Stiri

Ce specificații tehnice va avea Realme GT Neo 3

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 1 an

Cel mai probabil, în cursul săptămânii viitoare, Realme va anunța oficial în China modelul Realme GT Neo 3. Acesta va fi echipat cu o cameră foto de 50 de megapixeli (model Sony IMX766), un senzor principal care va avea și stabilizare optică. Mai multe detalii, imediat.

Ce specificații tehnice va avea Realme GT Neo 3

Realme va anunța smartphone-ul Realme GT Neo 3 în China pe 22 martie. Compania a anunțat data lansării pe Weibo, scrie presa internațională.

În plus, compania a distribuit și un nou teaser pentru viitorul telefon. Teaserul arată designul din spate al Realme GT Neo 3 ediția Le Mans, care va fi un model ediție specială a smartphone-ului.

Conform randării oficiale, Realme GT Neo 3 ediția Le Mans va avea un modul dreptunghiular în care va fi găzduită cameră triplă pe spate. Unitatea camerei va fi urmată de două benzi de culoare albă. Numele și sloganul companiei pot fi văzute și în partea de jos a benzilor albe.

În plus, marginea de jos găzduiește un port USB Type-C, o grilă pentru difuzoare, un microfon și un slot SIM. Partea stângă are butoane de volum, în timp ce partea dreaptă vine cu buton de pornire.

Realme a confirmat deja că telefonul va suporta încărcare rapidă de 150W care va încărca bateria de 4500 mAh în 15 minute. De asemenea, s-a confirmat că telefonul are un procesor MediaTek Dimensity 8100.

Ce alte specificații tehnice va aduce Realme GT Neo 3 (zvonuri)

Se pare că noul Realme GT Neo 3 va avea un ecran AMOLED Full HD+ de 6,7 inchi cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz.

Sub capotă, smartphone-ul va fi alimentat de viitorul chipset MediaTek Dimensity 8100. Acesta ar trebui să fie asociat cu 8 GB/12 GB RAM și 128 GB/256 GB/516 GB stocare. Smartphone-ul va fi susținut de o baterie de 4.500 mAh.

În ceea ce privește optica, se zvonește că telefonul are un senzor de cameră principal Sony IMX766 de 50 MP cu suport pentru stabilizare optică a imaginii (OIS).

În plus, va exista și o cameră secundară de 8 MP și o cameră terțiară de 2 MP. Pentru selfie-uri, există o cameră de 16 MP în față. Dispozitivul ar trebui să pornească Realme UI 3.0 bazat pe Android 12 din cutie. Dispozitivul va fi lansat și în alte zone din Europa.