Stiri

Noi detalii despre iPhone 12. Urmatorul iPhone nu va avea casti incluse in pachet

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Gigantul nord-american vrea sa creasca interesul pentru AirPods, astfel ca iPhone 12 nu va avea in pachetul sau de prezentare incluse si castile de tip earPod.

Apple renunta (probabil) definitiv la castile sale de tip earpods (castile cu fir). O va face incepand cu modelul iPhone 12, anunta presa internationala. Potrivit unor informatii de ultima ora, compania nu va include in pachetul de prezentare al noului iPhone 12 si castile cu fir de tip earpod.

Apple iPhone 12 nu va avea in cutia sa de retail, castile cu fir de tip earpod

Aceasta informatie vine de la analistul Ming-Chi Kuo, unul dintre cei mai buni si mai de incredere specialisti cand vine vorba despre informatii dinspre Apple. El spune ca, cel mai probabil, pentru a asigura un boost vanzarilor de casti AirPod, Apple va renunta la a mai include in pachetul sau de prezentare pentru iPhone 12 castile cu fir.

Analistul mai sugereaza ca Apple va oferi reduceri speciale pentru AirPods sau AirPods Pro pentru a atrage cat mai multe persoane, cat mai aproape de fenomenul castilor wireless, devenit deja populare in Statele Unite ale Americii.

Daca se va intampla asa (si avem toate motivele sa il credem pe cuvant pe Ming Chi Kuo), aceasta va fi prima dată când Apple decide să nu mai ofere căști în interiorul cutiei. Mufa pentru căști a fost scoasă pentru prima oară din seria iPhone 7, iar de atunci, compania a ambalat cutia de retail cu căsti la conector de 3,5 mm. Dar această tendință a fost oprită după lansarea seriei iPhone XS și XR în 2018.

In ultima vreme s-au inmultit informatiile care sustin ca Appe este decisa sa ia aceasta decizie, dar nicio sursa nu parea la fel de incredere ca cea despre care discutam acum. Pe de alta parte, informatiile despre decizia Apple, care vrea sa renunte definitiv la castile cu fir pentru noul iPhone 12, nu par sa fie pe placul consumatorilor, deoarece există încă destul de multe persoane care preferă să asculte muzică într-o manieră veche, adică prin intermediul căștilor cu fir. Renunțarea la acest articol îi va obliga pe oameni să cumpere căștile wireless moderne sau pot alege doar un căști de tip C și să îl conecteze folosind orice conector iPhone de la terți.

Pe de alta parte, aceasta decizie a companiei nord-americane, ne duce si spre o alta concluzie. Pare destul de clar ca Apple dorește ca oamenii să cheltuiască mai mult pe produsele sale, lucru care a fost evident si inainte, deoarece costurile iPhone-ului au crescut de la 699 de dolari, la 999 dolari în ultimii ani.

AirPods a condus segmentul pentru căștile wireless în ultimele trimestre și, odată cu lansarea AirPods Pro, compania a reușit să crească prețul produsului. Dar, dacă ne raportam la ideea lui Kuo, este probabil că Apple va trebui să găsească modalități unice (reducerea prețurilor) pentru a ajuta la cresterea pe viitor a vanzarilor pentru castile de tip wireless AirPod si Airpod Pro.

Nu se cunoaste momentan data la care va fi lansat noul iPhone 12, mai ales ca intarzierile cauzate de pandemia de coronavirus, ar putea oferi un delay istoric fata de data la care ne asteptam ca Apple sa-si anunte noul flagship. Probabil despre acest subiect al castilor fara fir vom mai discuta in urmatoarea perioada in ceea ce priveste gigantul din America. Ramane de vazut daca decizia va fi intr-adevar una prin care Apple renunta definitiv la castile clasice in detrimentul AirPod-urilor, dar cunoscandu-i palmaresul informational al lui Kuo, avem toate sansele sa asistam la un astfel de moment istoric.

Pana la lansarea iPhone 12, profita de super oferta eMag, care iti ofera un iPhone 7 la super pret. Poti intra in posesia lui accesand link-ul urmator. Doar la eMag ai Telefon mobil Apple iPhone 7, 32GB, Black la numai 1.669 lei. Il poti cumpara pe diverse variante de culoare, precum negru, auriu, rosu, rose-gold sau argintiu. De asemenea eMag iti ofera un pret bun si la versiunea de 128GB. Pe acelasi site ai posibilitatea sa-ti cumperi un iPhone in rate si ai retur gratuit in decurs de o luna. Gasesti mai multe informatii in link-ul anterior.