Reviews

Lenovo S5 Pro anuntat oficial. Pret, specificatii tehnice, detalii, pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Asa cum era de asteptat, compania Lenovo apare in aceasta perioada in prim plan cu noul sau device, Lenovo S5 Pro. Cel mai nou smartphone mid-range al companiei originare din China arata bine, are specificatii bune si un pret excelent de achizitie. Avem si noi detalii despre noul Lenovo S5 Pro in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Lenovo S5 Pro

Lenovo S5 Pro este telefonul pe care il cauti daca te intereseaza foarte mult partea foto, dar nu vrei sa investesti mult prea multi bani intr-un smartphone high-end. Ei bine, noua creatie a companiei Lenovo are nu mai putin de patru camere, doua dintre ele pe spate, celelalte doua pe partea din fata. Iar specificatiile suna promitator, pentru ca Lenovo a avut grija sa-si echipeze corespunzator telefonul. Iata ce propune noul Lenovo S5 Pro.

Display: La fel ca majoritatea producatorilor din China, Lenovo propune un display generos pe noul sau smartphone mid-range, Lenovo S5 Pro. 6.2 inch are diagonala acestui telefon, device care beneficiaza si de un aspect modern (18.7:9) si o rata de contrast excelenta (1500:1). Rezolutia ecranului este de 2246 x 1080 pixeli, adica in traducere libera (si cumva aproximativa) rezolutie Full HD Plus.

Procesor: Lenovo a ales pentru modelul sau S5 Pro un procesor de la Qualcomm, construit pe un proces de 14 nanometri. Este vorba despre chipsetul cu opt nuclee, Snapdragon 636, care atinge o viteza maxima de 1.8 Ghz. Platforma este cuplata cu acceleratorul grafic Adreno 509. In opinia noastra, Lenovo a ales un procesor bun, care se va descurca fara probleme cu majoritatea jocurilor din Magazin Play. Plus performante stabile la nivel de browsing si multitasking.

Citeste si: Lenovo Z5 Pro specificatii si pareri

Memorie: Nu mai putin de 6GB dedica Lenovo pe modelul S5 Pro, memoriei de tip RAM. Capacitatea de stocare a datelor este diferita in functie de versiunea pe care intentionezi sa o cumperi. Vestea buna este ca cei 6GB RAM vor fi „insotiti” de versiuni de 64 GB sau 128 GB. Chiar daca vei cumpara versiunea de 64 GB, vei avea la dispozitie un slot pentru extinderea memoriei native, asa ca nu-ti face prea multe griji.

Sistem de operare: Lenovo S5 Pro ruleaza din fabrica Android 8.1 Oreo cu interfata ZUI 5.0 de la Lenovo.

Dotari foto: Principalul argument probabil al noului Lenovo S5 Pro este sectorul foto. Aici, producatorul a optat pentru un modul complex, cu patru camere foto, doua dintre ele pe fata, celelalte doua pe spatele telefonului.

Lenovo S5 Pro (1)

Modulul principal este echipat cu un senzor de 20 megapixeli cu led flash si diafragma f/1.8. Senzorul secundar are 12 megapixeli si o deschidere f/2.6 plus zoom optic 2x.

Frontal, terminalul Lenovo S5 Pro vine cu inca doi senzori. Primul dintre ei este un Sony IMX476, care suna foarte promitator. 20 de megapixeli este rezolutia sa si, sincer, cred ca se va descurca foarte bine. Are apertura f/2.2 si colaboreaza cu cel de-al doilea senzor de 8 megapixeli.

Alte optiuni: Noul telefon Lenovo S5 Pro are 170 de grame, o constructie moderna si eleganta si vine cu o baterie de 3.500 miliamperi (echipata cu tehnologie de incarcare rapida). Telefonul suporta conectivitate 4G VoLTE, dar si conexiune WiFi de ultima generatie. Are suport pentru bluetooth v5.0 si are totodata, o grosime de doar 7.7 milimetri, semn ca Lenovo a reusit sa ne ofere un terminal atractiv si din punct de vedere estetic.

Pret si disponibilitate Lenovo S5 Pro

Noul telefon din zona mid-range de la Lenovo este disponibil pe culori precum negru, albastru si auriu. Pretul sau pentru versiunea de 6GB RAM si 64 GB ROM, adica cea mai accesibila dintre versiuni, este de doar 187 de dolari!

Lenovo S5 Pro

6.26-inch IPS LCD Full HD+ aspect ratio 18.7:9
Snapdragon 625
RAM 6GB
ROM 64/128GB
Dual rear camera 20MP+12MP
Dual front camera 20MP+8MP f/2.2
Battery 3500mAh + 18W fast Charging
ZUI 5.0 Android 8.1 OREO

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Lenovo
Product Name
Lenovo S5 Pro
Price
$ 187