Reviews

Moto G60s – specificații tehnice, detalii, păreri și preț

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Pe piața braziliană, Motorola lansează noul smartphone Moto G60s, un telefon care va avea la bord un procesor Helio G95 și 6GB dedicați memoriei RAM. Un smartphone din zona mid-range, care beneficiază de un design modern și un preț bun de achiziție, anunță presa din această țară. Să aruncăm și noi o privire peste ce oferă el în materie de specificații tehnice.

Specificații tehnice și primele păreri despre Moto G60s

Cel mai nou smartphone din familia Moto G, modelul Moto G60s, urmează să fie anunțat oficial pe piața braziliană. Telefonului va fi disponibil pe culorile albastru și verde și va beneficia de câteva specificații bune pentru zona mid-range.

Se pare că acest model ar urma să coste undeva la 2000 de lei în traducere românească. Pentru început, el va fi disponibil pe piața din Brazilia, iar producătorul nu a oferit momentan detalii despre disponibilitatea sa la nivel internațional.

Știm deja că Moto G60s se va baza pe un ecran de tip Max Vision Full HD + cu diagonala de 6.8 inch și rezoluție 1080 x 2460 pixeli. Se pare că este vorba despre un ecran cu rata de refresh de 120 Hz și cu suport HDR10. Noul smartphone se va baza pe un chipset de la MediaTek, mai exact pe procesorul Helio G95 SoC, cuplat cu memoria RAM de 6GB și cu cei 128GB dedicați stocării de date. În plus, această stocare nativă de date ar putea fi extinsă până la 1Tb cu ajutorul unui card de memorie de tip microSD. Telefonul are incporat un slot dedicat pentru astfel de carduri de memorie.

În zona foto, Moto G60s devine și mai interesant. Pe partea din spate, se remarcă o cameră de 64 de megapixeli, dar telefonul are și alți senzori de 8 megapixeli (ultra wide), 5 megapixeli (macro shooter) și 2 megapixeli (pentru adâncimea de câmp). În plus, pentru selfie-uri și sesiuni de videocalling, Moto G60s folosește camera frontală de 16 megapixeli.

Noul model al companiei Motorola va beneficia de Android 11, dar și de o baterie impresionantă de 5.000 de miliamperi. Aceasta este echipată cu tehnologia TurboPower la 50W și oferă până la 36 de ore de autonomie cu o singură încărcare. Moto G60s bine cu scanner clasic de amprente, dar și cu tehnologie de deblocare facială.

Moto G60s are suport dual SIM și 4G, vine cu dual Band Wi-Fi, bluetooth 5.0, GPS, A-GPS, BeiDou, GLONASS și port USB de tip C. De asemenea, are tehnologie NFC la bord și mufă audio de 3.5 milimetri pentru căști. Motorola pregătește alte două lansări importante în această perioadă. Este de așteptat ca producătorul să lanseze modelele Motorola Edge 20 și Edge 20 Fusion. Acestea ar urma să fie prezentate în India, pe 17 august. Ele vor fi disponibile pe site-ul Flipkart, imediat după lansarea pe piață.

Etichete:

Moto G60s Motorola