How To

Cum poti face apeluri video de grup pe Instagram

Home  »  How To

catmobile

acum 4 ani

Instagram s-a imbunatatit de la o luna la alta. Poate si de aceea, aceasta aplicatie a devenit una dintre cele mai populare din lume in acest moment. Iar lucrurile tind sa evolueze in continuare spre bine pentru una dintre cele mai downloadate aplicatii pe care le gasesti in acest moment in magazinele „Play” de pe Android sau iOS. Din acest articol, vei afla cum poti face apeluri video de grup pe Instagram, o optiune care de asemenea tinde sa devina din ce in ce mai cautata in aceasta perioada in care ne-am obisnuit, cumva fortat, sa stam cat mai mult timp acasa.

Cum poti face apeluri video de grup pe Instagram

Daca ai ajuns la acest articol, probabil ca est interesat sa afli cum poti face apeluri video de grup pe Instagram. Nu e deloc ceva complicat, asa ca sa-i dam bataie.

Instagram a anunțat că integrează Messenger Rooms pe platforma sa. Prin aceasta optiune, utilizatorii Instagram vor putea acum să facă apeluri video de grup cu până la 50 de persoane prin intermediul aplicatiei, ca urmare a integrării Messenger Rooms.

Compania a dezvăluit aceste informații pe Twitter, acolo unde cei de la Instagram explica: „Un mod ușor de a face videochat cu până la 50 de persoane preferate? Da, te rog! Începând de astăzi, puteți crea @messenger Rooms pe Instagram și invitați pe oricine să se alăture. „Prin aceasta, utilizatorii vor putea crea o nouă cameră și pot adăuga până la 50 de persoane prin intermediul camerelor Messenger.

Cum poti face apeluri video de grup pe Instagram? Pai, in sine, procesul este destul de simplu si include, sa zicem, trei pasi:

  • 1.Deschide aplicatia Instagram si faceti click pe Mesaje Directe Instagram
  • 2.Atingeti pictograma video din coltul din dreapta sus si apoi atingeti Camere Messenger
  • 3. O „camera de mesagerie” este creata sub numele tau. Atingeti-o si selectati prietenii din lista, pentru a-i invita in „camera” dumneavoastra virtuala. Puteti de asemenea sa partajati legatura cu prietenii care nu au un cont valid si se pot alatura apelului video de grup.

Pentru a va reaminti, Facebook a introdus Messenger Rooms luna trecută. Facebook a dezvăluit că se poate crea o camera chiar din aplicația Messenger sau Facebook și ca poti invita pe oricine să se alăture apelului video. Compania spune că utilizatorii pot invita și cei care nu au conturi Facebook. Mai mult, compania spune că în curând Messenger Rooms va permite până la 50 de persoane fără limită de timp, adica exact ceea ce face Instagram. Se pot porni și partaja camere pe Facebook prin intermediul fluxurilor de știri, grupuri și evenimente.

Cum trimiti un mesaj vocal pe Instagram

La felca si pe WhatsApp, pe Instagram poti sa trimiti mesaje vocale scurte catre prietenii tai. Cum faci asta? Nimic mai simplu! Prin apasarea indelunga a butonului care afiseaza un microfon.

Nu e nimic nou, nu e ca si cum cei de la Instagram „inventeaza apa rece”. Este exact acelasi tip de actiune pe care o intreprinzi si la alte aplicatii, sau atunci cand vrei sa inregistrezi ceva prin functia „recorder”.

In cazul in care nu esti multumit de ceea ce ai rostit, poti sterge respectivul mesaje inainte de a-l trimite.

Asa cum stim cu totii, Instagram creste pe zi ce trece. Este de altfel platforma social – media cu cea mai mare crestere in ultimii doi ani de zile. Aplicatia permite share-uirea de poze si filmulete video, dar nu ofera optiunea de download. Afla de pe blog.catmobile.ro cum descarci poze si clipuri pe Instagram.

Profita si tu de reducerea oferita de eMag la unul dintre telefoanele Huawei care iti ofera o experienta reusita pe Instagram din toate punctele de vedere. Acum ai Telefon mobil Huawei P40 Lite, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Crush Green la numai 1099 lei.

Etichete:

Instagram