Reviews

Laptop Asus ExpertBook B5 Flip OLED – preț, specificații tehnice și detalii oficiale

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 2 ani

El este noul laptop Asus ExpertBook B5 Flip OLED » Asus a anunțat modelul de laptop ExpertBook B5 Flip. Acest nou model al producătorului taiwanez are o balama rabatabilă la 360 grade, care îi permite să fie utilizat în diferite moduri. Detalii despre prețul său de achiziție, despre configurația sa internă și despre disponibilitate, în cele ce urmează.

Asus ExpertBook B5 Flip OLED – preț și specificații tehnice

Noul Asus ExpertBook B5 Flip OLED a fost lansat oficial în India. Vorbim despre un laptop descris ca fiind unul extrem de ușor, care se poate integra în gama high-end business-class. Mai mult, forma sa este convertibilă, ceea ce îl face cu atât mai interesant și mai atrăgător.

Asus ExpertBook B5 Flip OLED bifează însă și un preț pe măsură. Laptopul ar urma să devină disponibil pentru achiziție din această lună prin intermediul partenerilor autorizați ai producătorului. Se pare că ar urma să coste undeva la 8000-8500 de lei dacă ar fi să traducem în lei românești suma vehiculată de către pres din India.

În ceea ce privește configurația noului dispozitiv, aruncăm imediat o privire asupra acesteia.

Laptopul are un ecran LED IPS full HD de 13,3 inchi cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și raport de 16:9. În plus, el bifează 400 de niți de luminozitate maximă, un strat anti-orbire și certificare TUV Rheinland pentru emisii ultra-scăzute de lumină albastră. Laptopul are o balama rabatabilă la 360°, așa cum anunțam și mai sus, o balama care îi permite să fie utilizat în diferite moduri, inclusiv în modul ”cort” și tabletă. Cu toate acestea, pare un laptop extrem de bine construit, mai ales dacă ținem cont de faptul că este fabricat și cu certificare militară din SUA. Atât capacul superior, cât și cel inferior sunt din aluminiu pur. Zona din jurul zonei tastaturii este formată din aliaj de magneziu-aluminiu.

ExpertBook B5 Flip este alimentat de cele mai recente procesoare Intel Core i5-1135G7 sau Core i7-1165G7 de a 11-a generație, în funcție de versiunea dorită de cumpărător. Chipsetul este asociat cu grafica Intel Iris Xe. Laptopul are, de asemenea, până la 32 GB de memorie RAM DDR4. De asemenea, oferă suport pentru până la două SSD-uri ultra-rapide. Aceasta oferă o capacitate dublă de 2 TB și o viteză extremă de citire și scriere a datelor. Aceste unități acceptă și tehnologia RAID pentru o fiabilitate îmbunătățită a datelor sau o funcționare mai rapidă.

Laptopul rulează pe edițiile Windows 10 Home sau Pro. Pe partea frontală a bateriei, există o baterie de 66 Wh. Compania susține că oferă până la 12 ore de autonomie, ceea ce nu sună deloc rău.

Laptop detașabil Asus Chromebook CZ1 lansat oficial pe piață. Iată ce trebuie să știi despre el

În plus, noul laptop ExpertBook B5 Flip OLED (B5302) este încărcat și cu porturi I/O de dimensiune completă Thunderbolt 4 cu suport pentru interfața USB4 de nivel următor, viteze de transfer de date de 40 Gbps, suport pentru ieșire de afișare triplă 4K și rapidă încărcare, plus USB tip A de dimensiune completă și ieșiri HDMI. De asemenea, este echipat cu conectivitate la rețea Gigabit prin cablu cu o adresă MAC unică pentru gestionarea ușoară a dispozitivului.

Mai mult, vine cu un senzor de amprentă încorporat și un cip TPM 2.0 pentru a proteja confidențialitatea personală și datele de afaceri. Laptopul măsoară 309 x 210,6 x 16,9 mm și cântărește în jur de 1,30 kilograme.