Stiri

Moto G100 va avea procesor Snapdragon 870. Alte detalii despre noul smartphone VIDEO

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Stim deja ca Motorola se pregateste sa lanseze oficial pe piata modelul Moto G100, iar cele mai noi informatii dinspre producator anunta si ce specificatii tehnice va avea acest handset. Se pare ca Moto G100 va avea la bord un procesor de la Qualcomm, cel mai probabil, Snapdragon 870, anunta presa internationala. Vorbim despre o varianta de rebranding a modelului Edge S.

Specificatii tehnice Moto G100

Motorola a inceput sa lanseze in spatiul public informatii cu privire la noul sau handset, care va avea la bord procesorul Snapdragon 870 de la Qualcomm. Aproape sigur, acest handset despre care vorbeste producatorul, va fi noul Moto G100.

Contul de Twitter al producatorului (varianta germana) a lansat un scurt video teaser care sugereaza ca acest nou telefon va fi lansat pentru inceput in Germania. Pare exact data de lansare a noului Moto G100, despre care nu se stia momentan ce specificatii tehnice va avea.

Acum insa, putem prognostica faptul ca noul Moto G100 va avea la bord procesorul Snapdragon 870 de la Qualcomm. Video-ul de prezentare de pe contul de Twitter al Motorola din Germania sugereaza de asemenea ca pe langa procesorul Snapdragon 870, telefonul va avea o mufa audio jack de 3.5 milimetri, dar si un port USB de tip C. Totodata, se observa un difuzor de tip grill in partea de jos, nu scanner de amprente montat in lateral, precum si finisajele glossy ale telefonului.

Motorola a anunțat smartphone-ul Moto Edge S în ianuarie anul acesta în China. Este primul smartphone care este alimentat de chipset-ul Snapdragon 870 5G.

Dacă Moto Edge S debutează la nivel global ca Moto G100, ne putem aștepta ca dispozitivul să aibă un ecran IPS LCD FHD Plus de 6,7 inci cu rezoluție 1080 × 2520 pixeli, suport HDR10 și o rată de reîmprospătare de 90Hz. Acesta va rula pe Android 11 din cutie. Dispozitivul va veni cu 6 GB sau 8 GB de memorie RAM LPDDR5 asociată cu 128 GB sau 256 GB de stocare UFS 3.1.

Dispozitivul poate avea o configurație triplă a camerei în spate, cu o configurație quad-camera de 64MP, cameră ultra-largă de 16MP, un senzor de adâncime de 2MP și un senzor ToF 3D. În partea din față, Moto G100 ar putea avea o configurație de cameră selfie cu doi senzori, unul de 16MP și un obiectiv ultra-larg de 8MP. Acesta va fi susținut de o baterie de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 20W. Cu alte detalii despre noul Moto G100 vom reveni si noi pe blogul catmobile.ro in perioada urmatoare. Ramai alaturi de noi!

Pana ce acest smartphone va ajunge in Romania, arunca o privire si peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.499 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei.

Etichete:

Moto G100 Motorola