Stiri

OnePlus Ace ar urma să vină cu procesor Dimensity 8100 și camere de 50 MP

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Potrivit presei internaționale, OnePlus Ace se va lansa în curând pe piață. Prin prezența sa în baza de date a site-ului GeekBench, putem afla deja primele specificații tehnice importante ale device-ului. Se pare că va fi echipat cu un procesor de la MediaTek, model Dimensity 8100. Discutăm mai multe despre el, în cele ce urmează.

Ce specificații tehnice ar urma să aibă OnePlus Ace

OnePlus plănuiește să lanseze un nou smartphone numit OnePlus Ace. Telefonul ar putea fi un model rebranding al modelului Realme GT Neo 3.

Tipster WHYLAB a distribuit o imagine cu viitorul smartphone al celor de la OnePlus și câteva specificații ale acestui dispozitiv. Pentru a ne aminti, Oppo a introdus Oppo Ace și Oppo Ace 2 cu câțiva ani în urmă.

Telefonul din seria OnePlus Ace ar urma să aibp un ecran AMOLED Full-HD+ de 6,7 inchi cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Panoul de afișare va fi furnizat de BOE. Dispozitivul se spune că vine alimentat de procesorul MediaTek Dimensity 8100. Vor exista variante de până la 12 GB de memorie RAM și stocare UFS 3.1. O baterie de 4.500 mAh alimentează telefonul, care acceptă încărcare rapidă de 150 W.

Pentru optică, receptorul va avea o configurație cu trei camere. Telefonul smartphone se așteaptă să includă un senzor principal Sony IMX766 de 50 de megapixeli, o cameră ultra-largă de 8 megapixeli și un al treilea senzor de 2 megapixeli. În față, va exista o cameră de 16 megapixeli pentru selfie-uri și apeluri video.

Între timp, un nou dispozitiv OnePlus cu numărul de model PGKM10 este găsit în baza de date Geekbench. Acesta ar putea fi viitorul OnePlus Ace. Listarea de pe site-ul de benchmarking dezvăluie că telefonul va veni cu un chipset MediaTek octa-core care ar putea fi Dimensity 8100. Va rula pe Android 12 și va avea 12 GB de RAM.

Între timp, OnePlus TV 43 Y1S Pro a fost lansat recent în India . OnePlus TV 43 Y1S Pro are un preț de 29.999 rupii indiene (aproximativ 1800 de lei) Va fi disponibil pe Amazon, OnePlus.in online, precum și în magazinele OnePlus Experienc și în alte magazine partenere offline selectate. Acesta va fi disponibil din 11 aprilie pentru cumpărare. Noul produs este cel mai recent televizor inteligent al companiei din seria Y1S. Vine cu un ecran 4K UHD, sistem de operare Android TV, difuzoare Dolby Atmos și multe altele.

Etichete:

OnePlus OnePlus Ace