GHz + 4 x Kryo 385 at 1.8GHz) 7nm Mobile Platform with 675MHz Adreno 640 GPU
12GB LPDDR4X RAM, 256GB storage
Android 9.0 (Pie) with ColorOS 6.1
Dual SIM
48MP rear camera with LED flash, 1/2.25? Sony IMX586 sensor, f/1.7 aperture, 0.8um pixel size, PDAF, OIS, EIS 8MP 116-degree Ultra Wide Lens, 13MP telephoto lens for 5x Hybrid Optical Zoom, 20X digital zoom, 2MP mono lens
16MP front-facing camera
3.5mm audio jack
In-display fingerprint sensor
Dimensions: 161.0×75.7×8.7mm; Weight: 200g
Dual 4G VoLTE, WiFi 802.11ac dual-band (2×2 MU-MIMO ), Bluetooth 5, GPS/GLONASS/Beidou, USB Type-C
4000mAh (Typical) / 3900mAh (minimum) battery with 65W SuperVOOC Flash Charge

OPPO Reno Ace pareri si detalii oficiale

Fara indoiala, OPPO Reno Ace este unul dintre cele mai importante modele de telefon pe care compania chineza le-a lansat pana acum pe piata. Device-ul are o paleta impresionanta de specificatii tehnice, un aspect cat se poate de atractiv si de modern si, speram noi, un pret cat mai decent, mai ales ca pe aceasta piata premium, concurenta este cat se poate de mare si nu poate face bine unui producator mic, asa cum este Oppo.

Oppo Reno Ace 2

Pare destul de clar, inca de la prima vedere, ca noul Reno Ace este un design premium. Modelul are o constructie foarte eleganta, iar materialele folosite de Oppo sunt de buna calitate. In partea de sus, se prezinta cu un decupaj de tip notch waterdrop (picatura de apa), iar marginile sale sunt aproape insesizabile.

OPPO Reno Ace se bazeaza pe un display cu diagonala de 6.5-inch, a carui rezolutie ajunge la 2400 x 1080 pixeli. Vorbim despre un display de tip AMOLED cu rezolutie Full HD+, care poate ca nu se poate compara cu ceea ce gasim pe flagship-urile Apple, Samsung si Huawei, dar care ne face sa credem ca este parte a unui compromis pe care Oppo il face cu scopul de a limita pretul final al modelului Reno Ace. Pe de alta parte, display-ul mi se pare totusi unul de un nivel mai mult decat decent. Poate ca lipseste rezolutia Quad HD sau o rata de refresh impresionanta, dar chiar si-asa, vorbim despre un device cu ecran de foarte buna calitate.

Device-ul care va rula Android 9.0 Pie din fabrica (deci nu Android 10 asa cum speram) se va baza pe o memorie RAM de 12 GB LPDDR4X RAM si pe 256 GB stocare de date! Impresionant, nu-i asa? La aceasta reteta de vis se adauga un procesor ultra modern si performant. Este vorba despre Snapdragon 855 Plus, varianta de upgrade a modelului de top Snapdragon 855. Este vorba despre un cip dezvoltat pe 7 nanometri, cuplat cu acceleratorul grafic ADreno 640 GPU de 675 Mhz. Un octa-core cu un nucleu Kryo 485 de 2.96 Ghz, alte trei nuclee Kryo 485 de 2.42 Ghz si cu patru nuclee Kryo 385 de 1.8 Ghz. O configuratie puternica si impresionanta, menita sa satisfaca si cei mai exigenti dintre utilizatori.

Oppo Reno Ace este un telefon de tip dual SIM, cu senzorul de amprente integrat in ecran, care cantareste 200 de grame si are o grosime de 8.7 milimetri. Deci nu este tocmai un device usor (nici nu avea cum din cauza bateriei si a ecranului sau), dar este in schimb un telefon slim, usor manevrabil chiar si cu o singura mana. De remarcat ca inaltimea sa ajunge la 161 de milimetri, iar latimea sa este de doar 75.7 milimetri.

Are conectivitate de tip 4G VoLTE, Wi Fi 802.11ac dual-band, bluetooth v5.0 si port USB Type C cu ajutorul caruia se poate incarca bateria de 4.000 de milimaperi. O baterie care vine si cu tehnologie de incarcare rapida la 65W Super VOOC Flash Charge, una dintre cele mai bune de pe piata in acest moment.

Oppo Reno Ace are si un sistem foto performant. Daca a sa camera frontala are 16 megapixeli, camera principala este speciala si bine echipata. Avem un senzor principal de 48 de megapixeli cu LED Flash, model Sony IMX 586 cu apertura f/1.7 si 0.8 dimensiunea pixelului. Lui i se alatura un senzor de 13 megapixeli (telephoto) cu zoom digital 20x si un al treilea senzor (mono) de 2 megapixeli. O configuratie puternica, atractiva si cat se poate de interesanta. Modelul nu este lipsit nici de mufa audio de 3.5 mm pentru casti, o mufa din ce in ce mai rar intalnita parca la telefoanele de top de pe piata.

Concluzie: Una peste alta, modelul Opoo Reno Ace pare sa fie unul destinat celui mai inalt nivel si se poate transforma intr-un flagship killer daca va avea un pret bun de achizitie, ceea ce daca este sa tinem cont de politica producatorului, credem noi ca se va si intampla. Aceste detalii le vom afla in scurt timp, pentru ca momentan Oppo nu a anunta si un pret de achizitie pentru acest model. Va reamintim ca din aceeasi gama, Oppo a lansat in acest an modelul Oppo Reno Z, iar recent, in vara, a iesit pe piata si modelul Oppo A9. Te asteptam in rubrica de comentarii pentru a schimba primele impresii despre acest model de la Oppo. Ramai pe blog.catmobile.ro pentru cele mai tari noutati ale momentului.

Etichete:

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
Oppo Reno Ace