Stiri

OnePlus 9, primele informatii. Telefonul va avea camere foto de la Leica

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Potrivit presei internationale, noua serie de la OnePlus, denumita OnePlus 9, va fi lansate pe piata, in parteneriat cu cei de la Leica. Acestia vor asigura camerele foto ale device-ului, sustine MobileIndian.

OnePlus 9 primele informatii. OnePlus vine cu camere foto de la Leica

Viitorul flagship al producatorului din China va fi lansat la inceputul noului an. Potrivit celor mai recente informatii din presa internationala, acest flagship va beneficia de aportul unor camere Leica.

Cunoscutul tipster „Teme” (@RODENT950) a anuntat pe Twitter ca OnePlus si producatorul german de camere Leica au incheiat un parteneriat care prinde deja forma pe noul flagship, modelul OnePlus 9.

Tispterul a anuntat o lista de producatori de telefoane si de companii care produc lentile foto, iar Leica va asigura astfel suport pentru cei de la OnePlus (pentru OnePlus 9 cel putin), dar si pentru Huawei. Nokia merge pe parteneriatul cu Zeiss, la fel ca si cei de la Vivo.

Intrebat daca aceasta colaborare dintre OnePlus si Leica va fi pentru viitoarea serie a companiei, tipsterul a confirmat ca OnePlus 9 va beneficia de astfel de camere produse in Germania. Mai mult, intr-un interviu acordat Input Mag, CEO -ul OnePlus, Pete Lau a explicat: „Ne pregatim sa ne focusam din ce in ce mai tare pe nivelul de performanta software si hardware. Vor exista modificari importante, in bine. Poate ca pentru unii vor parea surprinzatoare, dar pentru noi este doar un pas firesc pe care trebuie sa-l facem in fata. Si pe care ne-am propus sa-l facem cu mult curaj” a declarat acesta. Se pare ca parteneriatul dintre OnePlus si Leica nu va fi valabil doar pentru OnePlus 9, viitorul flagship al companiei, ci si pentru gama Nord.

Specificatii tehnice OnePlus 9

Potrivit celor mai recente informatii de presa, OnePlus pregateste pe langa lansarea telefoanelor de tip flaghisp, OnePlus 9 si OnePlus 9 Pro, si un al treilea device, care va fi denumit OnePlus 9E.

In ceea ce priveste lista de specificatii a noului OnePlus 9, presa internationala anunta ca acesta va avea un ecran de 6.55-inch cu rezolutie Full HD Plus adica 2040 x 1080 pixeli. Acest ecran va avea o rata de refresh de 120 Hz si 401 pixeli per inch la nivel de densitate. Va beneficia totodata de suport HDR si scanner de amprente integrat in ecran.

Noul OnePlus 9 va fi propulsat spre performanta de noul procesor Snapdragon 888 si va avea o baterie de 4.500 de miliamperi. Totodata, OnePlus 9 va rula Android 11 cu interfata Oxygen OS 11 deasupra.

Nu uita: Acum, in Romania, ai telefon mobil OnePlus 8, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 5G, Onyx Black la numai 2999 lei. Ceea ce e deosebit la telefoanele realizate de acest brand e faptul ca ”ele folosesc de obicei sisteme de operare bazate pe Android, dar, care sunt realizate in asa fel incat sa functioneze mai rapid si sa consume mai putina energie si ofera caracteristici foarte bune la preturi mai accesibile” scrie eMag in descrierea produsului.

Etichete:

OnePlus OnePlus 9