Stiri

Lenovo Legion 2 Pro specificatii tehnice. Handset-ul a vizitat site-ul GeekBench

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Lenovo Legion 2 Pro este pregatit de lansarea oficiala. Noul smartphone a vizitat deja site-ul de benchmarking, GeekBench. Iata cu ce specificatii se pare ca va veni noul Lenovo Legion 2 Pro.

Specificatii tehnice Lenovo Legion 2 Pro

Lenovo se pregateste sa anunte succesorul oficial al modelului Lenovo Legion de anul trecut. In GeekBench, si-a facut aparitia noul handset, Lenovo Legion 2 Pro. Se spune că Lenovo lucrează la a doua generație a telefonului său dedicat gamingului, telefon numit Lenovo Legion 2 Pro. Smartphone-ul va fi succesorul Lenovo Legion de anul trecut și va avea unele dintre cele mai performante specificații găsite pe smartphone-uri.

Un dispozitiv care poartă numărul de model Lenovo L70081, despre care se crede că este Legion Pro 2, a apărut pe Geekbench, dezvăluindu-ne faptul că este alimentat de Qualcomm Snapdragon 888, procesor care va fi asociat cu o memorie RAM de 16 GB. Este o veste buna pentru gameri, pentru ca noul Snapdragon 888 se anunta o adevarata reusita. Noi am mai discutat despre acest chipset nou de la Qualcomm pe blogul nostru. Va reamintim ca noul procesor de la Qualcomm promite performante interesante, si chiar cateva imbunatatiri fata de generatia anterioara.

In fapt, Qualcomm anunta ca nivelul de performanta general al chipset-ului Snapdragon 888 creste cu 25% fata de predecesorul sau si cu un procent de 35% la nivel de performanta grafica. In plus, partea de AI a fost upgradata semnificativ, detaliu care transforma Snapdragon 888 intr-unul dintre cele mai puternice procesoare din industrie in acest moment. Este pentru prima data cand Qualcomm folosește 3 nuclee diferite intr-un singur chipset. Procesorul Kryo 680 este format dintr-un nucleu CPU Cortex-X1 tactat la 2,84 Ghz, sub care se află cele 3 nuclee Cortex A78 tactate la maximum 2,4 Ghz și, în cele din urmă, cele 4 nuclee Cortex-A55 de putere redusă, care sunt tactate la 1,8 GHz, permițând o performanță generală mai bună cu 25%, exact asa cum anunta producatorul nord-american.

Revenind la noul Lenovo Legion 2 Pro, se pare ca noul smartphone demonsteaza ca producatorul a pariat corect pe un asemenea procesor. In GeekBench, acesta a trecut cu brio testele de performanta. Mai exact, Lenovo Legion 2 Pro a bifat 1130 de puncte in testele single core si 3779 de puncte in testele multi core de pe cunoscuta platforma.

Fiindca vorbim totusi de un telefon dedicat gaming-ului, ne asteptam ca smartphone-ul să dispună in plus de un sistem de răcire a ventilatorului renovat pentru o performanță mai bună.

Conform listării de pe site-ul amintit, smartphone-ul va rula pe Android 11 din cutie. Alte caracteristici speculate includ un afișaj Full HD plus AMOLED de 144Hz, baterie de 5000 mAh, stocare UFS 3.1 împreună cu memorie RAM LPDDR5.