Stiri

OnePlus 10 – ce diferențe sunt la nivel de design față de seria One Plus 9

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Seria OnePlus 10 urmează să fie lansată pe piață, însă din primele informații, se pare că noua serie nu va avea diferențe semnificative la nivel de design, față de seria precedentă. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Detalii despre OnePlus 10. Seria nu aduce schimbări majore la nivel de design față de OnePlus 9

Se așteaptă ca OnePlus să aducă seria OnePlus 10 în prima jumătate a anului 2022, iar acum avem câteva informații noi despre acestea. De asemenea, compania este de așteptat să lanseze OnePlus 9 RT în octombrie, ultimul telefon OnePlus pentru acest an.

Tipsterul Yogesh Brar a oferit primele detalii importante pe Twitter despre seria OnePlus 10, care va ajunge ca o versiune oarecum îmbunătățită a seriei OnePlus 9. În schimb, sursa citată anunță că seria OnePlus 10 nu va avea o actualizare semnificativă a designului în comparație cu seria OnePlus 9. De fapt, singura actualizare considerabilă pe care ar trebui să o vedem este la nivel specificații.

Mai mult, tipsterul spune că producătorul lucrează și la noi smartphone-uri din seria Nord. De asemenea, este de așteptat ca OnePlus să dezvăluie noi accesorii la următorul său eveniment de lansare, care va avea loc probabil în octombrie. Va trebui să așteptăm până când se vor afișa mai multe specificații în lunile următoare pentru seria OnePlus 10 ca să aflăm mai multe detalii și la nivelul configurației sale

OnePlus va lansa pe finalul acestui an modelul OnePlus 9 RT. Despre acesta știm deja mai multe detalii. Smartphone-ul a fost văzut deja cu numărul de model EB2101. Mai mult, specificațiile și prețurile pentru dispozitiv au fost, de asemenea, surprinse în informații de presă. OnePlus 9 RT va ajunge în trei variante de memorie RAM, inclusiv cu versiuni 8 GB și 12 GB RAM.

De asemenea, OnePlus 9 RT ar trebui să aibă un ecran FHD + E3 AMOLED de 6,55 inci. Va avea o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli și o rată de reîmprospătare de 120Hz. Probabil va avea și un senzor de amprentă pe ecran. Telefonul va fi alimentat de Snapdragon 870 SoC asociat cu GPU Adreno 650. Smartphone-ul dispune de o configruație quad camera pe spate, cu un senzor principal IMX766 de 50MP și o cameră ultra-largă IMX481 de 16MP cu 123 FoV. De asemenea, va exista un senzor monocrom de 2MP. În față, există o cameră de 16MP pentru selfie-uri.

Etichete:

OnePlus 10