Stiri

Nokia 9, primul telefon din lume cu 5 camere foto pe spate

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

HMD Global lucrează la lansarea unui nou handset extrem de atractiv. Este vorba despre un flagship despre care v-am mai scris pe blogul nostru și care va purta denumirea de Nokia 9. Telefonul a primit deja câteva randări în presa de specialitate și continuă să trezească un interes deosebit, mai ales că va aduce câteva plusuri incontestabile față de restul gamei Nokia.

Detalii despre Nokia 9, telefonul revolutionar pe care il pregateste HMD Global

Pentru început, cunoscutul leaker, Ben Geskin a explicat pe contul său oficial de Twitter că viitorul flagship al HMD Global va avea 5 camere foto. Informația confirmată din mai multe surse de încredere a crescut și mai mult interesul în jurul viitorului Nokia 9.

Randările din ultima perioadă susțin puternic ideea că Nokia 9 va avea cinci lentile în partea de sus spate a telefonului, ceea ce îl transformă în primul telefon care suportă atât de multe module foto.

Pe spatele lui Nokia 9 avem o construcție din sticlă, dar și brandul Nokia, așa cum suntem de altfel obișnuiți. Partea din față are un ecran foarte mare și este completată de prezența unui decupaj atractiv de tip iPhone X. HMD Global nu a adoptat decupajul de tip ”waterdrop” pe care l-am văzut mai nou pe telefoanele celor de la Vivo și pe care îl vom vedea probabil și pe OnePlus 6T.

Nokia 9

Nokia 9

Undeva în dreapta, Nokia a ales să plaseze butonul de volum, dar și butonul principal, on/off. Imaginea care a ajuns recent în presă și care se presupune că înfățișează viitorul flagship Nokia 9 a fost postată de blogul iThomes și arată clar formatul modulelor foto de pe spate, care într-adevăr sunt în număr de 5.

Amplasamentul acestora este în formă de cerc, ceea ce pare extrem de ciudat, dar reprezintă din nou o premieră absolută.

Nokia 9 (2)

Aceeași imagine ne dezvăluie numărul de model pregătit să primească certificările din partea autorităților responsabile. Nokia 9 va fi temporar cunoscut ca TA-1094.

Nokia 9 (3)

Cel mai probabil, noul flagship va fi lansat cu procesor Qualcomm Snapdragon 845 la bord, HDM Global urmând a păstra viitorul Snapdragon 855 pentru un viitor flagship al său, anunță presa din China.

Summary
product image
Aggregate Rating
3.5 based on 4 votes
Brand Name
Nokia
Product Name
Nokia 9