Reviews

LG Stylo 5 pret in Romania, disponibilitate, pareri si specificatii tehnice

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Compania LG a lansat oficial noul model LG Stylo 5. Acesta va fi disponibil pe culori precum roz si gri, dar pentru moment poate fi achizitionat doar in Statele Unite ale Americii. Nu se face nicio referire momentan la disponibilitatea device-ului in alte zone ale lumii. Pretul sau este de 229 de dolari. Avem si noi informatii despre LG Stylo 5 in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice LG Stylo 5

6.2-inch (1080 x 2160 pixels) FULL HD+ Full Vision display
1.8 GHz Octa-core processor
3GB RAM, 32GB internal memory, expandable up to 2TB with microSD
Android 9.0(Pie)
13MP rear camera with LED Flash
5MP front-facing camera
Fingerprint scanner
Dimensions: 160.02 x 77.7 x 8.38 mm
4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.2, GPS, USB Type-C
3500mAh battery

Pareri despre LG Stylo 5

Cei de la LG au lansat noul LG Stylo 5, cea mai noua prezenta din gama G Style. Device-ul este echipat cu deja celebrul Stylus Pen si continua traditia telefoanelor din aceasta gama. Anul trecut, LG a lansat oficial modelul LG Stylo 4. Noul smartphone are procesor octa-core, Stylys dar si port USB de tip C pentru incarcarea bateriei.

LG Stylo 5, succesorul oficial al modelului LG Stylo 4 vine gata echipat cu un ecran de 6.2-inch in diagonala si rezolutie Full HD+ . Este vorba despre un ecran cu tehnologie Full Vision, la care se adauga rezolutia de 2160 x 1080 pixeli.

Sub capota sa descoperim un procesor din zona mid-range, un octa core tactat la frecventa de 1.8 Ghz. Nu se face momentan nicio referire la provenienta sa, astfel ca nu stim daca este vorba despre un procesor de la Qualcomm sau de la MediaTek. Cel putin pentru moment.

Ce stim insa este ca LG Stylo 5 are o memorie RAM de 3GB si o capacitate nativa (interna) de stocare a datelor de 32 GB. Vestea buna este ca aceasta capacitate poate fi martia pana la 2TB cu ajutorul unui slot microSD.

In departamentul de optica, LG Stylo 5 suporta o camera principala de 13 megapixeli, echipata cu LED Flash, dar si o camera frontala de 5 megapixeli. Atat camera principala a dispozitivului, cat si cea secundara, pot filma la rezolutie Full HD. Partea de conectivitate include optiuni precum 4G LTE, WiFi, Bluetooth, dar si portul USB de tip C.

LG Stylo 5 are 8.38 milimetri grosime si o inaltime de 160.02 milimetri. Este echipat cu o baterie de 3.500 de miliamperi care se poate alimenta prin portul USB de tip C. In configuratia sa gasim, asa cum era de asteptat si un stylus pen, optimizat pentru aplicatii precum Pop Memo si QuickMemo +. Cu ajutorul sau poti crea diverse efecte precum si GIF-uri animate.

Pretul telefonului ni se pare cam mare, dar LG s-a orientat cumva spre piata din Statele Unite, acolo unde gama Stylus nu duce lipsa de interes. De aici si motivul pentru care LG Stylus 5 este lansat (din nou) in Statele Unite. Tie ce impresie iti lasa acest device?

Etichete:

LG LG Stylo 5
Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG Stylo 5
Price
$ 229