Stiri

OnePlus 10 Pro – specificații tehnice confirmate înainte de lansarea oficială

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Noul OnePlus 10 Pro este aproape de lansarea oficială și, cu câteva zile înainte de anunț, a primit și cele mai importante specificații tehnice. Flagshipul celor de la OnePlus va fi echipat cu procesorul Snapdragon 8 Gen 1, dar și cu un ecran LTPO AMOLED cu rată de împrospătare de 120Hz. Specificațiile tehnice ale noului vârf de gamă au fost confirmate de către CEO-ul companiei, Pete Lau.

OnePlus 10 Pro – specificații tehnice confirmate

Lansarea OnePlus 10 Pro este foarte aproape și, în timp ce CEO-ul ne-a arătat designul lui 10 Pro în urmă cu câteva zile, acum a împărtășit specificațiile smartphone-ului, confirmând astfel cu ce va fi echipat noul flagship OnePlus 10 Pro. Anunțul lui Pete Lau are loc cu câteva zile înaintea modelului.

Anunțul lui Pete Lau are loc cu câteva zile înaintea modelului pe piață. Mai sus, poți vedea cum arată de fapt noul OnePlus 10 Pro, iar mai jos, lista de specificații importante pe care le aduce dispozitivul de top al producătorului chinez.

Într-o postare pe Twitter, Pete Lau a explicat și ce îl atrage la noul device, dar și cât de dificilă a fost munca de a transforma noul OnePlus 10 Pro într-un upgrade față de seria precedentă:

”În ceea ce privește noul OnePlus 10 Pro, am muncit din greu la mai multe upgrade-uri pentru a crea un flagship cu adevărat complet. Mie, personal, îmi place noul model reîmprospătat de camera OnePlus x Hasselblad” – Pete Lau, CEO OnePlus.

Pete Lau, CEO-ul OnePlus, a postat pe Twitter două fotografii în care una confirmă că nu este o scurgere de informații, iar cealaltă precizează toate specificațiile viitorului OnePlus 10 Pro. Ideea pe care Pete încearcă să o sublinieze aici este că OnePlus 10 Pro este mai mult despre o experiență grozavă decât despre specificații bune.

Ce specificații tehnice are noul OnePlus 10 Pro

Vârful de gamă al OnePlus vine cu un afișaj fluid AMOLED LTPO cu rată de refresh de 120 Hz. Deși dimensiunea nu a fost menționată, rapoartele anterioare afirmă că va fi un afișaj cu margini curbate de 6,78 inchi, cu un design perforat. În plus, va exista o cameră selfie de 32 MP. Procesorul Snapdragon 8 Gen 1 va alimenta dispozitivul de top al producătorului.

Deși cantitatea de stocare și RAM nu este menționată, știm că pe OnePlus 10 Pro va exista o memorie RAM LPDDR5 și stocare UFS 3.1. Deci, ne putem aștepta până la 12 GB de RAM și până la 256 GB de stocare. În plus, OnePlus 10 Pro va avea o configurație cu cameră triplă Hasselblad de a doua generație, în spate, inclusiv un senzor primar de 48 MP, un senzor cu unghi ultra-larg de 50 MP și un senzor de 8 MP.

Telefonul va fi susținut de o baterie de 5000 mAh care va suporta încărcare SuperVOOC de 80 W și încărcare rapidă wireless AirVOOC de 50 W. Telefonul va suporta și încărcarea wireless inversă. Opțiunile de conectivitate vor include 5G, NFC, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 și USB-C pentru încărcare. Acesta va rula pe OxygenOS 12 bazat pe Android 12. Caracteristicile suplimentare includ motor de vibrație liniară pe axa X și difuzoare stereo duale.